Re: mendime casti

Balahk

Locus omnem
te jap te drejte. E thone mire qe cdo gje e tepert te ben dem. Edhe seksi. Duhet te frenohemi pak :p
(tema) se cfare i kishte hyre brenda tastit '9' ne tastieren time dhe nuk shtypej kollaj. E pastrova me nje furce, asgje, e shtypa disa here me force, nxirrte 9-en por me veshtiresi. U inatosa, e shtypa prape e prape e prape dhe... pikerisht tasti i numrit 9, pas shume 9-ash, me nxjerr nje 8-te :p:). Dhe po mendoj... Po te kisha insistuar kushedi se c'do te nxirrte tjeter ! :)
E shumta nje 6 do nxirrte :p :p

Tema: po fitoi Franca sonte,do gezohem po aq sa kur fiton Italia :)

Airbourne

Papirus rex
Lexova nje shkrim te nje X-si per DISA shqiptare jashte trojeve si sillen ne memedhe(dhe ka shume te drejte).Te evoluarit me kulture,reaguan si majmuner................... sepse jane bere te TILLE por nuk e kuptojne.
Kur te shkoj do i them nje shoku lagjeje..... alles klar mein freund????
Tashti pushim qetesues.

Airbourne

Papirus rex
Sumqimat ne ART llapin...
Por per mua pa elementin intelektual arti nuk eshte vecse nje kopjim(marangozi). Mund te mbetet gjithnje art, por e serise B apo C.
Llogjika teiste.....kurioz jam ne KULM kush mund te jete A-ja???

Airbourne

Papirus rex
Ne moshen 15 vjecare arrin OLIMPIN?
EDUKATE SHTETERORE...me ose pa pasoja.Diku tjeter ne kete moshe lexojne se cfar eshte vagina apo penisi.
POPULL VITAL....KINEZET.
Dhe jo llafazan.

tropojanja

Çike Malsie
E bukura zgjat pak ... Ashtu dhe ne !
Pak caste bashke e kthehena n jetet tona, ti ne tenden e une n timen!
Keshtu dashni..

Airbourne

Papirus rex
Mbas kater ore pune mora guximin: n.q-se me lejohet nga ju kemi???
Cfare mendoni juve?
Latine!!!!
Nga akcenti e kuptove?
Nga fizionomia...ose thjesht pershtypja ime.
Po juve nga na vini?
albania....pergjigja.
Latine jam,por crendesi ka.
Venezuela???
Aty afer....
Fillova pa e ditur googlen....me Salvador,me Costa Rica,me te gjitha mundesite.
Mbas dy oresh...jam nga C por ne eulesh e shqiptojne me K.
Pablo Escobar???
Nga Bogota.
Es ta bien.....Marta.
Naten e mire.

Airbourne

Papirus rex
Qe vete kapot e Hamasit edukojne femijet e tyre per pavaresi ose clirim.
Tashti idioti,cmenduri,psikopati ose flijim ja u leje te tjereve ta llogjikojne.
Por ama i bie dhe sakrifice.
311831141.jpg

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
....nuk po arrij të gjej pak qetësi në mendime , po 'bombardohemi' nga dita në ditë në media me lajme negative nga me të tmrreshmet dhe kjo ndodhia e fundit në shtetin tonë fqinj... Sa e trishtë më duket , sa e zymtë... Nuk e di nga të hedhesh kokën , ku të shpresosh , nga t'ia nisesh...ku të kapesh me jetën...