Re: mendime casti

Eléonoré

Valoris scriptorum
Wow hold your horses Zana! Cfare dreq fjale eshte kjo? Shume e shpifur.

Ate fjale nuk e kam perdorur kurre. Edhe kur nxjerr ndonje fjale te ndyre (ne shqip) nga goja, ju betohem ajo nuk jam une, eshte Zoti i cili kohet e fundit ka deshire te madhe te nxjerre ndonje karafil te tille nga goja. That is what makes him human.

Me thene te drejten kur lexova fjalen shitofte nuk e mendova dy here. Ne mendjen time bera lidhjen e fjales shit ne anglisht (excrement) me ofte (shqip). E lexova si : i dhjefte Zana persiper! Ndaj dhe u pergjigja : Ne qofte se dikush i ka permjere siper atehere edhe ajo ka te drejte t'i dhjese siper. Kaq.

Tek riqja nuk me vete mendja. Te me vente mendja tek ajo pike se pari do te me duhej te gjeja ose identifikoja personin mbi te cilin do te binte veprimi i riqjes. Subjekti pa kundrine nuk ka kuptim.

Plus jam bere teper e ndjeshme ndaj nje partneri seksual te mundshem. Kjo duhet te vije per arsye te nje refuzimi qe pata para shume vitesh, pas divorcit, nga nje njeri te cilit iu duka thum e thpifur.

El

Eléonoré

Valoris scriptorum
Flm Eleonore.po ke te drejt vitin tjeter kam ndermend te blej ca shtepija.

Do doja te rrija ne nje vend dhe un , ajo qe po bej esht kunder natyres time , e prire drejt qetesise dhe relaxit ... me mungon liria qe kam pasur te bej zgjedhjet e mia ...por eshte dicka qe duhet kaluar dhe kjo qe te kompletohet misioni

Ti paske jo vetem nje mision per te kompletuar POR njekohesisht edhe para te mjaftueshme ne banke per te blere disa shtepi ne nje kohe kur dikush si psh uji me gaz nuk ka nje dollar per te blere nje vazo te vogel me mjalte.

Mua do te me kishte ngecur ne fyt.

Sa te paska perkedhelur fati! Apo me mire te them informacioni qe ke!

El

Nela0

Primus registratum
Riqja …. haha

Eleonore flm per fjalet e embla , ne fakt po te te tregoja nje histori tjeter sdo me besoje prandaj e shkruajta me siper qe te merja nje reaksion pozitiv !

Airbourne

Papirus rex
You have been banned for the following reason: Ofendime. Your ban will be lifted on Dec 7, 2019 at 12:00 AM.

mandic i forumit sakson.

PS....eshte tejet i zgjuar KOPUKU JEVGJIT,por kujt i PLASI.

NGUSHELLIME te SINQERTA FAMILIAREVE te viktimave + se nuk gjej qetesi......................si nuk rrine dythundraket me flamur pa shpalosur ato diturite trojore=komb PROSTITUTASH.

Diten e mire.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Rrofte Populli Shqiptar!

Rrofte Republika e Shqiperise!

Rrofte Qeveria Shqiptare!

Rrofte Uniteti Shqiptar!

Poshte Kopuku Jevgjit!

Tani, le te ngrihemi ne kembe, dhe me dore ne zemer, te kendojme hymnin e flamurit!

El

Airbourne

Papirus rex
Se kom 4 dite dhe nete qe s`flej rehat,skam uri dhe etje.
SHYQYR....po normalizohet situata.
Dhe i kam MORTJE....VARREZAT me flamur.
CILI(A)DO QOFTE.
TASH pak RELAX.

Airbourne

Papirus rex
Miredita.

Edhe ne fatkeqesi kombi i PISANJOSERVE me flamur, merret me ose kane goditje me GLLAVA.

Cfar apo si,ose qysh kuptohet...................

s4p7pl741q141.jpg

PERVERSE covjece.

PS...diten e mire dhe fillim jave te mbare.DESHIROJ qe ketyre <kingave> nga mocalet,tju BI noi TULLE=KRYEVE.

Ale.