Re: Mire se vini ne Shkodren tone

paradise

Primus registratum
Re: Re: Mire se vini ne Shkodren tone

Fillimisht postuar nga Diddy19:
[qb]O SKODRINON!Me tan keta mungesa qe ke ba,me pa kene n gjimnaz ku kam kene une ,t kishin nxjerr kahere me 20 perqindsh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
I thash sa me ja shti friken,qe mos me e persrit ma, se ka kush me ja justifiku.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

o me duket se po bani sekse virtuale me keto mesazhe!!!

o skodrinon me rosi-n!!!

ca bani o rob, mbetet tane diten tu ngacmu njeni tjetrin... mos pashe zotin se na coni nefsin dhe te tjereve!

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
[qb]o me duket se po bani sekse virtuale me keto mesazhe!!!

o skodrinon me rosi-n!!!

ca bani o rob, mbetet tane diten tu ngacmu njeni tjetrin... mos pashe zotin se na coni nefsin dhe te tjereve![/qb]
Po si je? Se na thave syt, ku ke hum par zoten?Se na mori malli.
He mos thuj ma se merrem vetem me Skodrinonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

skodrinon

Primus registratum

Ej a ju kam than qe nuk hyj shum n internet ju shum m keni pa bile jo se s kam qef po kam shum pun edhe nuk kam koh me hi edhe nese e keni vu re hi n mesnat ktu se s kam koh ( A DuHET ME XJERR BUKEN QE HAME /pf/images/graemlins/smile.gif )Sa per mungesa ç faj kam un qe hyni ju perdit :tipsy:

skodrinon

Primus registratum

Nak mas ma luj amoren teme se kam fillu mu ba xheloz me ate mesazhin e fundit masandej edhe seksi virtual ka te mirat e tij pse se merr nga ana e mire ti sipas JOGA's /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Diddy a m duket apo s t kam pa shpesh ty ktu :tipsy: a pa ma arsyeton ndonje apo jo ?

paradise

Primus registratum

He mar Skodrinon a u bane i gjall?
A e shef kur nuk je ti ca bahet? Aj Naku her mas heret hedh njaj fjal dhe zhduket.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

po naku eshte njeri i mencur edhe i ka fjalet me lek prandaj.

skodrinon

Primus registratum

Rosi e di maj naqe duhet me vu dor n forum se fill fillojn me akuza pa s kan faj /pf/images/graemlins/smile.gif Sa per Nakun t kam than pa ja ba ate gjan e keqe nuk ka haber prej tij e di une.

skodrinon

Primus registratum

Rosi e di maj naqe duhet me vu dor n forum se fill fillojn me akuza pa s kan faj /pf/images/graemlins/smile.gif Sa per Nakun t kam than pa ja ba ate gjan e keqe nuk ka haber prej tij e di une.

Margerit Abati

Primus registratum

a po me pranoni edhe mu mor grupa se fundja e fundit duhen edhe trimat nder forume. :mad:

jo fjale banale

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Caf Susta:
[qb]a po me pranoni edhe mu mor grupa se fundja e fundit duhen edhe trimat nder forume. :mad:

jo fjale banale[/qb]
-------------------------------------------------
Trimat erdhen e trima gjeten :mad: :smash:

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Caf Susta:
[qb]a po me pranoni edhe mu mor grupa se fundja e fundit duhen edhe trimat nder forume. :mad:

jo fjale banale[/qb]
Komplimente per emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ate fjalen trim ia ndryshova vete se kishte perdor nje fjale tjeter .ate te organit te derrit per te tregu trimerine /pf/images/graemlins/smile.gif

ezhderha

Primus registratum

a deshtet nakun? qe ku e keni qe mos prici...

s'ju kam kshu perpara, se ju kisha nxjerre shkumen. me trima e dhica, me kurva e te ndershme, ma plaka e te reja, me te martueme e te veja, me te holle e me te trashe, qerosa a me lashe, me dorca a me mashe, me te marre e te urte, me te forte e te bute, me budalle e te sjuet, me te veshun e te zhdeshun, me te vrenjtun e t'ngerdheshun, me lesh e pa lesh, me qose e me qime, me te bardhe e te zi, me te rritun e fmi.... ju kisha kape ne dore e ju kisha ba terbjet.... lene nakun tash, hajt!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Ka kush ti justifikon mungesat ty maj naqe.A s e shef se i dogji menjehere asaj a?

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GUARDIAN ANGEL:
[qb]Trimerise nuk ja ka pa kush hajrin,zgjuarsise po. :rolleyes: :eek: :confused: [/qb]
Trim i mire me shok shum /pf/images/graemlins/laugh.gif