Re: Mire se vini ne Shkodren tone

ildi

Primus registratum
Re: Re: Mire se vini ne Shkodren tone

Fillimisht postuar nga nak:
[QB] ej..... ky ildi me rosin a jane tu u mundu me lidhe jeten bashke a??? tane kohen tu ia mbeshtete njeni tjetrit.... nejse, s'asht se ka ndonji gja te keqe, sevap asht!

nuk ka kene adet me livdu vedin, po nga modestia e madhe qe kam(asht tu u derdhe) me duhet me mbeshtete mendimin e harapit, se naku, dmth une, jam rob zotni.

Ne rradhe te pare dua tju pershendes te gjitheve sepse kjo eshte rradha e pare qe po hy ne forum qe nga data 24dhjetor. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe tani po ja fidhojme me ca shpjegime.
me nakun e kam
ne rradhe te pare une do ta kisha per nder qe te kisha lidhje me nje vajze si rosi,E neqofte se rosi nuk ka shance me u lidh me ty,kam shume frike se qenke nga ata te fushes naqe.Dmth
nuk qenke shume i interesuar ne femra ti <zemer>
help.gif
help.gif
help.gif
:tipsy:

paradise

Primus registratum

Hej Ildi ma ngadal pak mas na e fyj Nakun,ne e kena ate si aj qe vendos amelsinen ne fund te cdo muhabeti,prandaj mos ja merr per te keq.Po gjithsesi shum faleminderit per komplimentin. /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Pa he mar popull ça na keni ba iher tan kta dit ka keni ken ka jeni sjell a dihet gja ?

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb] Pa he mar popull ça na keni ba iher tan kta dit ka keni ken ka jeni sjell a dihet gja ? [/qb]
Ku ke ken ti njeher,pastaj pyt per te tjeret...

nike palkola

Primus registratum

E dua Shkodrën e varfëruar, me baltë, me pluhur pa asfalt, pa drita, me shumë probleme!...
Pse është kështu fajin e kanë antikombëtarët - komunistët - maskarenjt që po i pinë gjakun Kombit...
Dëshiroj me gjithë qenien time që Shkodra të ringjallet, ringritet, përparojë, lulëzojë! Atëherë do e dua edhe më shumë...
Nuk më pëlqen përmendorja e dështuar dhe e shëmtuar (asi përmendore për personalitete nuk ka askund mbi Tokë) e Titanit - Kolosit tonë Madhështor - AT Gjergj Fishtës.
Le ti mbesë në ndërgjegjje skulptorit, dhe atyre që kanë dhënë paratë, dhe e kanë lejuar një gjë të tillë!!!...
Mendoj se duhet të vijë dita dhe të ngritet përmendorja e cila do ti përngjante Fishtës.
Diku lexova se një shkinë që punon në ndermarrjen e elektrikut (në Shkodër) u kërcënohet shkodranëve me terr... Nëse është e vërtetë në qafë e paçin Shkodranët që e lejojn një gjë të tillë!!!
Shkodra ka qenë, është dhe do të jetë Madhështore! Atë e kanë bërë të tillë Shkodranët me punën e tyre në të gjitha lëmitë e jetës, e sidomos me vepra të mëdha të kulturës.
Mendoj se kontribut që ka mbijetuar dhe e ka ruajtur shpirtin shkodran ka qenë edhe humori i cili e ka vendin e parë në Botë për humor e satirë.
Të gjithëve u dëshiroj: dashuri, paqë, bekim, shëndet, frzmëzime, vullnet, elan dhe lumturi!
Zoti u ndihmoftë dhe u bekoftë!

Diddy19

Su@mi

Sa bukur foleeeeee!Shpejt,bukur e paster!Ty t lumte goja!Me t pase lezet shpirti..

skodrinon

Primus registratum

he maj rosi ça je ti ku kam pas me ken un i shkreti vetem tu u mundu me rahatu kete popull n forum /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Ma çu mishi kokerr kur e lexova na s jena per kergja vetem me hanger buk se per te tjerat presim prej te tjereve

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb] he maj rosi ça je ti ku kam pas me ken un i shkreti vetem tu u mundu me rahatu kete popull n forum /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mu si me rahatove?

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ildi:
Dhe tani po ja fidhojme me ca shpjegime.
me nakun e kam
ne rradhe te pare une do ta kisha per nder qe te kisha lidhje me nje vajze si rosi,E neqofte se rosi nuk ka shance me u lidh me ty,kam shume frike se qenke nga ata te fushes naqe.Dmth
nuk qenke shume i interesuar ne femra ti <zemer>
help.gif
help.gif
help.gif
:tipsy: [/QB]
ej o ti ildi!!!

kaq...

bebi

Primus registratum

si ka mundsi qe edhe ktu keni fillu me u thirr si ne dukagjin?

ps: u desht me e dit perderisa jam ne perash /pf/images/graemlins/tongue.gif

ildi

Primus registratum

ej o ti ildi!!!
kaq... [/QB][/QUOTE]

Qe kur keni fidhuar ti leni fjalite per gjysem :smash: :smash:

skodrinon

Primus registratum

İldi mas u merr me Nakun se pa t gerset ndonje bejte shpindes e pa ja shef sherrin /pf/images/graemlins/smile.gif

Niku-Sh

Primus registratum

Pershendetje te gjithve
Po pse nuk thoni mo ju se paskan plasur cokollatat
apapapapapapapap
Urime Urime
:rockband: :rockband: :rockband:

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niku-Sh:
[qb] Pershendetje te gjithve
Po pse nuk thoni mo ju se paskan plasur cokollatat
apapapapapapapap
Urime Urime
:rockband: :rockband: :rockband: [/qb]
Pse itesh e more vesht ti?
Kan plas kaher /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] si ka mundsi qe edhe ktu keni fillu me u thirr si ne dukagjin?
ps: u desht me e dit perderisa jam ne perash /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
si rrush ulqinit te kam ty blu!!!!

a tane jeten tu me gjuejte mu don me e kalu a? po me len moj rehat se jam njeri i mire... si ka ardhe koha sot...djemte u luten vajzave me i lane rehat. PO AFRON QAMETI /pf/images/graemlins/frown.gif !

mgjthate prape kam debulese per ty.

skodrinon

Primus registratum

Edhe un kam debules per Rosin /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe pak debules per Harapin /pf/images/graemlins/frown.gif