Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Re: Libri që ke në duar.

Done :thumbsup: mu deshme i ra nga Kina me instalu WinRar ne fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif por tani po e printoj dhe kam c'lexoj mbas Brezit te Humbur, do e lidh tani dhe do jete me komod ne lexim /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirror, praktike si perhere /pf/images/graemlins/wink.gif koncize dhe e sakte /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Prej kurrnacerise tende do e lexoj ne format A4 /pf/images/graemlins/frown.gif

Shtrige /pf/images/graemlins/frown.gif ik te Uni tashi /pf/images/graemlins/frown.gif dhe lexoje dhe anglsiht po ta majti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Rri se jam dhe karrigja 13 /pf/images/graemlins/laugh.gif mos ma ndill /pf/images/graemlins/laugh.gif

...dhe meqe ra fjala, mua me ka permbytur Brezi i Humbur keto dite, nuk di po jam e magjepsur dhe po i lexoj nje per nje, s'di c'me ka gjet se eshte dhe pranvere. Por e ka "fajin" Shvarci me duket :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

me ne fund e fillova sot "the da vinci code" te dan brown
nuk duket keq ne 30 faqet e para. besoj se nuk do me zhgenjeje (pas tere elozheve qe i kane bere)
korde, hajde se e diskutojme bashke kur ta mbarojme :kiss: (me kishte marre malli per avatarin e pare qe me hyri ne zemer ne AF :wub: )

Kordelja

Valoris scriptorum

Une e nisa /pf/images/graemlins/laugh.gif te shohim sa do eci /pf/images/graemlins/laugh.gif Helena e ka lexuar me kohe me duket dhe s'na thote nje fjale :smash:

ladouce2005

Primus registratum

eshte shume e zene me pune,
ka nja dy muaj qe ka filluar pune tek kompania ime, dhe si fillim qe eshte, duhet bere figure e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
vjen ndonjehere fundjaves ketu, por dhe atehere nuk e le rehat une me cunin /pf/images/graemlins/wink.gif

po me ka thene qe eshte great, nje nga me te bukurit qe ka lexuar. ajo me bindi t'a lexoj, Aragorni ma beri dhurate :wub:

Rambla

Primus registratum

kam 1.1 1.2 2.1 2.2 3.1 3.2 4.1 4.2!!!!!!!!!!
dmth jane 8 libra!!!!
se di pse keto me duken libra matematike te gjimnazit /pf/images/graemlins/laugh.gif

auguri :tipsy:

kushtrimi

Primus registratum

Se megjithese me pelqen si teme s´eshte se e kam frkuentuar shume, dhe po me vinka keq. Tani po lexoj "Varrezat e vendlindjes sime" (nuk eshte liber horror) eshte fantastik dhe eshte i nje autori shqiptare Romeo shllaku me duket, ( me vjen keq qe nuk i kujtoj dot emrin te sigurte)NJe trajtim postmodernist i mitologjise shqiptare dhe per me shume me fije romantizmi brenda.

Thus_I_spoke...

Primus registratum

Une po lexoj librin 'roze':
"Vajza me kordele te kuqe"
Autorja - KORDELJA!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Edhe une po lexoj Dan Brown's Da Vinci Code!

Eshte super cool. E kam perpire, jam ende tek 1/3 se s'te lene punet :mad: , por per nje si puna ime qe tani ka fillu te interesohet per shoqerite masonike neper bote, eshte teper terheqes si liber :book:

Darien

Primus registratum

Wild at Heart
Discovering the Secret of a Man's Soul
by John Eldredge

Schrodinger's Kittens and the Search for Reality
Solving the Quantum Mysteries
by John Gribbin

Sara

Primus registratum

A Child Called It nga Dave Pelzer.Shume i trishtueshem, /pf/images/graemlins/frown.gif ,dhe mezi po pres te lexoj dy te tjeret ne seri. E ben leximin edhe me interesant,sepse eshte e gjitha histori e vertete.Po nese do ta lexoni,pergatituni mentalisht,per ndryshe vershojne lotet.

alinos

Forumium maestatis

Me lejoni te them dhe dy fjale per Da Vinci Code:

Sapo e mbarova dhe jam e mahnitur nga menyra e te shkruarit dhe nga tema e prekur. Kam mesuar shume ne lidhje me artin dhe simboliken dhe ajo qe me pelqen me shume dhe qe e vertetova dhe nje here eshte se ne boten e sotme nepermjet artit mund te thuash te verteta pa fund :thumbsup:

Lexojeni!!!

racionali

Primus registratum

Dikush me rekomandoi te lexoj "Lolita" e Vladimir Nabokov. Tani sapo e kam filluar /pf/images/graemlins/smile.gif

Nella

Primus registratum

gud llak :devil:

Ca si i degjeneruar por, arti nuk ka moral /pf/images/graemlins/wink.gif

Lisette

Primus registratum

Un sapo mbarova Deception Point te Dan Brown tani qe i mbarova te 4 librat qe Dan Brown ka shkruajtur nuk di ca te lexoj me pelqen shum si autor sado qe fillova ti lexoj mbrapshtasi mo. Un lexova The Da Vinci Code te parin( qe eshte shkruajtur i fundit dhe Deception point te fundit (qe eshte shkruar i pari. Sidoqofte me jepni ndonje kshille ca te filloj .

Status
Not open for further replies.