Re: Klubi i tironsave

ladouce2005

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

eshte dritarja klubit Kondre, mos u huto. Klubi s'esht n'kat peste, po kati tokes, dmth s'kam nevoje me u perkul.
sa men'je t'keqe ke kur pi more? /pf/images/graemlins/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo fillon punon më shpejt fantazia sesa llogjika. Hajde, e do edhe ti i dopjo /pf/images/graemlins/devil.gif?

ladouce2005

Primus registratum

jo jo, mbaje fantazine e ndikuar nga alkooli. e kam me produktive esell une /pf/images/graemlins/devil.gif sidomos ne mengjes /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ngaiher ka nevoj robi për içik alkol se nryshe ... /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

e kishim llafin tek fantazia, po alkool e kam emrin une, lexo ti aty SHIRAZ /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E pra, ti e di që fantazia kërkon stimulim e n'kët rast stimuli vjen nga alkooli /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

TEDI

Valoris scriptorum

PO shyqyr mer Piplla qe na Prut Kaptinen . I Tuf Tironca knej ka Forumi asnji se lu Meneren me ardh knejna ...

ARJELA

Primus registratum

Po Ku jeni mo kaq posht e paski lshuar klubin cesht kjo u ka harxhu malli si duket Kontre Moira Tedo Peshkatar fantazy ku jeni
obobooooooo
Papareina po ku je mi xhan U missing Me
ca bon anej ka lagja jot mir

Guest

Ariela, jane hapur klube te tjera plot, prandaj eshte boshatis icik ky joni. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti, si ke qene?
<font color="red">MOIRA, ne cilin Kontinent ke shkuar moj?? </font>

Per Ariel!

06.jpg

Pershendetje, Klubi /pf/images/graemlins/wave.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fantazia 500 Klube Le t Kete . Klubi Tironcave o Klub TIroncash ...Ne Pse KRietari ka Hup UN ZIvendsi po ktu jom ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Po s'je tu bo gjo se. Duhet nji fushat e fuqishme reklamash për me pru ne i her gjith kalamojt e kqi që nuk vijn mo!

Hajt ma bjerni i kafe i konjak mu i here.

TEDI

Valoris scriptorum

Ho mer NJerez . KU jeni mer se na Cmenet . O Vini t Gjith me i DIt ose HIkni t gjith me Vrap ...Kush eshte per Caffe tani me se se kom pi te Dyten ala ...Na e BO Arjela Caffen Fantazia na sjell kocollatat . MOira ka icik Brandy ...

Kondrapedali

Kondrapedali

O Ted, nuk kina hup ër daj po o muji i Ramazonit ne ti /pf/images/graemlins/rolleyes.gif. Nuk fusim alkol n'goj kët muj neve. Mrapa shofim e bojm ... /pf/images/graemlins/devil.gif.

TEDI

Valoris scriptorum

po ktu so Klubi i PIjeve e bab. Ktu o si shoqata Tirona qe t rrim ne tu pi caffe ...

TEDI

Valoris scriptorum

O TIronca ... A Jeni a Sjeni TIronca mer Se Spo e Mor vesh ... MIr NE nji ka KRytaret o Zhduk po kjo sdo me thon Gjo ... 1 BIe qindra Ngrihen ... KA Jeni mer Se LAt NOm LAt ...Qy LAnet ju Boft Pluhni PIramides kur grisnit Pantollt tu RReshkit Ka Maja Yllit ...

peshkatari

Forumium praecox
si mer ma keni lon klubin thate ka 5 vjet e gjys....A e mani men mor horra sa kena pas pi etj etj me i qe kena pas bo knej...
Tedo ka je mo,na e organizo edhe i here shoqnin e vjeter se une kam kohe qe skam qene knej edhe si maj men kush jane e kush sjane

Kondrapedali

Kondrapedali
U bubu, duhet me kthy nai gjo përmys.

O Peshko, ne kujtum se t'kishte hongër nai peshkaqen mre:p. Hec i here me e pi i got raki ne me e mledh veten se deti ka pas shum tallaze. :duhan:

peshkatari

Forumium praecox
Jo me mo,sa peshkaqene kena honger ne qe atehere...Mushja i dopio kamariero se paguj une
Kujdes kur kthesh gjone permys mos kthesh nai gote me raki