Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kujtime kurvash te trishta - Gabriel Garsia Marquez

[/ QUOTE ]

Po e lexoja javen e kaluar. Shpresoj te te pelqeje. Mua me pelqeu, ka folur shume ndershmerisht si mashkull. ca mund te kene veshtiresi te lidhen me personazhin. ne rast paragjykuesish, eshte krejt e pamundur. Une identifikohem shume fort me plakun.

[/ QUOTE ]

Mua s'me ka pelqyer fare. Ai plaku me la shijen e nje perversi dhe kaq. Nuk lidhem dot me personazhin se jam femer po refuzoj te besoj se cdo mashkull do identifikoheshe me te /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

S'e di po vetem une kam lexuar:

1. 5 Leksione mbi Psikoanalizen
2. Metapsikologjia
3. Psikologjia e turmave
4. Psikologjia e endrrave
5. Neuro-patologjia dhe Uni multiple
6. Psikopatologjia e jetes se perditshme (dhe me kete mbaroj...)

Te gjitha bashke shkojne rreth 2000 faqe...

P.S. Ndoshta ngaqe une i kam ne italisht /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

Po ti thuaj qe eshte permbledhje /pf/images/graemlins/smile.gif Jo jo, do jete ngaqe une i kam po italisht po pocket format dhe duhen lexuar me lupe /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Kujtime kurvash te trishta - Gabriel Garsia Marquez

[/ QUOTE ]

Po e lexoja javen e kaluar. Shpresoj te te pelqeje. Mua me pelqeu, ka folur shume ndershmerisht si mashkull. ca mund te kene veshtiresi te lidhen me personazhin. ne rast paragjykuesish, eshte krejt e pamundur. Une identifikohem shume fort me plakun. kush e ka perkthyer shqip???

Tani kam:
Intimitet - JP Sartre

[/ QUOTE ]

Jam shume dakort me ty plako !

Blendi

Primus registratum

Identifikohem me plakun se u kishte rene shume te mirave me shqelm. Sa per perversitetin - ai nuk ishte aspak pervers. Mos e merr aq shabllon, marquez shkruan proze poetike.

ana karenina

Primus registratum

Jam dakort, po jo ky liber! Per mua plaku kishte vegjetuar gjithe jeten dhe jo vetem te mira por as te keqija s'kishte jetuar hic. Prandaj them qe mbizoteronte perversiteti se nuk flitej per gje tjeter, ishte bosh si jete. Jo se kushedi c'kish bere apo kushedi c'mendonte, por sepse nuk mendonte hic dhe nuk bente asgje pervecse akteve seksuale!

toro_loco

Forumium praecox
Re: Re: Libri që ke në duar.

Mashtrimi i madh, nga Dan Brown eshte madheshtor.
Nuk te hiqet nga dora.E kam lexuar me nje fryme.
Tani po merrem me novelat e Stefan Cvajg.

Isabelle

Valoris scriptorum

S'e di po vetem une kam lexuar:

1. 5 Leksione mbi Psikoanalizen
2. Metapsikologjia
3. Psikologjia e turmave
4. Psikologjia e endrrave
5. Neuro-patologjia dhe Uni multiple
6. Psikopatologjia e jetes se perditshme (dhe me kete mbaroj...)

Te gjitha bashke shkojne rreth 2000 faqe...

P.S. Ndoshta ngaqe une i kam ne italisht /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

Kujt i paske ra n'qaf cuno !

/pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Mashtrimi i madh, nga Dan Brown eshte madheshtor.
Nuk te hiqet nga dora.E kam lexuar me nje fryme.
Tani po merrem me novelat e Stefan Cvajg.

[/ QUOTE ]

NUk me besohet qe ke ende durim te lexosh Borw se atij po i lexove nje liber ja ke lexuar te gjithe ...
Cvajg po qe ja vlen ... /pf/images/graemlins/booki.gif

toro_loco

Forumium praecox

Pse mor Bunny Dan Brown shkruan ne librat e
tij skenare filmash. Une nuk i shikoj filmat por i lexoj librat.

alb_girl82

Primus registratum

"murata viva" di marie therèse cuny

flet per nje vajze marokine qe jeton ne france dhe eshte e burgosur brenda murevet e shtepise... shume malinkonik dhe realist!

jimmy84

Primus registratum

Si eshte ai Gibrani se jam kurioz?

Thuame qe me dashuron --- Letrat e Remarkut drejtuar Marlen Ditrihut.

teab

Primus registratum

"Profeti", mbahet si kryevepra e tij. Eshte liber qe duhet lexuar me kujdes, sepse ka shume domethenie dhe pergjigje per jeten ne pergjithesi. Pasi te mbaroj "Profetin" , dua te lexoj disa nga poezite e tij.
Te keshilloj ta lexosh, nuk do merzitesh!

jimmy84

Primus registratum

Lexon filozofe. Pelqen filozofine. Gje jo fort e shpeshte per seksin femeror /pf/images/graemlins/laugh.gif (shaka kjo...e albforumit /pf/images/graemlins/laugh.gif)
Kam ndermen ta lexoj. Kam degjuar mja dy shprehje te ketij qe me pelqyen pranadaj me terhoqi.

teab

Primus registratum

Nuk paske degjuar ti per zbulimin e fundit? /pf/images/graemlins/booki.gif
Eshte vertetuar qe femrat kane tru njesoj si meshkujt...biles e kane pak me te zhvilluar... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

jimmy84

Primus registratum

Kush e ka zbuluar? Shoqata e Grave ne Proteste? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo ishte barsalete dhe s`e kapa une? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
"Llogjika e femrave eshte si brume...qe ato i japin cfare forme te duan". Nuk po ta them autorin se s`dua t`i bej reklame /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Nuk du me dale jashte teme!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani po lexoj "Three Faces of Love" - Emile Zola

^^MIA^^

Forumium maestatis

Identifikohem me plakun se u kishte rene shume te mirave me shqelm. Sa per perversitetin - ai nuk ishte aspak pervers. Mos e merr aq shabllon, marquez shkruan proze poetike.

[/ QUOTE ]

Edhe sikur te mos ja kisha lexuar prozat poetike me pare perseri sdo me vinte ne mendje asnjehere qe Markuez ishte pervers.Librin e mbarova dhe smu duk aspak pervers ne shkrimet e tij.Ai tregonte per kete plak fatkeq i cili papritur e ndjeu se jetonte ne gramat e fundit te jetes se tij.Me bente vertete cudi dhe me pelqente shume menyra se si ai adhuronte nje cupke te vogel ( ai e puthte ne cdo vend te trupit nga koka der te kembet per ti kerkuar falje qe i kish thene k...),sot keto sentimentalizma une mendoj qe sa vine e po shuhen,te pakten i lexojme me realisht se kurre neper libra.

teab

Primus registratum

El Zahir - Paolo Coehlo

[/ QUOTE ]

Ma kane reklamu shume ket librin keshtuqe do e lexoj se shpejti!! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Status
Not open for further replies.