Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O Tedo ----&gt; Benin tat e kane kap ne newcastle /pf/images/graemlins/devil.gifThum Fare me raki shqiptare.
Thuji here tjeter te mos pi mos se do ta kalb ne qeli /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

IDENTIFY FullnLove ... /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

ere

Primus registratum

Pija tradicionale e te gjithe shqiptareve e shte rakia,pavaresisht se disa e pine edhe kumbulle,mare etj.Mendoj se korcari qe bente konjak te mire ka vdekur mr kohe.Ai i Durrsit eshte si raki fiku.Prandaj pretty une solla shume raki rrushi me arome moskati nga Vlora,po deshe po te jap half litre si patriote qe mos ta perziesh.

[/ QUOTE ]

uuuu, ca ofertet tunduese /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ere

Primus registratum

O Tedo ----&gt; Benin tat e kane kap ne newcastle /pf/images/graemlins/devil.gifThum Fare me raki shqiptare.
Thuji here tjeter te mos pi mos se do ta kalb ne qeli /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

sa indiferent njeri /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ere

Primus registratum

pSE ERE Pretty ska me PI GJith ajo Angli e ...

[/ QUOTE ]

ku di une tedo, spo gjej ate qe dua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

[/ QUOTE ]LLapazon si yt vella ne ti mer dajeeeeeeeeeeeee,,,,erdhi me mua ne aeroport ne oren 4 te mjesit me buke ne dore bashke me Cunin e "BIKUT"-kotoni familyyyyy,,,,,,do you read meeeeeeeeee blood.......Pyete benin per mua se me njef mireeeeeeeeeee ti sma mer menja qe te me njofesh se kom ik "cerr" nga SHQIPERIA /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

IDENTIFY FullnLove ... /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

ere

Primus registratum

cne i gjithe ky interesim klean? me fal meqe hyre ketu ti na u prezanto pak....je goce/cun/ ne uk besoj? na gje tjetr?

TEDI

Valoris scriptorum

kush o funlovi ate du me Dit UNa ...HAllo Prett...

TEDI

Valoris scriptorum

T Djelen Vallahi isha ka Shpia Veres ne i Futa i Liter ... Vet i Dyte po hika m ven tjeter se do rrijsha ala ...

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

ku banoni ne Londer?

[/ QUOTE ] po plako/e ke noj menjeeeeeeeeeeee????me na ftu per noj long???if yes don't be shyyyyyyyyyyyyyy.

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

[/ QUOTE ] YO Ted nuk me njef ti mu mer daje mos u lodh kot maximumi mund te mbash mend si "surrat" po deshe me shume info pyet vellain tat ..... ai mund te thote dicka rreth mejeeeeee,edhe ai e ka info te kufizum pereth mejeee. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ndricim

Primus registratum

ku banoni ne Londer?

[/ QUOTE ] po plako/e ke noj menjeeeeeeeeeeee????me na ftu per noj long???if yes don't be shyyyyyyyyyyyyyy.

[/ QUOTE ]

jo une turp nuk kam, vetem ta di a je çun abo goc?

leng portokalli apo leng mishi do?

nje nga ato delet aty siper do ta pres per ty, vetm hajde /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[/ QUOTE ] YO Ted nuk me njef ti mu mer daje mos u lodh kot maximumi mund te mbash mend si "surrat" po deshe me shume info pyet vellain tat ..... ai mund te thote dicka rreth mejeeeeee,edhe ai e ka info te kufizum pereth mejeee. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

Po un Spo t Gjuj e Bab qe t mor INfo rreth Teje ...

Ti Identify ... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

O ted nuk me njef edhe sikur ta them sa kam nja 15 vjet larg tirones.....po te jap 1 hint shoku i ngusht i (Anri Kotonit).Kemi bo shkollen bashke dhe kemi pas gjujt ato gocat ke "baleti"......kom pas shok dhe TON METEN dhe Blend Koke lopen, qe e ka pas shpin ne kat 4ert. MAjaft se me lodhe mer daje ...

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

ku banoni ne Londer?

[/ QUOTE ]

jo une turp nuk kam, vetem ta di a je çun abo goc?

leng portokalli apo leng mishi do?

nje nga ato delet aty siper do ta pres per ty, vetm hajde /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]MMMMMMMMMMMMMMMMM jam buiakashaaaaaa

ere

Primus registratum

pse genjen fun ti je femer..
klean je e/i interesuar per fun ehste vertet simpatike ta garantoj une /pf/images/graemlins/devil.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O ted nuk me njef edhe sikur ta them sa kam nja 15 vjet larg tirones.....po te jap 1 hint shoku i ngusht i (Anri Kotonit).Kemi bo shkollen bashke dhe kemi pas gjujt ato gocat ke "baleti"......kom pas shok dhe TON METEN dhe Blend Koke lopen, qe e ka pas shpin ne kat 4ert. MAjaft se me lodhe mer daje ...

[/ QUOTE ]

OK mer Daj Rondsi ka qe jena Cuna LAgje ... Dmth kena pas qen Emri i par o i identifikum...

AnilaM

Primus registratum

pershendetje grupit.
u ktheva prap ne baze.
Me sa po ve re te gjith mire ,po vetem i gjo po m`bo pershtpje pse gjith ky merak pas "kafsheve",nejse.
un pak pa qejf ,mire qe s`mzuni atje(al) po k`tu.
Tedo kalova ka lokali yt por ,a ha ,ty s`tpash .
Shpresojme heres tjeter t`kena shons me t`kap.
Dushku mire,si t`kom.
Pretty g`zohem qe je mire ,here t`jeter mos na bo mo merak .
hajt pra se do flasim prap.

ere

Primus registratum

Ani me ne fund e solle koken ti...po shyqyr se na bere 1 dore na bere..
si ja kalove andej? cdo gje ne vend te vet ishte?...