Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

westwood

Primus registratum
Re: Re: Libri që ke në duar.

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] padurimi i zemres.... stefan cvajg
jam ne fillim dhe keshtu qe skam se cfare te them per te... po duke menduar qe autori eshte cvajgu ska se si te jete "jo i mire"

:wave: [/qb]
ooo galante paskemi te njejtin liber ne dore,por tani e mbaroj. /pf/images/graemlins/smile.gif

epiphany

Primus registratum

dje fillova kodin da vinci dhe po e lexoj me nje fryme se eshte shume interesant.

jimmy84

Primus registratum

O Denna mund te me japesh ndonje ide per cfare flet dhe ca stili ka? Se nuk e marr vesh, gjysma e robve shajne, gjysma e mburrin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jimmy84:
O Denna mund te me japesh ndonje ide per cfare flet dhe ca stili ka? Se nuk e marr vesh, gjysma e robve shajne, gjysma e mburrin

per mendimin tim eshte shume interesant sepse nderthuret arti me kishen dhe sidomos implikimet e saj ne ceshtje shume te fshehta qe arrijne deri tek vatikani.edhe une kur e nisa nuk isha shume e bindur por, po me terheq jashte mase.

epiphany

Primus registratum

nuk eshte ekzaktesisht stili im i librave por...nuk eshte keq te eksperimentosh me librat ndonjehere.

blendiys

Primus registratum

Me paten rekomanduar "Kodi Davinci",po e lexoj shtyre nga kurioziteti pse qenka nga librat me te shitur ne US dhe Europe!
Po te mos kishte emrin e autorit ne kopertine,do vija bast per nje veper te Wilbour Smith.

epiphany

Primus registratum

edhe une thjeshte per ate arsye po e lexoj por eshte nje nga ato libra qe pervec asaj natyre qe ti thua kane dhe dicka per te thene.

Le_Routard

Forumium maestatis

Kam tre a kater dhe nuk ja mbaj mend as titullin. Sot do shkoj ma heret n'shpi te lexoj i cik.

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une po lexoj "bed time stories" nga nje perralle cdo nate para se te fle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Olta

Forumium praecox

algjebra lineare, shkruar me shume bote natyrisht, por nuk po m'frymezon hic per te ndjere rregullin i cili perfshin mos-invertimin e kesaj me poshte:

1 X1 X2......1 0 0

1/X1 1 X2/X1...0 1 0

1/x2 X1/x2 1.......0 0 1

kush i mban mend kushtet e invertimit se po i kerkoj e s'po i gjej mer qe ju befte x-i sh-e ju befte!

ah sa do m'therri kur ti bie me te ...

westwood

Primus registratum

PAULO COELHO
"Veronika vendos te vdes".Teper interesant si liber mbi ate pak"cmenduri" qe duhet te kete nje njeri per te arritur apo dhe shijuar sado pak endrren e jetes apo lumturine e castit.
SUSANNA TAMARO
"Anima mundi".kam dhe ca faqe per ta mbaruar.Megjithate mund te them se dy librat e saj si "MU PERGJIGJ" apo "SHKO ATY KU TE MBART ZEMRA" me kane terhequr me teper.

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga westwood:
[qb] PAULO COELHO
"Veronika vendos te vdes".Teper interesant si liber mbi ate pak"cmenduri" qe duhet te kete nje njeri per te arritur apo dhe shijuar sado pak endrren e jetes apo lumturine e castit.
SUSANNA TAMARO
"Anima mundi".kam dhe ca faqe per ta mbaruar.Megjithate mund te them se dy librat e saj si "MU PERGJIGJ" apo "SHKO ATY KU TE MBART ZEMRA" me kane terhequr me teper. [/qb]
jane te dy libra shume interesante, por krejt te ndryshem nga njeri-tjetri.

me pelqen shume ideja e koraces se S. Tamaro /pf/images/graemlins/smile.gif gjithashtu me sjell mall per gjyshen time, sa here qe e shikoj librin ne raft :wub:

westwood

Primus registratum

po ICONIC ke te drejte,jane teper te ndryshem.por menyra e te dyve e te shkruarit eshte interesante,shume e thjeshte e nderkohe filozofi e vertet e jetes se njeriut(te pakten une gjej vetveten time ne shume momente ne keto shkrime) /pf/images/graemlins/smile.gif

Status
Not open for further replies.