Re: mendime casti

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Me fal nese papritur gjithcka perfundoi..Me fal qe tani as nuk kujtohem me te te kujtoj..
Me fal qe me Mungon deshira per te te dashur perseri...Por duhet te dish se ti je fajtori i gjith ketij PERFUNDIMI!:)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
‎"Ndaj eshte e rendesishme qe te heqesh dore nga disa gjera. T'i lesh ato te ikin. Te clirohesh. Njerezit duhet ta kuptojne qe askush nuk luan me karta te hapura; disa here ne fitojme, disa here humbim. Mos prit te te kthehen te mirat mbrapsh, mos prit vleresim per perpjekjet e tua, mos prit qe gjenialiteti yt te zbulohet apo dashuria jote te kuptohet. Mbylle ciklin. Jo nga krenaria, paaftesia apo arroganca, por sepse thjesht, nuk eshte me pjese e jetes tende. Mbylle deren, ndrysho te dhenat, pastro shtepine, fshiji pluhurat. Lere ate qe ishe pas dhe behu ajo qe je."

ZAHIRI----PAULO COELHO...

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Me shkruaj.
Me trego sesi po shkon jeta jote,nese kenga e preferuar ka mbetur e njejta,nese ke ndryshuar parfumin,nese e ke ndezur cigaren mbremjeve te vetmuara.
Me shkruaj.
Me thuaj nese ke nisur alkoolin,nese ke flakur gjithcka timen,apo une fle ende ne fotografi te vjetra,ne shpirtin e kycur nga malli..nese endem ndonjehere ne rrugicat e kujtimeve,dhe nese dikush tjeter ka kerkuar te te beje te me harrosh.
Me shkruaj.
Me fol per ditet e tua,per castet e tua te zymta nga trishtimi,per ato ku qesh i lumtur si femije,per endrrat qe te ndizen shpirtit tani qe nuk jam,per letrat e gjata te dashurise qe jane shkruar per tu grisur me vone.
Me shkruaj.
Me rrefe per vendet tona qe i vizitonim?
Pema ku gdhendem emrat a eshte thare?
Po kafeneja e vjeter a eshte ende e hapur?
Biblioteka pret ende lexues?
Po pylli ku arratiseshim nga e gjithe bota?
Me thuaj nese te gjithcka vazhdon hapin normalisht?
Pervec ne te dyve... Krejt ndryshe nga ne!
Me shkruaj.
Po po te lutem beje.
Edhe per te me thene qe me ke harruar,edhe per te me thene qe dikush tjeter me ka zevendesuar me se miri,edhe per te me thene qe jam thjesht e shkuara jote.
Me shkruaj.
Dhe permes germava te nje letre a mesazhi do ta ndiej zemerimin qe te vlon brenda,dhe inatin qe te gurgullojne syte ndersa shkruan. E do te buzeqesh!
Permes shpirtit qe do vdese,une do te buzeqesh,sepse do te me kujtohen zenkat tona,qe perfundonin me perqafime te gjata.
Por jo me...
Me shkruaj.
Une do te jem duke pritur.
Edhe nje ''Te urrej'' do te ma ngrohe me shume shpirtin,sesa heshtja jote qe vret....

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ujku qimen e nderron po zakonin se harron. :p
Hajde dalim e pijme nje qaj ne se bashku.
Te marr edhe ca trendafila qe te qelozohet ky shoku jote. :D
Na me na ti..Nje fjale une ti dhjete> :D
Per caj sjam une max per te fshire komentet kur del nga tema :plool

• Like
Reactions: h3o

Balahk

Locus omnem
Ujku qimen e nderron po zakonin se harron. :p
Hajde dalim e pijme nje qaj ne se bashku.
Te marr edhe ca trendafila qe te qelozohet ky shoku jote. :D
do t i blej une,vetem shko,se nuk qelozoj hiq.se nuk mbahet njeri me zor,thjesht do e vendos ne prove:)

• Like
Reactions: h3o

h3o

Papirus rex
Na me na ti..Nje fjale une ti dhjete> :D
Per caj sjam une max per te fshire komentet kur del nga tema :plool

E ke nga rehatia. Kur te semuresh do e kerkosh ate qajin qe refuzove. :p

Ja keto jane mendimet e mia te momentit.

Universal

AnonymouS
Ti je e çuditshme. Ti je kaq e çuditshme. Unë nuk të kuptoj dot ty. Është e kotë. Ama unë dua që pavarësisht të shkuarës, të ardhmes, të tashmes, ti të ndalësh kohën dhe të kujtosh këtë: Ti je e çmendur. Ti je e çuditshme dhe pak e pasigurtë. Ti je e butë dhe ekstremisht e egër. Ti je e zgjuar dhe me ambicie. Ti je një lëmsh i pakuptueshëm. Ti je anormale. Por atje jashtë është dikush që do të të dojë për anormalitetin tënd. Ti je një shpirt i pazbërthyeshem. E bukura është se ty nuk duhet të të zbërthesh. Ty duhet thjesht të të duash.

~ Dostojevski

Balahk

Locus omnem
Cmu kujtua ai qeni qe rri mbas deres,dhe pret kur t i hidhet kocku.ska gje se sa ikin vijn,ai rri aty,vetem pret per grimcat...ta dij ai qeni se cfare mendimi ka e zonja,do kishte ikur me kohe..ndihem mire kur i njoh cdo mendim :) mendimi im ky i castit. pune qensh :p