Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

MIrdita iher knejna ... Peshko gjall je mer ?????? Ca bohet piplla si po ja kaloni kte T Djele .

tushi

Valoris scriptorum

tjeta klubi ca bahet ktej pash nerin
ku bahen Moirushi e Fantazija nejse nga nji perqafim :kiss: te dyjave.
Po peshkun kam ni se na e kan hek prej punet qysh se ka hyp Sala :rolleyes:
edhe vend te tij kan vu Kondren
shnet tash e kaloshi mire te tan
prralla ne lesh e e mira prej nesh se isha tuj qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hej medet. Me ba be q1 jem tek thash e thajat /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po ti or Tush ku e more vesh që m'kan vu mu n'ven t'Peshkut? Masnej un nuk i pranoj ofiqe të tilla se kur t'humi Sala i bi që ta psoj ne un si Peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ylli, si të kom? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Guest

Tush,u bere i gjalle ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre,shume thate po duket ky Klub..
Na servir dicka.. :kiss:

Pershendet Klubistat pa perjashtim, me perdredhjen e Makarenes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

http://www.urlaubambauernhof.com/Muhkarena.htm

Kush nga kafshet,lodhet tu kercy,do i pritet Koka..
C´do hame ne,fundja.. :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

hellou pjupellls
u ela une si ju kam len e si ju gjej pas ca minusave shum shum mfalni /pf/images/graemlins/frown.gif ca ti bejm veres na mashtron per nje muaj dhe i kthehemi prap klubit ton te dashur me
janis me pyst si i kom kuleget
Tedoo ti si te ka vajtur puna miremir
po ti Peshko me peshkajen ke zon nai peshk apo te njeli grepi poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
Moira% paperina ju bukuroshet e klubit si e keni pas hallin mire uroj tja keni kauar bukur
Kontre Tushi dhe Fantazyyyyyyyy po ju mire apo si keni qen ok si do qoft shpresoj tja keni kaluar nje ver te bukur me aventura te cmendura .........
:kiss: ju pershnes edhe ju te rinjett te sapo ardhurrrrr :kiss: :kiss:
me thon te drejte me kish marr malli shum shume per ju
muai puaqi ju pershnes me kongen ku i kam shokt e mi /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss: e tkohemi sa ma shpesh

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita knejna . si po ja kaloni Piplla . Arjele gjalle je me ???? Thashe se mos kishe hup ...Puna mir ka hec po he si gjithmone ...

ere

Primus registratum

c'kemi klubi i tirones :wave:
Tedo nje wiskey me kola mua, flm je shume i mire :thumbsup:

Kondrapedali

Kondrapedali

M'duket se o tu ju kthy xhiro klubit ër lal.

Si ju kom pas daja juve i her? Hecni se sa për xemje po e paguj un radhën e par. Çër doni me mor juve?

Për njonën që e di se ça ka qef kom pru kto ktu posht /pf/images/graemlins/laugh.gif .

gelato-pienza.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Mylle gojën se ka miza /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ç'kena Prity? ka ke pas hum ti? Shyqyr që qeke kthy. Ke pas nai hall apo thjesht i ke lujt fen jetës?

Se pska qen tu m'hik Arjela!

Arjele :kiss: :kiss: . Mir se na erdhe. Hajde merr nai gjo te klubi e bojm içik muhabet se kshu vetëm sikur s'shtyhet hiç. Masnej na ka mor ne molli mo :angel: .

Guest

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] M'duket se o tu ju kthy xhiro klubit ër lal.

Si ju kom pas DAJA juve i her?
Për njonën që e di se ça ka qef kom pru kto ktu posht /pf/images/graemlins/laugh.gif .

gelato-pienza.jpg
[/qb]
O Daj´... Pse na bo me na l´shu goja long.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam i mendim.. :idea:
Ket Klub, me mire e kthjem ne nje "Eis Kafe"..(Akullore - Kafe)
Shif si do rriten fitimet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

display-02.jpg

Goca ecni pa ndrojtje..PRETY,ARIELA,MOIRA.. :kiss:
Kondra jua mbush icik me shume akulloren,si xhentil cun qe osht.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

uuuemmmmm, /pf/images/graemlins/tongue.gif degjo po i cik do me hedhesh :rolleyes: e
me pelqen ajo me cokollate aty, dhe 1 cik nga ajo me luleshtrydhe, dhe nga ajo me banane, dhe kjo qe eshte ngjyre lejla, jumiiiii, he tani mbushe se po paguaj leket..u kjo, nuk thashe kaq pak une goceee :wink:

Guest

Prity..
Sa te vije Kondra,merr ket lugen,e ha sa te dush.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

loeffel.jpg

ere

Primus registratum

o rrofsh je e madhe do ti provoj te gjitha llojet, emm jumi /pf/images/graemlins/tongue.gif , te lutem bej roje se mos vin ai surrat paninja :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Surrat paninia erdhi /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Po un nuk jom prej atyne që psojn kriz kardiake për içik akullore. Un biles të them të vazhdojsh e të hajsh sa të kesh qef :angel: .
Apo nuk o falas sot Klubi :eek: .

Ça do porosisni sot?

ere

Primus registratum

une s'dua me se plasa, neser po /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] M'duket se o tu ju kthy xhiro klubit ër lal.

Si ju kom pas DAJA juve i her?

gelato-pienza.jpg
[/qb]
O Daj´... Pse na bo me na l´shu goja long.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam i mendim.. :idea:
Ket Klub, me mire e kthjem ne nje "Eis Kafe"..(Akullore - Kafe)
Shif si do rriten fitimet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

display-02.jpg

Goca ecni pa ndrojtje..PRETY,ARIELA,MOIRA.. :kiss:
Kondra jua mbush icik me shume akulloren,si xhentil cun qe osht.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
apappapa se m'ka marr malli per ato me pjepen, anej ka roma i bashin klas, kam nja 2-3 vjet pa shku

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita knejna . Pretty i dupie do apo mo Teper ... Fante po mu spo m fto ke ato akulloret e . Jo per gjo po thash t bojsha nji Mangia&Bevi se paske lloje t mira kallaresh . ne ta myllsha me i Sorbetino Limoni ...Pa Harruar Gjithmone Frulaton se MilkShake ju shendosh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif