Re: mendime casti

tropojanja

Çike Malsie
une e respektoj mendimin kunder..por nuk jam duke gjykuar kot.qe ishte sali berisha dr i familjes se enver hoxhes,ky eshte fakt..qe sali berisha erdhi ne tirane nga enver hoxha,edhe ky eshte fakt.sepse Ram berisha ishte spijun i enver hoxhes,edhe per favor i kerkoi t i merrte djalin ne tirane tja bente doktor..tani se nuk ju pelqen te degjoni te vertetat,kjo eshte gje tjeter..
HahahahahshhahahahahahahahHa
Kto fakte i kan shpettu Blendi Fevziut tek libri i tij per E. hoxhen.

Alephh

Valoris scriptorum
Ju lexova me kersheri deri pak caste me pare... Por vjen nje cast qe nuk mund te heshtesh... dhe te duhet te hedhesh dhe"mendime te shkaperdredhura",por te nevojshme,qofte edhe thjesht per clirim te te asaj energjie negative me te cilen na mbush perditshmeria,sidomos ngjarja e pak oreve me pare.
Debatuam te gjithe...deri ketu dakord. Por nje lum pyetjesh popullojne trurin tim:"C'bera une,ti Misterioz, ti Balahk, ti Tropojane kur u burgosen njerez per energjine?C'bejme ne kur d8kujt i mungon mundesia per te perballuar semundjen?C'beme kur pushuan njerez te afte nga puna si njera qeveri dhe tjetra vec se kishin bindje te ndryshme partiake?...etj"
Keshtu para se te tregojme me gisht ta drejtojme ate gisht nga vetja...
Nese nuk ngrihesh ti,une,ne...per te ndryshuar situaten le te ngrihen turma njerezish te tille qe demogoge (pa ngjyrim politik dhe pa emer) shfrytezojne instiktet e saj per qellime vetanake....

tropojanja

Çike Malsie
SAKTE!!!
Nje bravoooo t madhe , por gjithsecilt prej nesh na mungo kjo iniciativ, per ata ndryshimin e bejm n nqs dum pa nevojen e askujt e asnjenes parti.po nese dalim nee popullli , sovranii, e mos t mashtrohemi me blerje votash d thase mielli po jepi voten atij qe t rrin gati jo vec 30 dit fushate elektorale.

Balahk

Locus omnem
Per Zotin o ardi hala ken hajdut skam qujt. Vec kam cek probleme t realitet shqiptar t cilat i perjetoj dhe vete.
Noshta ti ke pare e pasuri vlla , une skam.
qe jane HAJDUT,kete e dijn te gjith shqipetaret...edhe nese kam probleme,nuk kam pse te ngrihem ne protest kur me thote bariu luli.se asnje te mire dhe ndryshim nuk i sjelle vetes,por rris lul bashen politikisht..ne sajin e nje populli te mjere rriten llogarit bankare te politikaneve..

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Ju lexova me kersheri deri pak caste me pare... Por vjen nje cast qe nuk mund te heshtesh... dhe te duhet te hedhesh dhe"mendime te shkaperdredhura",por te nevojshme,qofte edhe thjesht per clirim te te asaj energjie negative me te cilen na mbush perditshmeria,sidomos ngjarja e pak oreve me pare.
Debatuam te gjithe...deri ketu dakord. Por nje lum pyetjesh popullojne trurin tim:"C'bera une,ti Misterioz, ti Balahk, ti Tropojane kur u burgosen njerez per energjine?C'bejme ne kur d8kujt i mungon mundesia per te perballuar semundjen?C'beme kur pushuan njerez te afte nga puna si njera qeveri dhe tjetra vec se kishin bindje te ndryshme partiake?...etj"
Nese nuk ngrihesh ti,une,ne...per te ndryshuar situaten le te ngrihen turma njerezish te tille qe demogoge (pa ngjyrim politik dhe pa emer) shfrytezojne instiktet e saj per qellime vetanake....
Un ndejta ne shtepi se e kisha paguar, kur sdole ti qe u burgose do dal un?
Jemi individualist dhe kur kam un hall sme vjen ti, njerzit bashkohen ne nje problem te perbashket qe mund te jete cmimi i larte por te dal un se vodhe ti?

Te ngresh krye nuk eshte e kollajte, duhen kauza te qarta dhe lider te pa njollosur dhe kjo e sotmja skishte as qartesi dhe as lider por kope...
Tani qe "mbaroj" me thuaj sa efektive ishte, cfar ndryshoj? cfar permirsoj? Hic! Dhe ne, dhe ata, jane mesuar me kete situate dhe se prishin terezine, te gjithe e dim fundin e nje proteste te ketij lloji.

Balahk

Locus omnem
pse te dal ne protest une kur asnjehere nuk i jam shmangur taksve shterore?pse te dal ne protest une kur nuk kam vjedhur?pse te dal ne protest une kur te paguash taksin shtetit eshte e ligjshme dhe e drejt?pse te dal une ne protest kur nuk jepet kuponi tatimor,dhe per pasoj do bjeri ne burg?pse te dal une ne protest kur kamza edhe gjith zona qe e rrethon kane 20 vite pa paguar energjin? Te burgosen se e kane me hak,se kane shkelur ligjin e nje shteti demokratik,edhe si pasoje e gjitha bie mbi mua qe paguaj energjin,te paguaj edhe per ato hajdutet.