Re: mendime casti

-Zana-

e...Thjeshte
I really felt for a nana that fell down earlier today , I helped her out and gave her my water bottle .....Bless her .

Balahk

Locus omnem
Sa shume ftohtesi shoh brenda teje.
kaq shpejt me harrove??

Po me duket sikur cdo fjale jotja bukur paska qene fallsitet...

odeon

Forumium maestatis
Une jam endrra ne sirtar, une jam fluturimi qe gjithnje keni deshiruar...
Jam mendimi qe ju ben te vuani. Une jam guri qe bie, veshtrimi i larget, jam zjarri, akulli, uji qe rrjedh, jam lufte, paqe dhe dhimbje...
Jam mendafsh dhe gjemba trendafili, oaz dhe shkretetire. Une jam zemer, shpirt dhe tru. Jam fjale dhe heshtje, rruge, lum dhe mal.
Jam poezi dhe dhimbje, mekatar dhe shenjtor. Jam perendimi dhe fundi. Une jam ai qe ty te le pa gjume...
Une jam Ajer!

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Për ndonjë arsye që injoroj, ti më pëlqen tmerrësisht shumë. Shumë, por nuk duhet të jetë diçka e pallogjikshme, ose do thoja që është aq pak sa që më bën të zgjohem në mes të natës, dhe duke mos mundur më të flej sërish, të filloj dhe të të ëndërroj.

Rimseb10

Valoris scriptorum
Pse kto femrat ne shqiperi kur shofin nje femer tjeter nuk ja ndajn syt ma keq se ato manjaket. E plus kjo pse jan kaq idiote sa duan te ndjekin gjithmone rrugen qe ben liderja dhe kte me nje agoni e ritem te hatashem.

-Zana-

e...Thjeshte
I just find out that i got to go away with work for 4-days ... short notice , i will be homesick :rolleyes:

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
That's funny.

11139352_1613032702284403_7706203520854526686_n.jpg

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Pajtim Kasami , luan me një skuadër futbolli të Greqisë , kanë qene në Mykonos.
(Se i ka dhënë edhe këtej këtë lajm)

Kush nuk i reziston Shqiptarëve , gjithëandej jemi. :p