Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

Diddy19

Su@mi
Re: Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

Sono stata io a dire questo??? Kshu kur e ke mendjen ke provimet!Sto perdendo colpi! /pf/images/graemlins/frown.gif

piu_che_dolce

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] eshte pyetje interesante nese e krijon ajpo jo imazhin e personit deri diku, maybe...........nga menyra si shkruan si sillet si reagon etj mund te krijosh nje figure ne koken tende qe as vete nuk e di nga e nxorre. [/qb]
"qe as vete nuk e di nga e nxore"
...
nga koka? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si shpjegohet qe ty gjithmone te rri mendja po te koka????????????????????????????????????????? ???
Eshte e vertete kur italianet thone qe gli uomini raggionano sempre con il *****
P.S mos harro virtualiteti ne shumicen e rasteve TE ZHGENJEN :rolleyes:

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zeqo_pilafi:
[/qb]
hehehe akoma po kerko nuse ti me duket /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb][/QUOTE]un po kerkoj moj po jo tyyyyyyy pastaj kur kishe ate avatarin tjeter ma hiqe trurin kurse tek kjo tani spo me dukehs me sexy sikur je plakur :cry: :smash: [/QB][/QUOTE]

Cfare konkluzioni cliche, problemi mbetet zbulimi i arritjes ne te. Ah meqe jemi tek tema,: po krijohet nje ide per tipin kur lexon ato qe shkruan, THE WRONG IDEA :shrug:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga StAinEd:
[/QB]
Ah meqe jemi tek tema,: po krijohet nje ide per tipin kur lexon ato qe shkruan, THE WRONG IDEA :shrug: [/QB][/QUOTE]

Nji ide e gabuar,po edhe jo.Ta zeme se takon dike diku dhe di vetem qe eshte antar i AF.Filloni te flisni,dhe per çdo teme qe ju bisedoni ne mes si papritur hyn allahu si zgjidhesi çdo gjeje???Besoj se ju e kuptoni se cili eshte ky person.Ose takon nji tjeter,dhe qe ne fillim ky fillon e shan shqiptaret mbare e prape,menjehere te shkon mendja te dikush qe vetem shan ketu ne forum.Gjithsecili ka lënë imazhin e tij nepermjet shkrimeve ketu ne AF.Dhe kur themi imazh nuk duhet te kuptojme pamjen e jashtme te dikujt se ate e shohim tek albumi.Dikush qe ne shkrimet e veta shprehet me deshperim dhe trishtim nuk mund ta ngaterrosh me dike qe ka sensin e humorit.
Deri diku po them une mund te krijojme njifare ideje.Mbase e gabuar....?

....ehe :smash: :smash: sipas teje kush ben pace eshte mistrec... /pf/images/graemlins/laugh.gif .....me duket se te paskam pare une ty ,po ti pse nuk me ke njohur......??

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ....ehe :smash: :smash: sipas teje kush ben pace eshte mistrec... /pf/images/graemlins/laugh.gif .....me duket se te paskam pare une ty ,po ti pse nuk me ke njohur......?? [/qb]
Jo kush ben paçe se keshtu i bie qe dhe ti te jesh mistrece po kush ha paçe eshte mistrec /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Ja me ty psh, edhe mistrec edhe serioz hajde te krijoj ide une tani edhe pse dukesh me teper mistrec se serioz /pf/images/graemlins/wink.gif Mgjth po perqendrohem ke pacja, po do jet dhe vape kur te iki ne Tiron une se besoj te jesh tu honger pace /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Ehh edhe mistrec edhe serioz as un nuk e di ku ta fus veten.Ishallah s'jam karagjoz,(me çfare fjale mund ta zevendesoj kete ishallah-ne kete rast).
Ej po shikoj qe disa ketu kane bere me shume se 4000 postime.Unë nxjerre konkluzion se ju mungon shoqeria reale dhe per te zevendesuar kete hidhen tek ajo virtualja.Mendoj se kjo ndodh ngaqe aty ku jane o nuk ka shqiptare te tjere ose nuk ju "hahet" muhabeti me ata pak shqiptare qe kanë prane.Nji pyetje: po ti kishit prane ata njerez me te cilet ju ka ngjitur muhabeti ketu ne AF a do rrinit me ore te tera prane kompjuterit.Jo them une se do e kalonit kohen ndryshe,(kur ju drejtohem juve fus dhe veten time aty /pf/images/graemlins/laugh.gif )
...jetojme jashte shtetit /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: (ç'mu kujtua Vogelushja me kete menyre te shprehuri)

