Re: mendime casti

joetisti_

Locus omnem
'ponstan' eshte ai qe perdoret per dhimbje dhemballe. Por qe qetesues gjithsesi. Paracetamol nuk me ndodhet.

ah, s'durohet. Qe tani dhe ndihem i shkrehur.

katsune

cherry blossom
eshte ilac domethene? nese po, mund te me tregosh cili eshte principi aktiv?

po mendoj qe telefoni im ndoshta eshte semure po ashtu, u fik e nuk po ndizet me. kaloi ne jete tjeter me duket, amen.

katsune

cherry blossom
jo nuk jam farmaciste, por faleminderit per infon. mesova dicka te re qe nuk njihja :)

i perjetshem qofte kujtimi i telefonit vertet, por mua me vjen keq vetem per nje foto qe humba, qe ngjante me nje pikture te Monet. kam ende shprese se do ringjallet, te pakten deri neser...

joetisti_

Locus omnem
jo nuk jam farmaciste, por faleminderit per infon. mesova dicka te re qe nuk njihja :)

i perjetshem qofte kujtimi i telefonit vertet, por mua me vjen keq vetem per nje foto qe humba, qe ngjante me nje pikture te Monet. kam ende shprese se do ringjallet, te pakten deri neser...
Pse ti per dhimbje dhembesh cfare merr?

Si, t'u prish fare, apo te mbaroi bateria?

(tema) po mendoj qe perderisa dhe shenja permiresimi gripi, pas pak qe do te fle, do te fle qete dhe neser do te ngihem qiqer...

katsune

cherry blossom
Pse ti per dhimbje dhembesh cfare merr?

Si, t'u prish fare, apo te mbaroi bateria?

(tema) po mendoj qe perderisa dhe shenja permiresimi gripi, pas pak qe do te fle, do te fle qete dhe neser do te ngihem qiqer...

per dhimbje dhembesh zakonisht marr aulin, ose alkol :p

nuk e di si u prish, bateria ishte plot, por u fik dhe tani nuk ndizet me, edhe pasi e vura ne karikim nuk ben. hera e dyte kjo qe ndodh. boh te shohim...

me vjen mire per ty qe ndihesh me mire. ilacet bejne mrekullira ndonjehere :)