Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

GJYSHI

Gjyshi
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

Je e re ske punu ne kooperativat a xhaxhi verit pranaj se kupto po shqip eshte, ose bordorote katunarce
Pastaj Gjyshi 3 klase shkolle ka mire qe di me shkrujt e me lexu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
 

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

prap skuptova gje shume te veshtire po e beke gjyshi
 

GJYSHI

Gjyshi
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

Ashtu jam edhe si karakter Gjyshi shume i veshtire per tu kuptuar
 

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

obobobo veshtiresi gjithandej...po sa mua sje ti po he
 

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

jo po me CIA-n
po ti gjithmon kaq i nxehur je? dhe ajo radioja su thyeka per qamet
 

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

avash mo gjyshi mo na thyen ndonje gje tjetr/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
 

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

hahhahahaha, calm down, take it easy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
 

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

ej anglia zgjohuni..
gjyshi u anullua holiday in turkey...im 4 grecce next week as i booked...what have u been doing my darling?
 

GJYSHI

Gjyshi
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

I have been stressed lattely
Missing your phone calls of course I thought you are in Turkey /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
 

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

like always ur very welcome...
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gifpushoi shiu andej?
 

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

u iu pushofte 1 her e mire inshallah
 
Top