Re: mendime casti

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Nuk do ndaloj së shkruari letra ty, jam e sigurtë se parajsa ka postë, se ëngjëjt i marrin ato që shkruaj dhe t'i sjellin atje.
Ti i adhuron letrat e gjata, kartolinat me mesazhe urimi dhe nuk do të mungojnë kurrë.......
Por mua do më mungojnë shumë letrat me aromën tënde, ato letrat e buzëqeshura të mbushura plot dashuri dhe pozitivitet brënda.....
Do më mungosh ti në çdo trokitje dere, në çdo postë që do marr, në çdo zile telefoni, do më mungosh përgjithmonë...
xxxx

Te dy e dinin se ajo qe ndjenim per njeri-tjetrin ishte e pamundur, e gjithsesi vazhdonim t'a jetonim cdo dite e me shume.....
e panjohura,
Keto vargje kam ne mend ne ekte momente ...me preku jashte mase shumee :( :(

katsune

cherry blossom
po mendoja, sikur te kishim dy hunde dhe nje sy!...

nuk do na mjaftonin shamite ne kohen e gripave...me mire keshtu si jemi.

sapo e qortova macen duke e ngritur goxha zerin kete radhe, tani po e degjoj qe ankohet nga dhoma tjeter. c'te jete duke menduar valle?

joetisti_

Locus omnem
nuk do na mjaftonin shamite ne kohen e gripave...me mire keshtu si jemi.

sapo e qortova macen duke e ngritur goxha zerin kete radhe, tani po e degjoj qe ankohet nga dhoma tjeter. c'te jete duke menduar valle?
Por do te kursenim te syzet :p
Mos e qorto macen se gjynah, futi nje shkelm :D (shaka)

(tema) po mendoja te bej nje video duke i rene me dore dhe t'ua dergoj miqve qe kam kontakt viziv, si fb. Por me vjen zor. Lexova megjithate qe ka "ilac" per kete. Eshte nje "loje" qe: te prezantohet dikush, qe ku i dihet c'eshte, si vajze, dhe me nje video te rregjistruar te fton per seks virtual. Pastaj papritmas e ndrpret dhe te dergon mesazh qe ose i dergon nje goxha shume ne nje adres, ose e dergon videon tende te shoqeria ne fb.
S'po me ndodh mua! :D Do t'u thosha: s'kam para por aman mos e dergoni, qe te ndodhte e kunderta dhe ta dergonin.
Ops, por atje kam edhe kusherirat. Madje kam edhe gjyshen e nje shoqes qe kur te me shohe do ta beje rezil shoqen tim se c'shoke te bukur paska zene! :(

Balahk

Locus omnem
Por do te kursenim te syzet :p
Mos e qorto macen se gjynah, futi nje shkelm :D (shaka)

(tema) po mendoja te bej nje video duke i rene me dore dhe t'ua dergoj miqve qe kam kontakt viziv, si fb. Por me vjen zor. Lexova megjithate qe ka "ilac" per kete. Eshte nje "loje" qe: te prezantohet dikush, qe ku i dihet c'eshte, si vajze, dhe me nje video te rregjistruar te fton per seks virtual. Pastaj papritmas e ndrpret dhe te dergon mesazh qe ose i dergon nje goxha shume ne nje adres, ose e dergon videon tende te shoqeria ne fb.
S'po me ndodh mua! :D Do t'u thosha: s'kam para por aman mos e dergoni, qe te ndodhte e kunderta dhe ta dergonin.
Ops, por atje kam edhe kusherirat. Madje kam edhe gjyshen e nje shoqes qe kur te me shohe do ta beje rezil shoqen tim se c'shoke te bukur paska zene! :(
Hahahaha ca mendje qe ke :D mua do me binte infarkt te me ndodhte kjo gje :p

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
po mendoja, sikur te kishim dy hunde dhe nje sy!...

Faunët , qeniet pa kokë që i kanë sytë mbi supe dhe dy vrima në kraharor në vend të hundes dhe të gojës.

Androgjenët , të cilët kanë vetëm një gji dhe i kanë të dyja organet gjinore.

Artabantët , që baresin përkulur si delet.

Astomatët , të cilët në vend të gojës kanë një vrimë të vogël dhe ushqehen me ndihmen e një kallami.

Astomorët , nuk kanë fare gojë.

Dykokëshit

Blemët pa kokë

Kentuarët

Brivetmit

Kimerat

Gazela.

(Hahaha Joetisti më erdhi të shkruaja këto pasi lexova postimin tënd i kam mbajtur shenim nga një libër që kam lexuar kështu qe i keni me vertetësi...)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Sikur njerzit te flisnin perballe 50% te atyre qe flasin virtualisht, do i kursenin carjen e drrasave dhe teatrot e kota pjeses veshguese :D