Re: mendime casti

Airbourne

Papirus rex
Ky lulka i bashajve ....IMMER ein Schritt voraus!!!!!

Një ditë më vonë, më 21 Qershor në mesditë, në sallën e Kuvendit Basha bëri publik faktin lidhur me një automjet tip “Toyota Yaris” me 1.5 milion euro të zbuluar në Gjermani.

QUDI?????Ka i di ky kto gjona????

Mendimi i CASTIT!

Asht FUKS apo SHPIJUN???

Airbourne

Papirus rex
Aman si lene kalamajt te rriten si femije!
Pa menduar konkurencen apo pamjen e jashtme pfff
Btw kjo nuk eshte vogelushja me e bukur ne bote, kjo mund te jete zgjedhur nga ato konkurente ku per prind kane nje tufe injorantesh
tongue.gif

FEMER SHQIPTARE me IQ....MAKSIMALE.
HUT AB....mendimi qastit.:)

Airbourne

Papirus rex
KETA jane FEMIJET me te BUKUR ne BOTE...
Por kur je FASHIST dhe nje COP MISHI i paafte per tu qliruar,do mbash dhe PASOJAT.
Nji nga keto ESHTE: 30% uranium i pastert ne KOQOVO.
Dhe...HESHT mer te jebace ROBT.
hqdefault.jpg KoreanWarRefugeeWithBaby.jpg

Airbourne

Papirus rex
Me pelqyen komentet OFENDUESE per kete.....IDIOTIN.
bormann paska ikun me 1947....ky DEBILI.

PSENE e DINE ....ruset.

Airbourne

Papirus rex
Cfare quhet...DEMAGOGJI apo enderr per PUSHTET.

Ky DEBILI me abonete e satave,apo ky KLLUFI me ato teori te fshehta....Xhafaj asht shpijun i dyfishte.Ne mos caubojs alias rus.

Airbourne

Papirus rex
E dini juve per se kaptinKALI HAJDUT nga gerxhet e Skraparit eshte...PALACO?
Sepse do na behet si ish PRESIDENTI i KILIT.
Shenimi IM VETJAK....LAJE gojen mer PISANJOS kur te permendesh ALENDEN.
Kur ka THONE ARbeni....PROSTITUTE BACIL komb.

Airbourne

Papirus rex
Kur GJUHEN SHQIPE BRILIANTE nuk e zoteron,duhet ta mbyllesh HALEN.

Heshtja eshte gjithmone pergjigjia per ti dhene idiotve.....Nuk ja vlen te harxhosh kohe duke dhene shpjegime.....
Nuk do kuptonin kurre....

Kjo KERMA(dhe e kam humbur respektin)

Gramatika le per tu...DESHIRUAR.

Airbourne

Papirus rex
Tash......
Me vone nje kafe tek gjermani dhe me pas.....do i tregoj ca LETRA nje FEMRE(te SAJA) tek....eladaDJALLI.
Per sot KAQ.

Airbourne

Papirus rex
Paskan grabitur 10 milion euro ne Rinas.....hmmmmmmmmmmmmm.

Hajt mos e ben kaq met madhe per ket vjedhje se nk eshte hera para qe jan vjedh lek ne shqiperi-shkruan nje hulumtues.
Kjo ka ndodh dhe ne Rusi para 2vjetesh-vazhdon nje tjeter.
Familja Gambino Ne Shqiperi Dikur Mafjozet Kan Pas Vjedhur Ne Aeroportet E New Yorkut E Chicago’s-perfundon tjetri
PS....me mir po vrej noi gjo qeter, SEPSE ne TROJE shikon vetem....BANDITIZEM dhe ...SHKERDHAPATARUCA.
Noten e mire.

Airbourne

Papirus rex
Paskan grabitur 10 milion euro ne Rinas.....hmmmmmmmmmmmmm.

Hajt mos e ben kaq met madhe per ket vjedhje se nk eshte hera para qe jan vjedh lek ne shqiperi-shkruan nje hulumtues.
Kjo ka ndodh dhe ne Rusi para 2vjetesh-vazhdon nje tjeter.
Familja Gambino Ne Shqiperi Dikur Mafjozet Kan Pas Vjedhur Ne Aeroportet E New Yorkut E Chicago’s-perfundon tjetri
PS....me mir po vrej noi gjo qeter, SEPSE ne TROJE shikon vetem....BANDITIZEM dhe ...SHKERDHAPATARUCA.
Noten e mire.

Grabitet një bankë, vdesin 9 persona.

Të paktën 9 persona humbën jetën në një grabitje bankare që zgjati rreth një orë në Ido-Ani, të Nigerisë. Hajdutët, të cilët sulmuan një degë të një banke të vjetër në qytet, transportuan një sasi të madhe parash. Hajdutët u futën me një automjet sportiv në bankë, duke shkaktuar tension brenda ambienteve.

