Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
erdhe PRetty e ... Cere m than mu do Thashetheme qe ke qen m Tr ...

[/ QUOTE ]

per koke tate t'kan genjyer..ne Mars me ke aty /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

A po ckemi ketej..mire jeni ju i cik qe keni mbetur /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

JA Mirmroma iherna PIplla ... Si ja KAlut Knejna ... Hec Kur t Dush e Pretto po ho ... DUshko jena Shqiptar iher masneja ca jon ingliza ca alaniza ... Cere BOhet Knejna ...

GJYSHI

Gjyshi

Po ti mer Ted a do me u bo ingliz apo si e ke hallin
Une po munohem me t'dhon i cik kurajo mer jahu
Tybestrafkulla si bojn kto mr plak.

TEDI

Valoris scriptorum

Cere ta du me u bo iNgliz mer un jom Gia qe ktuja ...

ere

Primus registratum

ca keni cuna...une jam shqiptare po kam nenshtetesi britaneze..a ka me mire?

TEDI

Valoris scriptorum

ca keni cuna...une jam shqiptare po kam nenshtetesi britaneze..a ka me mire?

[/ QUOTE ]

PO ne Vllai im ka British po prape ska t boj gjo ... Ne atij i thashe kur isha tu pi caffe me i MIkun tim qe ka i post t mire n ambasade qe prap ai ka british po still Albanian ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

ere

Primus registratum

e ate po them dhe une albaneze me pashaporte ku shkon ku te dush..ca do me njeriu?!

TEDI

Valoris scriptorum

e ate po them dhe une albaneze me pashaporte ku shkon ku te dush..ca do me njeriu?!

[/ QUOTE ]

Te Flase SHqip ... E Para PAstaj Kenaqesite e Jetes e Dyta ...

GJYSHI

Gjyshi

Kalamoja mos u zini ua zgjidh baba ket muhabet.
Kjo teme thote me bo muhabet shqiptaret e shqipnis qe jane m'anglit si pune teme e prettyt e anit e m'the e t'thash
Gjithashtu i kjo teme prano m'gji t'vetne shqiptare t'shqipnis apo t'diaspores qe s'jetojn ktu ku bie shi 360 dit m'vit si puna Tedit
Ne knej t'inglis dum me bo shum shok kshu qe dum me mor ne tedin me vete, po ky dreq s'po i mushet menja
Po lene shqipnin i cik mer ted e mos harro me na sjell at konjak kur t'kalosh nga ne , se me na sjell mu ne prettyt nja 1 liter nuk ka nevoj me fol asi gjuh se merrna vesh me shenja si puna e shurdhmemecave
Hajt pafsh onrra me goca t'bukra ted ne ti prett pafsh onrra me mu

ere

Primus registratum

gjesi! hahhahahha cme shkrive dushku....sa inat pashe ca endrra me ca meshkuj po nuk e di se cili ishe ti? /pf/images/graemlins/confused.gif ishalla te kesh qen ai qe me kenaqi mua.... /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po mire Tedo une cfare po shkruaj ketu? Me duket se shqip apo jo...?!lere me mire se po ngaterron kekun me byrekun.. /pf/images/graemlins/smirk.gifsic e tha dhe dushku na sill i kile raki te dehemi 1 here sic eshte per tu dehur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Raki apo konjak iher se spo e mor vesh ... t Honen u NIs vllai im ne me Tere Ate Alkol qe kishte mor me Vete do e Futshin n BUrg ...DOni Konjak apo Raki ta mor vesh una ...Masnej kismet se i mor t dyja po po erdha ...

ere

Primus registratum

po pse jo na sill nga 1 shishe nga te 2ja llojet

TEDI

Valoris scriptorum

Un do i mor qe do i mor po ti THuj merr ka 2 shishe nji per vete nji per Neve ...

GJYSHI

Gjyshi

O pretto una kam qene ai qe bone qef po thuj ti sa here ta bona qefin se une s'kam bo noi qef
Nejse , Ted na sill bmv ne skenderbe e si do shkoj me prettyn tuj pi do bohena kanal mos me e dite ku jena n'angli apo m'shqipni
Hajt ju uroj shnet

ere

Primus registratum

ma bene qefin dushku derisa arrita ne qellin e 7 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif...une vdiqa per tu dehur pak /pf/images/graemlins/angel.gif

TEDI

Valoris scriptorum

pSE ERE Pretty ska me PI GJith ajo Angli e ...

Ergler

Primus registratum

Pija tradicionale e te gjithe shqiptareve e shte rakia,pavaresisht se disa e pine edhe kumbulle,mare etj.Mendoj se korcari qe bente konjak te mire ka vdekur mr kohe.Ai i Durrsit eshte si raki fiku.Prandaj pretty une solla shume raki rrushi me arome moskati nga Vlora,po deshe po te jap half litre si patriote qe mos ta perziesh.

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

O Tedo ----&gt; Benin tat e kane kap ne newcastle /pf/images/graemlins/devil.gifThum Fare me raki shqiptare.
Thuji here tjeter te mos pi mos se do ta kalb ne qeli /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

GJYSHI

Gjyshi

Pija tradicionale e te gjithe shqiptareve e shte rakia,pavaresisht se disa e pine edhe kumbulle,mare etj.Mendoj se korcari qe bente konjak te mire ka vdekur mr kohe.Ai i Durrsit eshte si raki fiku.Prandaj pretty une solla shume raki rrushi me arome moskati nga Vlora,po
deshe po te jap half litre si patriote qe mos ta perziesh.

[/ QUOTE ]

Po ne qe sjemi nga Vlora a sdo na jepni pak raki me arome moskati? /pf/images/graemlins/frown.gif