Re: mendime casti

leonora

Primus registratum
Re: Re: mendime casti

Po mendoj per shum gjana qe ne te njejten kohe me merzisin /pf/images/graemlins/frown.gif dhe ca te tjera qe me kenaqin

leonora

Primus registratum

ata qe me kenaqin jan ca persona qe me japin gjithmone forc te hec para :wub:
ndersa ato qe me merzisin jam disa te tjer persona dhe jeta e shpifur qe po bej kte kohe /pf/images/graemlins/frown.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

82-shkodrane po une ne cil kategorise futem /pf/images/graemlins/laugh.gif
ky eshte mendimi im qe me vlo tani ne koke /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

conte ti hyn :rolleyes: ........ :idea: tek asnjera /pf/images/graemlins/laugh.gif ky eshte dhe mendimi im ne kto momente :tipsy:

leonora

Primus registratum

JIM_MORRISON kto jane ato c'ka njeriu mendon per momentit por pa dyshim qe dhe ne momentet e shpifura te jetes duhet ti shfrytezojme dhe te kenaqemi me sa mundemi.

po mendoj pse z.contes nuk ja plaska tek cila pjes e njerzve hun ai :rolleyes:

leonora

Primus registratum

mendimi im tani eshte pse duhet te shkoj ne pune qe nuk kam volia fare /pf/images/graemlins/frown.gif

ermir celanji

Primus registratum

po menoj si erdhi kjo vere e une nuk e mora vesh hic,pushime hic,pune boll,heshtje dhe monotoni...........nga e keqja

leonora

Primus registratum

po mendoj qe iken dhe pushimet e mija per kte ver /pf/images/graemlins/frown.gif ne te njejten koh po mendoj duhet te jesh hipokrite te jesh e mire :mad:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

po mendoj a thu kam internet ne shpi se qe pari skisha dhe po mendoj te pi nje kafe qe te me vijne trute ne vend se tani per tani kan ik per xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

cfare kam haruar te ve ne valixhe...
besoj se jam gati /pf/images/graemlins/wink.gif