Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

lir

Primus registratum
Re: Re: Libri që ke në duar.

mallkuar qofte ai qe ka shpikur elektroniken ne gjithe spektrin e saj(rf, dhe microcontrollers,electronic devices dhe theory of controll ne vecanti).... :smash: :smash: dhe faleminderit bullgakovit per"mjeshtri dhe margarita"... :thumbsup:

Erind

Forumium maestatis

:book: "Shkendija Jetes" -- "Remark"

ps. i bashkohem asaj qe thote "lara". Kur vjen fundi librit, te le nje shije te hidhur kur ndahesh nga personazhet e tua. Por qe e rigjen sapo fillon nje liber tjeter.

luljeta hato

Primus registratum

:book: Sapo mbarova se lexuari librin Ndergjegja e Zenos e Italo Kalvinos.Eshte e dyta here qe e lexoj dhe me ka pelqyer shume.Me vjen keq vetem per nje gje qe eshte botuar me shkurtime.Nuk e kuptoj pse gjykojne qe per shqiptaret libri duhet te jepet i cunguar.

ladouce2005

Primus registratum

LE DEMON DE MINUIT(demoni i mesnates)
HERVE BAZIN
eshte nje shprehje franceze: demoni i mesdites-qe personifikon burrat 40-50 vjecare qe dashurohen me vajzat 20 vjecare.
ne rastin e librit qe po lexoj une, eshte nje 69 vjecar i dashuruar me nje 33 vjecare, prandaj dhe e ka quajtur demoni i mesnates. ka nje humor shume te mprehte dhe nuk kam lexuar asnjehere nje liber te tille, qe te shikoje pleqerine me kaq optimizem, shpresa dhe energji.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
Bije Prostitute -

Kristine Gren

:thumbsup:
Ai eshte liber nga me te bukurit qe kam lexuar, pale Dashuri ne Bangkok i po te njejtes autore, si i "vret" meshkujt ne cdo tregim /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Pere kete liber eshte dhe nje teme ke Diapazoni me titullin: Deshtaket , e kam studiuar jo lexuar ate liber :book:

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lule54:
[qb] :book:Me falni.Ndergjegja e Zenos eshte shkruar nga Italo Svevo.Ishte nje lapsus. [/qb]
eshte nje liber i bukur ne fakt, por pak i merzitshem /pf/images/graemlins/smile.gif

dirty vegas

Primus registratum

Marketing Warfare - Reis/Trout

...nji nga librat me t'lezetshem dhe me interesant mbi marketingun ...e krahason me strategjin ushtarake dhe krahason beteja marketingu midis kompanive te ndryshme me beteja historike si Termopilet, Waterloo, ...beteja Stalingradit ...etj.

...na falni qe s'kom nai liber tradicional me sygjeru, ...po jom sick mas strategjis marketingut. :idea: :book:

luljeta hato

Primus registratum

:book: Po lexoj Nje burre te Oriana Fallacit.Bashkejetesa e nje gazetareje te famshme italiane me nje anarkist grek Panagulis.Nje liber shume interesant.

ladouce2005

Primus registratum

THE EDGE OF REASON HELEN FIELDING
VAZHDIMI I BRIGET JONES DIARY
SO FAR, SO GOOD!
KA VETEM DY ORE QE E KAM NISUR /pf/images/graemlins/laugh.gif

bujana

Primus registratum

Beatriz dhe trupat qiellor- Lucia Etxebarria
Sapo erdha ne shqiperi e bleva kete liber."hajt sa per te lexuar dicka shqip" thash por kur e perfundova zbulova se ishte nje nga librat me te bukur qe kam lexuar.

Status
Not open for further replies.