une e kam nje mendim casti, por do ta le sa te ftohet pak se tani sa doli nga "furra" dhe djeg :P
joetisti_ Locus omnem 24 Jul 2015 #381 une e kam nje mendim casti, por do ta le sa te ftohet pak se tani sa doli nga "furra" dhe djeg
agim40 Valoris scriptorum 24 Jul 2015 #384 Më flehet tash...sot u lodha pak si shumë.... Natën e mirë, gjumë të ëmbël dhe me ëndra që doni ti shihni për çdo natë...
Më flehet tash...sot u lodha pak si shumë.... Natën e mirë, gjumë të ëmbël dhe me ëndra që doni ti shihni për çdo natë...
joetisti_ Locus omnem 24 Jul 2015 #386 cfare t'i bej tani?... Naten edhe nga une. Nje dite te fresket dhe me humor, neser!
-Zana- e...Thjeshte 24 Jul 2015 #389 Ha ha .. Komshi , u r a soft touchy.. a lil puppy Wht film was it ?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 24 Jul 2015 #391 "Meshkujt shqiptarë! T'i duash deri në urrejtje. Dhe më pas në vorbullën e inatit dhe të zhgënjimit , ta bindesh veten se mund t'i dashurosh përseri" Lexuar diku...
"Meshkujt shqiptarë! T'i duash deri në urrejtje. Dhe më pas në vorbullën e inatit dhe të zhgënjimit , ta bindesh veten se mund t'i dashurosh përseri" Lexuar diku...
hareid Papirus rex 24 Jul 2015 #392 Nje thenje e Fidel Castro-s e thene ne vitin 1973....... 42 vjet me vone u be realitet.......
joetisti_ Locus omnem 24 Jul 2015 #393 te kesh shume para, per te qene rehat. Edhe prish gjithe rehatin per t'i siguruar parate qe s'i gjen kurre...
te kesh shume para, per te qene rehat. Edhe prish gjithe rehatin per t'i siguruar parate qe s'i gjen kurre...
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 24 Jul 2015 #394 "Qielli ka shumë , por është një yll i vetëm që gjithmonë do të na kujtojë dikë të vecantë" .... ndërkohe me sytë nga qielli duke kërkuar yllin.
"Qielli ka shumë , por është një yll i vetëm që gjithmonë do të na kujtojë dikë të vecantë" .... ndërkohe me sytë nga qielli duke kërkuar yllin.
joetisti_ Locus omnem 24 Jul 2015 #395 sikur te ishte ndryshe; per te treguar gezim njeriu te qante dhe per hidherim, te qeshte...
agim40 Valoris scriptorum 24 Jul 2015 #397 Nje natë pa yje është sikur një ditë pa diell....Sot s'kam pa as diell, e tani s'po shoh as yje...
agim40 Valoris scriptorum 25 Jul 2015 #399 Gute Nacht Gedicht Ich wünsche eine warme Nacht süße Träume, schlafe sacht. Lebe in der Welt der Sterne, wisse stets: Ich hab dich gerne.
Gute Nacht Gedicht Ich wünsche eine warme Nacht süße Träume, schlafe sacht. Lebe in der Welt der Sterne, wisse stets: Ich hab dich gerne.
agim40 Valoris scriptorum 25 Jul 2015 #400 Jashtë shi, unë i shtrirë në divan...T'ja fusi një gjumi të lezetshëm tash...