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Ehh edhe mistrec edhe serioz as un nuk e di ku ta fus veten.Ishallah s'jam karagjoz,(me çfare fjale mund ta zevendesoj kete ishallah-ne kete rast).
Ej po shikoj qe disa ketu kane bere me shume se 4000 postime.Unë nxjerre konkluzion se ju mungon shoqeria reale dhe per te zevendesuar kete hidhen tek ajo virtualja.Mendoj se kjo ndodh ngaqe aty ku jane o nuk ka shqiptare te tjere ose nuk ju "hahet" muhabeti me ata pak shqiptare qe kanë prane.Nji pyetje: po ti kishit prane ata njerez me te cilet ju ka ngjitur muhabeti ketu ne AF a do rrinit me ore te tera prane kompjuterit.Jo them une se do e kalonit kohen ndryshe,(kur ju drejtohem juve fus dhe veten time aty /pf/images/graemlins/laugh.gif )
...jetojme jashte shtetit /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: (ç'mu kujtua Vogelushja me kete menyre te shprehuri) [/qb]
shoqeri kemi plot,muabeti na haet si sna haet,pertojm??!! po edhe pertojm nganjehere..
kur jeton ne nje qytet monoton doemos qe te merzitet edhe te dalesh..as shoqeria ste hyn me ne sy :shrug:
per vete i kam postimet 2000 e kacafiu..
epo une rri tere diten o ke chit chati o ke thashethemi!!
qiti vete perfundimet mistreco!!

Seriozi

Primus registratum

Perfundimet.Ty s'te rri by*ha ne nji ven.Je troç muhabeti bythelevizur.K'te ide kam kriju,le që flet vetë avatari.
Se mos vetem ne qytetet e vogla eshte monotone jeta,Brukseli eshte nji miljon dhe perveç qendres qe gjoja ka pak gjalleri lagjet e tjera jane si te vdekura.K'ta koqet ora shtate e darkes i zë në shpi.Dhe ne bashke me ta se hyme ne Europe /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebi

Primus registratum

po mua heeeeeeeee!

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] po mua heeeeeeeee! [/qb]
Ty nuk te them gjo pa m'sjell ate verën 20-vjeçare.Keshtu nga shkrimet dukesh pak konfuze ose je si puna ime qe nuk gjen dot fjalet e duhura per tu "shprehur".Dhe nji diçka ,tek avatari ti je tu bo pompa /pf/images/graemlins/laugh.gif apo po kërcen nga gezimi.

bebi

Primus registratum

mendje ziii! /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Seriozi

Primus registratum

Për me e pas zili!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Imazhi qe kam krijuar per veten time:me duket vetja shume i zgjuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Shyqyr qe eshte thjesht nje imazh e jo me shume! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Shyqyr thuaj se t'kapin e t'ven president me zor pastaj.
Ndersa per Lorenin kam kriju imazhin e ironikes dhe se di pse kam nji ide qe po ma luan.

Kollarja

Primus registratum

Po kjo Blue pse hidhet nga qejfi kshu,sikur e ka mrena?

Dini gjo ju te tjeret?

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Mistreci:
Ndersa per Lorenin kam kriju imazhin e ironikes dhe se di pse kam nji ide qe po ma luan.

Ironike??Po ku te shkoi mendja mo??Cfare te ben te mendosh se jam e tille,e??

Pastaj se kuptova,çfare po te luaj une ty???Se s dua te mendoj keq. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anetari:
[qb] Ky Kollarja duket person me edukate dhe shume i civilizuar. Lum ata qe e njohin ne realitet se ua ndricon ditet dhe ua zgjat jeten. [/qb]
More po ti i plotfuqishmi lagjes time je?