Burimet në qytet zbuluan se pesë zyrtarë të bankës dhe dy klientë u vranë nga grabitësit, ndërsa një nga grabitës u qëllua për vdekje nga policia. Gjithashtu, u mësua se një oficer policie u vra nga grabitësit , gjatë operacionit.

Përveç kësaj, shumë klientë dhe zyrtarë të bankës u rrahën nga autorët e krimit, ndërsa përpjekjet për të shmangur grabitjen nga policia dështuan. Zyrtari i marrëdhënieve publike të policisë së shtetit, z. Femi Jozefi, i cili konfirmoi incidentin, tha se ende nuk mund të japë detaje rreth incidentit.

09/04/2019 11:42.

PS.....do PACAHVURE te ashtequajtur intelektualDARA si puna e nje ZHULSI par,akoma ke bregu i Lanes.Rrobat qe u perdoren nga grabitesit ne Rinas i BLEN KOLLAJ ne.... e-bay,amazon ose internet.

REDS....OKAY si dhe.....grabitesit ne Rinas jane kqyrur ne kufirin serb me destinacion drejt Rusise.

Kaq IDIOTER SHKERDHATA kane trojet.

Hajde tunga.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Dje u perpoqa te mblidhja disa veshje te dimrit. Pervec rremujes se madhe qe bera, asnje gje nuk nxorra ne drite, oh, pervec arushit tim te madh prej pellushi i cili eshte i gjate sa une dhe me te cilin flija pas ndarjes dhe divorcit. Kjo me beri per te qeshur sepse ne qesken e madhe ku kam futur arushin kam futur edhe pellushet e Milit (qeni qe ngordhi) te cilat ishin objekti i saj i dry-humping. Nuk e di si thuhet ne shqip kjo e fundit. Une ju betohem nuk e perdorja arushin tim me ate qellim. Me qenese jam e lodhur nga vetmia, them te ve arushin ne makine, ne vendin e pasagjerit. Kjo, me teper per te me bere per te qeshur. Gjithashtu dua te dukem si idiote.

Pasi bera rremujen me te madhe qe ekziston, mendova te laja edhe xhamat e dhomes time dhe te vija perdet me te shpifura qe ka pare bota ndonjehere. Kete e bej me qellim mosmarrje sysh.

What the fuck was i thinking kur i bleva ato perde!!!???

El

Nela0

Primus registratum
po mendoj qe sa me pak gjera te kesh aq me e lehte eshte mos krijosh rremuja ..

ps:forum interesant .

Eléonoré

Valoris scriptorum
Mireserdhe NelaO,

Po vitin qe vjen a do te quhesh Nela Zero apo Nela Nje? Sigurisht mund te kem bere edhe gabimin e marrjes se O-se si zero. Ne kete rast ti do te ishe Nelao. Gjysma e fjales Menelao, debilit qe Paridi i vodhi gruan.

Ke te drejte ne nje fare menyre per rremujen qe teprica e sendeve shtepijake krijon.

Me kete ti je duke me treguar se ke nje natyre ZEN. Ka njerez te cilet e kalojne jeten e tyre me nje valixhe. Eshte me se e mjaftueshme nqs ne kete valixhe ti ke karte krediti, karte air-miles dhe karte debiti. Me keto si dhe me nje pashaporte qytetari boteror ti mund te udhetosh ne te kater cepat e botes duke jetuar neper aeroporte, hotele apo kondo.

Eshte nje lloj jete per t'u patur zili. Sigurisht, ne qofte se pikesynimi i saj eshte te udhetosh, identifikosh dhe pronesosh.

Im ate mblidhte rraqe, po keshtu edhe bashkshorti. Une mbledh dekor shtepiak. Panorama e njejte me brengos dhe here pas here une alternoj dekorin dhe ngjyrat. Bej qarkullim pikturash murale, perdesh, rrugicash, jorganesh, jasteqesh e keshtu me rradhe. Here here ngre flamurin gri varak, here here te kuq dhe keshtu me rradhe.

Sigurisht une dhe ti kemi nje ndryshim. Ti mund te udhetosh per nderrim panorame, une qendroj ne vend duke nderruar panoramen qe me rrethon.

El

Nela0

Primus registratum
Flm Eleonore.po ke te drejt vitin tjeter kam ndermend te blej ca shtepija.

Do doja te rrija ne nje vend dhe un , ajo qe po bej esht kunder natyres time , e prire drejt qetesise dhe relaxit ... me mungon liria qe kam pasur te bej zgjedhjet e mia ...por eshte dicka qe duhet kaluar dhe kjo qe te kompletohet misioni