Re: mendime casti

Guest
Re: Re: mendime casti

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] fantazia_g lye mi mos ja prish peshkot ne kete mosh se o pleqeri sja vlen /pf/images/graemlins/tongue.gif
Peshko mos me thoj pastaj e tjera me radh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Zeqo une jam shume e kenaqur qe sjam bionde..
as nuk behem jo per Peshkon por as per ty jo e jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] fantazia_g lye mi mos ja prish peshkot ne kete mosh se o pleqeri sja vlen /pf/images/graemlins/tongue.gif
Peshko mos me thoj pastaj e tjera me radh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Zeqo une jam shume e kenaqur qe sjam bionde..
as nuk behem jo per Peshkon por as per ty jo e jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ashtu ta lumshaaaaaaaaaa
une i kam qef brunet esmeret zeshkanet /pf/images/graemlins/laugh.gif
sthash qe kam qef bjondet /pf/images/graemlins/tongue.gif kshuqe per mua je fiks /pf/images/graemlins/wink.gif meqe ra ky muhabet ik ndahu nga peshko ec tek mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] Po mendoja si duhet te jete Peshkatari,brun apo bjond?? :wave: [/qb]
TE njejten gje po mendoja edhe une per ty.Sigurisht qe jam brun.PO me the qe je bionde do me bjere te fiket :tipsy: [/qb]
Jo permbahu Peshkoo,dihet qe jam brune..skam as me te voglen simpati per bjondett /pf/images/graemlins/laugh.gif
Domethene un paskam pas fat, ti jo :tipsy: [/qb]
fantazia_g pse moj nuk ke as me te voglen simpati per biondet??? :eek:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

po mendoj pse sme ka ec tema ime fare fare dhe pse jam kaq happy qe po shkruaj ketu dhe po mendoj valle kush qenka ky tipi qe roseles i pelqenka kaq shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

erisa

Primus registratum

mendimi qe me ka kaluar ne koke gjithe naten dhe akoma me shkon ne koke ....eshte ...do ishte me mire mos kisha shkuar te ajo fest ....e gjith mbremja ishte nje katastrof e vertet :mad:

nikos_asas

Primus registratum

Erisa kaq e keqe ishte festa :devil:
Un them se po te ishim bashk do ja kaloshim per se mari /pf/images/graemlins/wink.gif

erisa

Primus registratum

se besoj ....ishte njje fest pertoke fare ...mezor shtyhej ...dhe te mendosh qe pagova 12 euro per te hyre ..... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :mad:

albavina

Primus registratum

po mendoj nqs zeqon e shtyp makina sa bukur do ishte forumi pa te /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

@d@

Primus registratum

He mi si ben dhe qo.. /pf/images/graemlins/wink.gif e kisha ashtu kot mi ne pergjithsi :goofy: