Re: mendime casti

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Kurre mos me krahaso me te tjeret....:D
Sepse une jame thjeshte UNE!..Respektoj ata qe me respektojne.
Me pelqejn shakate por ato qe nuk ulin apo prekin personalitetin tim..
Nuk me pelqen te luaj me ndjenjat e te tjereve ndaj shpesh here i them gjerat TROÇ!
Nuk me pelqen te gjykoj jeten e te tjereve,ndaj nuk lejoj ASKEND te gjykoje timen ..:D
Jam me mendimin qe ne jete duhet te besh cdo gje qe te ben te lumtur e jo ata qe DUHEN bere..:)
Jeta eshte shume e shkurtet per te menduar per gjera PA VLERE!

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Mos thuaj ka:''Ende ka kohe''..
Apo 'Ndoshta heren tjeter'..
Sepse egziston dhe..
'Eshte teper vone'.. :D

katsune

cherry blossom
c'jane keto burra te dobet keshtu qe nuk durojne dot te shohin as nje pike gjaku pa i rene te fiket :p po i benim ekografine nje gruaje sot qe kishte pak rrjedhje gjaku, kur papritur degjuam nje zhurme te forte. ishte burri i saj qe ra si nje nje thes me patate i gjuatur tutje pas portes. gruaja shkrete u tremb e filloi te qante nga tronditja...apo nuk ishte veshur me kemishe nje mase me te vogel se trupi, gilet te mberthyer me zor dhe xhakete siper, kollaren e shtrenguar deri ne fyt, po ashtu edhe rripin e pantallonave te shtrenguar, tamam si nje pinguin. na u desh te merreshim edhe me te, nga ana tjeter qetesonim gruan e tij duke i thene qe nuk ka vend me te mire ku te humbesh ndjenjat sesa spitali :D
(edhe pse ne te vertete njehere kam asistuar ne nje situate tragjike qe ate dite e perjashtoi kete fjaline e fundit :/)

Hope

dans ton coeur
c'jane keto burra te dobet keshtu qe nuk durojne dot te shohin as nje pike gjaku pa i rene te fiket :p po i benim ekografine nje gruaje sot qe kishte pak rrjedhje gjaku, kur papritur degjuam nje zhurme te forte. ishte burri i saj qe ra si nje nje thes me patate i gjuatur tutje pas portes. gruaja shkrete u tremb e filloi te qante nga tronditja...apo nuk ishte veshur me kemishe nje mase me te vogel se trupi, gilet te mberthyer me zor dhe xhakete siper, kollaren e shtrenguar deri ne fyt, po ashtu edhe rripin e pantallonave te shtrenguar, tamam si nje pinguin. na u desh te merreshim edhe me te, nga ana tjeter qetesonim gruan e tij duke i thene qe nuk ka vend me te mire ku te humbesh ndjenjat sesa spitali :D
(edhe pse ne te vertete njehere kam asistuar ne nje situate tragjike qe ate dite e perjashtoi kete fjaline e fundit :/)
Ai nuk ke ka burr, veshka fun :p

katsune

cherry blossom
Po ske ngrene mengjes edhe te bie.
Qme kujtove nje shokun tim. E qova per ca analiza e sa i moren gjakun iu moren mendet. Dy metra qune. I bleva leng portokalli e u ul qe u qetesua ca. :p

ai kishte ngrene ne fakt, ishte ora 2 pm. por nuk e priste i shkreti, edhe ai aq ishte 2 metra...

• Like
Reactions: h3o

katsune

cherry blossom
Sorry :p por ke qene i paralajmeruar nga une kur kerkova ban-in tend, por ti vazhdon. Distancohem nga sjellja jote arrogante :/

• Like
Reactions: h3o

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
duhet me qênë gjithmonë i dehun!
ktu asht tânë puna; kjo asht e vetmja çështje. për t'mos e ndìe barrën e tmerrshme të kohës, që ju thyen shpinën e ju kërrus përtokë, duhet m'u dehë papushim.
dhe n'se ndojherë në shkallët e nji pallati, mbi barin e gjelbër t'nji hendeku, në vetminë e zymtë t'dhomës suej ju zgjoheni dhe dehja iu asht paksue apo zhdukë plotsisht, pyetni erën, valën, yllin, zogun, sahatin, gjithçka ofshan, gjithçka ecën, gjithçka k'ndon, gjithçka flet, pyetni se sa asht ora; dhe era, vala, ylli, zogu, sahati do t'iu gjegjen: "asht ora për t'u dehë! për t'mos qênë skllâvën t'martirizuem të kohës, dehuni paprâ.
me vênë, me poezi a me virtyt, simbas dëshirës."

[baudelaire]

@Hope... Naquk të përshendes!

Alephh

Valoris scriptorum
duhet me qênë gjithmonë i dehun!
ktu asht tânë puna; kjo asht e vetmja çështje. për t'mos e ndìe barrën e tmerrshme të kohës, që ju thyen shpinën e ju kërrus përtokë, duhet m'u dehë papushim.
dhe n'se ndojherë në shkallët e nji pallati, mbi barin e gjelbër t'nji hendeku, në vetminë e zymtë t'dhomës suej ju zgjoheni dhe dehja iu asht paksue apo zhdukë plotsisht, pyetni erën, valën, yllin, zogun, sahatin, gjithçka ofshan, gjithçka ecën, gjithçka k'ndon, gjithçka flet, pyetni se sa asht ora; dhe era, vala, ylli, zogu, sahati do t'iu gjegjen: "asht ora për t'u dehë! për t'mos qênë skllâvën t'martirizuem të kohës, dehuni paprâ.
me vênë, me poezi a me virtyt, simbas dëshirës."

[baudelaire]

@Hope... Naquk të përshendes!
Sa b ukur tingellon ky krijim simbolist ne dialektin geg! Te aktivizohen te gjitha shqisat...Ndien valen, eren e sidomos tik-takun e kohes te te prekin shqisat e alarmuara prej vetmise dehese.... Eh, Baudelaire!...
Nice Hermetica... Falemnderit!