Re: Mire se vini ne Shkodren tone

ildi

Primus registratum
Re: Re: Mire se vini ne Shkodren tone

Fillimisht postuar nga GUARDIAN ANGEL:
[qb]Trimerise nuk ja ka pa kush hajrin,zgjuarsise po. :rolleyes: :eek: :confused: [/qb]
Te lumte angel se ke thene fjale me vend,sepse ne ditet e sotshme,per mendimin tim trimeria eshte vertyti i budallenjeve.nderimet tona ildi

ezhderha

Primus registratum

o enhjelli roje....

shtate hile nji trimni thojne... per trimnine ne fund e kisha fjalen!

meqe ra fjala, te ato kategorite ti duhet te hysh te te rejat,ne mos gabohesha....

skodrinon

Primus registratum

Sa trimat jan aq t mira paçim pa per mendimin tem trimi ma i madh asht Naku kurse per trimnesh kena Rosin /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Nak ça ishte aja pa ju kapi n dor se se morra vesht se m kan than je ba i keq fart atje /pf/images/graemlins/smile.gif

elvira

Primus registratum

mjaft me keto trimerit se Shkodra jone ze vendin e pare per trimeri,dhe gjithe trimat qe ka pasur kan shkuar ne shtoj. Dhe kush ka mbetur ato qe jane treguar te zgjuar.....................

paradise

Primus registratum

Po ca u ba ktu mar njerz?
Mas e luni te shkretin se don me u hap edhe aj me dike,me i tregu se asht trim /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

ku jane trimat ma /pf/images/graemlins/smile.gif

ildi

Primus registratum

O Rosi mire e ke ti se ky njeshi paska harrua se trimnia eshte vertyti i budadhenjeve.no ofens /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: :thumbsup:

ildi

Primus registratum

O nak ty duhet me te punesiua tek rrevista pushka kerkon trimin se tipa si puna jote i duhen vendit tone. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: :thumbsup:
help.gif

H

harap

Guest

lene nakun se asht zotni po he.

skodrinon

Primus registratum

Ej a pa na ndrroni tem se per trimnina kena degjuar boll n Shkoder e s ja vlen mu marr me ato pun ok /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Ej popull a e ka pa kush "Lord Of The Rings" ishte shum film klas po i pari ka ken ma i bukur megjithate ja vlen mu pa ciao .

ezhderha

Primus registratum

ej..... ky ildi me rosin a jane tu u mundu me lidhe jeten bashke a??? tane kohen tu ia mbeshtete njeni tjetrit.... nejse, s'asht se ka ndonji gja te keqe, sevap asht!

nuk ka kene adet me livdu vedin, po nga modestia e madhe qe kam(asht tu u derdhe) me duhet me mbeshtete mendimin e harapit, se naku, dmth une, jam rob zotni.

hajt tash...

skodrinon

Primus registratum

Ti Nak je taman rob zotmut m fal zotni deshta me than /pf/images/graemlins/smile.gif

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
[qb]ej..... ky ildi me rosin a jane tu u mundu me lidhe jeten bashke a??? tane kohen tu ia mbeshtete njeni tjetrit.... nejse, s'asht se ka ndonji gja te keqe, sevap asht!

nuk ka kene adet me livdu vedin, po nga modestia e madhe qe kam(asht tu u derdhe) me duhet me mbeshtete mendimin e harapit, se naku, dmth une, jam rob zotni.

hajt tash...[/qb]
Po kot kshtu rastesisht mar Nak me ta mbeshtet muhabetin un ty athu kam me e lidh jeten edhe me ty? /pf/images/graemlins/tongue.gif

skodrinon

Primus registratum

Vetem Rosi m ban kujdes naqe se pa m merr ndonje te ftofun se e kena Nakun me grip /pf/images/graemlins/smile.gif

ezhderha

Primus registratum

o ROSI!!! me mu s'ke shans me lidhe jete ti... boll me vjen keq, po s'ke ca me ba /pf/images/graemlins/laugh.gif !

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
[qb] o ROSI!!! me mu s'ke shans me lidhe jete ti... boll me vjen keq, po s'ke ca me ba /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
O Nak djali po un nuk ta kerkova at gja maj zemer...(per lidhjen,se mas te kujtosh gja tjeter)
Ne at perfundim dola simas fjaleve te tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif