Sweety el
Locus omnem
zakonin se harronEmm cfare mu kujtua thenie popullore por 99% gabojne
Ujku qimen e nderron por?..........
plotesoheni![]()
zakonin se harronEmm cfare mu kujtua thenie popullore por 99% gabojne
Ujku qimen e nderron por?..........
plotesoheni![]()
varet si e mendon ti se e shkruar dhe e thene keshtu eshte
nuk mund te jap asnje lloj ndihme se po te thash ndihmen me te vogel e gjen ti por nuk eshte ajo dhe nuk eshte si e mendoj une se nuk harron ai kote si thone ujkvaret si e mendon ti se e shkruar dhe e thene keshtu eshte
thuaje mer burre se na lodhe me gjeagjezennuk mund te jap asnje lloj ndihme se po te thash ndihmen me te vogel e gjen ti por nuk eshte ajo dhe nuk eshte si e mendoj une se nuk harron ai kote si thone ujk![]()
ben si i veshtire se tregonthuaje mer burre se na lodhe me gjeagjezen![]()
emm jo pra jo nuk eshte kjoujku qimen e nderron dhe zakonin e harron
e thuaje atehereemm jo pra jo nuk eshte kjo![]()
e shpiket ju kete??Ujku qimen e nderron por sylkuqen se harron![]()
hahhahahahhahah jo sylkuqen se edhe une qe kam kater vite ne toronto shqiptaret ketu e thone ujku qimen e nderron dhe zakonin se harronUjku qimen e nderron por sylkuqen se harron![]()
hahahahah po ujku qe desh e hengri sulkuqen qe e shpetoj druvarihahhahahahhahah jo sylkuqen se edhe une qe kam kater vite ne toronto shqiptaret ketu e thone ujku qimen e nderron dhe zakonin se harron
hahahahah po ujku qe desh e hengri sylkuqen qe e shpetoj druvarise ke pare filmin as ti eeee
![]()
emm upshhahahaha jo sylkuqen ...kesulkuqen
ate filmin per beba,e kam pare..ajo kesulkuqjapse se ke pare ti filmin vizatimor ujku me sylkuqen qe i con ushqim gjyshes dhe ukju vishet si gjyshja dhe i thote sulkuqa yyy o gjyshe po dhembet pse i ke kaq te medhenj qe te te ha ty i thote hee ste kujtohet apo se ke pare@Balahk
![]()
une nuk e mbaj mend mire me erdhi ne mendje mbas kaq shume vitesh ky filmi per femi dhe jo jo une kam pare kete made in bardh e zi hahahaSylkuqja a kesulkuqja? Apo jane filma te ndryshem?![]()