Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? o gjysho je i papam lale
R rei pro elite Primus registratum 16 Feb 2008 #741 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? o gjysho je i papam lale
GJYSHI Gjyshi 16 Feb 2008 #742 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? RPE mire se na vjen ne rrethin tone lale ne dum shoke
A anteos Primus registratum 16 Feb 2008 #743 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? ja po e fus kemben dhe une ketu miresejugjeta
GJYSHI Gjyshi 16 Feb 2008 #744 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Esmer mire se erdhe lale Ca do me pi?
GJYSHI Gjyshi 16 Feb 2008 #745 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Ta boj gjyshi 1 pint ktu per vete edhe dy per ju
E ere Primus registratum 16 Feb 2008 #746 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Mbrema ketej Paskemi mysafir. Mire jeni me shendet? Esmer mire se na erdhe Mos pi shume se ta kam me ta futur gjyshi.
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Mbrema ketej Paskemi mysafir. Mire jeni me shendet? Esmer mire se na erdhe Mos pi shume se ta kam me ta futur gjyshi.
GJYSHI Gjyshi 16 Feb 2008 #747 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Gjyshi gjithmone tolerant .... Pse e paske kriju kte impresion per gjyshin se kuptoj...
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Gjyshi gjithmone tolerant .... Pse e paske kriju kte impresion per gjyshin se kuptoj...
A anteos Primus registratum 17 Feb 2008 #748 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? A pretty flm per paralajmerimin. Po nuk para dehem. Gjysh te dyten e ke nga une.
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? A pretty flm per paralajmerimin. Po nuk para dehem. Gjysh te dyten e ke nga une.
GJYSHI Gjyshi 17 Feb 2008 #749 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Rofsh esmeri shyqyr qe e gjeta njonin me pi kai pint kshu si anglez
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Rofsh esmeri shyqyr qe e gjeta njonin me pi kai pint kshu si anglez
T TEDI Valoris scriptorum 17 Feb 2008 #750 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? MIrdita knejna ka lagja anglis po knej ka shqipria ... Si keni qen e Piplla se e di qe kom Bo do Mungesa Knejna ...A Jeni si Jeni ...
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? MIrdita knejna ka lagja anglis po knej ka shqipria ... Si keni qen e Piplla se e di qe kom Bo do Mungesa Knejna ...A Jeni si Jeni ...
GJYSHI Gjyshi 17 Feb 2008 #751 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Ted ku je mer plak e kom gati goten tate
A anteos Primus registratum 17 Feb 2008 #752 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Po une isha ne shqiperi para 1 jave dhe skish ndonje ndryshim pervecse cmimeve te larta. Ti gjysho tirons je? Pretty mos je labe?
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Po une isha ne shqiperi para 1 jave dhe skish ndonje ndryshim pervecse cmimeve te larta. Ti gjysho tirons je? Pretty mos je labe?
GJYSHI Gjyshi 17 Feb 2008 #753 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? I ke ra pikes per njonin afer per tjetrin
E ere Primus registratum 18 Feb 2008 #754 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? po sikur te jem laluce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? po sikur te jem laluce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
GJYSHI Gjyshi 18 Feb 2008 #755 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? dmth na paska ardh afer te dyve
A anteos Primus registratum 20 Feb 2008 #756 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? po mire dhe lalucet te mira jane..fieraket jane goca te bukura gjyshi veriu po une jam tepelenas. si ju duket anglia?
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? po mire dhe lalucet te mira jane..fieraket jane goca te bukura gjyshi veriu po une jam tepelenas. si ju duket anglia?
GJYSHI Gjyshi 20 Feb 2008 #757 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Esmer pse je i ri ti ne angli? Gjyshi veri-lindja Esmer ku ne angli?
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Esmer pse je i ri ti ne angli? Gjyshi veri-lindja Esmer ku ne angli?
E ere Primus registratum 21 Feb 2008 #758 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? Me te mira se vlonjatet nuk jane esmeri
A anteos Primus registratum 22 Feb 2008 #759 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? hem ashtu mendoj dhe une sikur ta dija qe ishe labe si ja kaluat sot? punoni nga pak apo dembela?
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? hem ashtu mendoj dhe une sikur ta dija qe ishe labe si ja kaluat sot? punoni nga pak apo dembela?
A anteos Primus registratum 28 Feb 2008 #760 Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise????? nga jeni futur?