Re: Klubi i tironsave

ARJELA

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mirdita piplla . si po ja kaloni Knejna ... Pretty dopien cere lloji do ..Ne Arjela sot do veshe ato Citjonet e Zeza ne i Pal Kpuc t bardha me Ate Xhamadonin Blu qe kishte mor vjet kur ishte n Plazh ... [/qb]
Te hongrt mortja tye.........Po vetja jote ste kujtohet se ca kishe veshur he :rolleyes:
o Kellire po atp breneveket e tua me topa te kuq me te bardh qe i kishe veshur ..............Me i konatjere blu u te shperlafte mortja.
E Mroma njerez si ja cuat mir
kontre ke ner mend tna japesh ani gjo apo ika una prap :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

un Kisha Vesh Shallvaret e GJyshit mi .Apo Harrove Ne Kanotjere skisha se kisha Bluze qe t tregova tatun qe kisha bo .Qe erdhi ne ajo SHoqja ime ka tr qe sna u ndante per qamet qe la t Dashurin e vet m cep ne erdhi tu bo muhabet me ne .Apo se ma men se t kisha hutu un ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca do pish ti apo asigjo Me Akull... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mirmjesi shoke edhe shoqe :thumbsup:
Shof qe megjithse kam bo mungesa te gjata me keni kujtu ka i here.Momentalisht nuk ka njeri te me tregoje ku i keni mcef birrat qe me keni taks edhe une s'kom qene me i pi.
Dersa te duket njeri puthje gocave edhe shkelma cunave.Puthje te vecanta yllit time qe e di vete edhe kalofshi mire week endin.Tashi e tutje do jem aq shpesh sa do merziteni me mu :tipsy:
...Marun pushimet :cry:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mirmjesi shoke edhe shoqe :thumbsup:
Shof qe megjithse kam bo mungesa te gjata me keni kujtu ka i here.Momentalisht nuk ka njeri te me tregoje ku i keni mcef birrat qe me keni taks edhe une s'kom qene me i pi.
Dersa te duket njeri puthje gocave edhe shkelma cunave.Puthje te vecanta yllit time qe e di vete edhe kalofshi mire week endin.Tashi e tutje do jem aq shpesh sa do merziteni me mu :tipsy:
...Marun pushimet :cry: [/qb]
Ik Mer Pilu ti .GJalle je e HUnderro ???

ere

Primus registratum

ej boll me thashetheme /pf/images/graemlins/blush.gif po pres per servis une ketu /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] ej boll me thashetheme /pf/images/graemlins/blush.gif po pres per servis une ketu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Goce ku e do servisin??? /pf/images/graemlins/laugh.gif mos valle ke ura e Lanes :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] ej boll me thashetheme /pf/images/graemlins/blush.gif po pres per servis une ketu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fol mi Goc Ca do ?????

Kondrapedali

Kondrapedali

E niva erën e peshkut të prish /pf/images/graemlins/laugh.gif .
E prune kaptinën mre? Ato birrat e tuja jan pi që mos skadojshin :tipsy: .
Ke kap nai peshk flutur apo ta kan privatizu karremin? :goofy:

Prety, ti thuj se ça do se porosia vje me vrap.

Ka i t'puthme gjith gocave.

:kiss: :kiss: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Hiç 're, o bo klubi çarap. S'po mor mo vesh se ku na e kon degdis i her.
Simas meje duhet me i vu ca shigjeta rrugës që me e ftillu miletin se ka duhet me shku.

Ka nai kafe për mu knej ka klubi?

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIrdita e piplla .si po ja Kaloni Knejna .KEni HUp Fare e .Ku jan Vajzat qe i jepshin gjalleri Klubit ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Tu kërku rrugën o Ted. Ti si ke qen i her? Si s'u kujtu asnjoni ktu me m'dhon i dor me ly Klubin ëre. S'keni faj ju jo. S'ka mo t'qerasme prej meje /pf/images/graemlins/tongue.gif.

TEDI

Valoris scriptorum

cere ke mer Kondre se e gurrullojm at gjo .Po na Cmeni ky Versioni i Ri .Duhet me i mor Faqet me radhe me pa ku o faqja e Funit ...

TEDI

Valoris scriptorum

Ku jeni mer Piplla .A Ska mo ROb TIrone Knej e qe jeni Mcef t gjith e ???

Kondrapedali

Kondrapedali

Pun mui ky klubi i ri o Tedo. S'ja mush menien asnjonit. Na kan hik ne shqerrat që na frymzojshin /pf/images/graemlins/cry.gif.

Ja gzuar i her. Për Klubin që u ka bo qebabtore /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ladouce2005

Primus registratum

C'i ka ndoshur klubit mo? /pf/images/graemlins/idea.gif
Hajde se po ulem e po pi me ty Kondre, u pa puna /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hë rrofsh se na u than syt. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Shire, a ulesh aty ke ajo tavolina përball se m'jep ne mundsin me t'pa t'gjithën /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ul nuk shef gje mo, pse ben kot?
ja po rri mbeshtet tek parvazi dritares /pf/images/graemlins/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po mos u përkul me pa përjashta se m'ra gota prej dore masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif.