Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

MIrdita iher Knejna . KOm PRvu ne Vere Kalifornie po ho e di qe o e MIr .. Dolcetine Cere t keqe ka me fol mi ca kom thon t keqe un . Masnej nuk jom elegont qe t flas me eleganc . Katnar tirone jom se mohoj ...

holtienka

Forumium praecox

lol tedo, i gjo me nodhi dje. ishte nji cun vjen ke puna ime ne me pyt mu ne isha albanian. Dhe ai tha per veten e vet, ne une shqiptar jom nga tirona, kisha vetem 5 muj ne tirone por jom lind ne kukes. Damn sa kom qesh se permbajsha veten. me shifshin robt ca ka kjo crazy chika in here. E po mire i thashe une je tirons prej kuksi.

holtienka

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] lol tedo, i gjo me nodhi dje. ishte nji cun vjen ke puna ime ne me pyt mu ne isha albanian. Dhe ai tha per veten e vet, ne une shqiptar jom nga tirona, kisha vetem 5 muj ne tirone por jom lind ne kukes. Damn sa kom qesh se permbajsha veten. me shifshin robt ca ka kjo crazy chika in here. E po mire i thashe une je tirons prej kuksi. [/qb]

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ca kom bo mer, qyqa tedo keto jane ato mungesat prej vitesh ne forum kam lajthit. lol [/qb]
Hajt ska gjo ai paska qen TIronc Mas 90 ... MRoma Knejna iherna ...

alinos

Forumium maestatis

ju te tirOnes jeni metropolista apo lokalista?
a thu ne te tjeret qe ham buken e TirOnes kualifikohemi, apo duhet me ba krushqi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

shih cer kam pru qe te me pranoni n'grup :devil:

BirraTirana.jpg

holtienka

Forumium praecox

zemer nuk duhet aprovimi i asnjonit mi shpirt se te gjithe nowdays jan bo tironsa. though blendi u are a sweetheart, no wonder girls like you.
xoxoxo:0

TEDI

Valoris scriptorum

Ja Ke Kput Zemren Blendit Calo ... ALinoso ti e ke lejen m xhep ...

:wave: Hi klubi.C'behet ketej ..??paskan ardhur musafira /pf/images/graemlins/tongue.gif e ja paskeni shtruar per qef juve ,pa mua... :tipsy:
Une isha me pushime dhe ja kalova yll fare ,aq sa nuk me bente te kthehesha,por vetem se me mori malli per icik birre tironse erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo qenke parkuar ne Tirane me duket..??!!C'thote Dr..
Sa per Alionsin ,s'ka gje n'xhep ai ,vetem nje abone te vjeter dhe nje foto kishte ,cop-cop mo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: te gjitheve..

dolcettina

Primus registratum

miredta, Tedi ti sido qe te flasesh te ka nje qind hise lezet kshu qe ... as mos u justifiko se tinellon shume mire

Moira ku i kalove pushimet mi? cfare do te thote "yll fare", ma perkthen pak?

Tedushka... po california babe nga e mban veten se eshte?

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Sa per Alionsin ,s'ka gje n'xhep ai ,vetem nje abone te vjeter dhe nje foto kishte ,cop-cop mo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
shef qe ta paskan hudh mi goce!!!
S'ka mundesi te me kesh taku se une jam aq cop-cop sa s'kam as xhepa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

holtienka

Forumium praecox

dolcetina e ritme dhe lindme korcaaaareeee, my daddy is from tirona, my mam is korcare /pf/images/graemlins/wink.gif

is that satisfying enough for ya

holtienka

Forumium praecox

Tedi- how u say it.... terhiqe mos e keput ne puna e blendit aty ka shku. lol

kondrapedali ku me ike mer, qyqa TEDo cuni kish te drejte qe tha u don't catch him that easy.

dolcettina

Primus registratum

Cali-babe... paske nje kombinim shume te bukur rrace... dhe me siguri e perfaqeson ne maksimum te se mires.

po Tedushka nga eshte se me ka marre malli!!!

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Tedi- how u say it.... terhiqe mos e keput ne puna e blendit aty ka shku. lol

kondrapedali ku me ike mer, qyqa TEDo cuni kish te drejte qe tha u don't catch him that easy. [/qb]
Hë se i kisha dhon komve mrapç ne kisha njel n'ven (for those who understand it /pf/images/graemlins/wink.gif ). Tashti ju arrita po po nalem se s'paskom mo takat /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Po mo i her? Ku e lam muhabetin ne?

blendiys

Primus registratum

Te komet perpjete,Kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kemi gje kerkesa te reja per antaresim?,kam marre vula fallco.