Re: mendime casti

epiphany

Primus registratum
Re: Re: mendime casti

kerkesa erdhi nga ty apo jo?nuk mendoj se duhet te jem une ajo qe duhet te kerkoj.sdq disponibilitetin tim e tregova. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Trista

Primus registratum

Po mendoja tani ...po sikur te ishin me $$$ mendimet? /pf/images/graemlins/tongue.gif

ceca

Primus registratum

ndersa une tani po mendoj qe kur do rregullohet kjo koha ketu se na hengri .pra tere kohes qielli i vrenjtur. /pf/images/graemlins/frown.gif

@d@

Primus registratum

PO mendoj( edhe pse s'dua te mendoj) qe gjithcka ka nje fund. Po ajo qe me ben me shume te mendoj nuk eshte mbarimi i dickaje, por mendimi nese vertet duam qe ti japim fund?? :shrug:

Nejse .. neser ma mir ishalla /pf/images/graemlins/wink.gif

Trista

Primus registratum

Un them pasneser ...se gjithmone themi neser...pastaj s'ndodh gje, edhe zhgenjehemi...Me mire pasneser ti presim gjerat e mira... /pf/images/graemlins/wink.gif

gangsterja

Primus registratum
Do te ishte me mire qe te mos isha e trishtuar,te qendroja e menduar.Veten per ate ta harroja,ose me mire te mos ekzisyoja,ta dija te verteten,mos ta vazhdoja kot jeten,te ta thoja ne sy,i dashur une te dua ty.Nuk te urrej se te dashuroj,te mendoj ne c'do sek,te ndiej ne c'do pjese te zemres time ne frymemarrjen qe jetoj.Eci neper rruget e qyteti dhe me shfaqesh si imazh,pastaj largohesh vjen drejt meje nje shikim me dhuron,e cigaren e shijon.Ulem ne dritare g mbyll syte dhe te mendoj,ata dy syte e tu jeshil te hapur,ata buzet e holla,ajo fytyre e bardhe si bora,ato sy qe shndrisin si dielli ne pranvere,ato floket ne ngjyre geshtenje,ai trup i gjate dhe i dobet.Ajo buzeqeshje rrezellitese qe te shfaqet ne fytyre dhe ta shton bukurin edhe me shume.Por shpresoj se ne te ardhmen do te takohemi perseri,si dikur kur ishim femije.

mirdita

Papirus rex
Mendimi i castit te vozisja nje vetur ne autostrade, ku nuk ka vetur tjera, te vozisja ne 300.:)
images