dolcettina
Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave
po peshkatari nga qenka keshtu? peshkuuuuuu.....
po peshkatari nga qenka keshtu? peshkuuuuuu.....
Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] lol tedo, i gjo me nodhi dje. ishte nji cun vjen ke puna ime ne me pyt mu ne isha albanian. Dhe ai tha per veten e vet, ne une shqiptar jom nga tirona, kisha vetem 5 muj ne tirone por jom lind ne kukes. Damn sa kom qesh se permbajsha veten. me shifshin robt ca ka kjo crazy chika in here. E po mire i thashe une je tirons prej kuksi. [/qb]
Hajt ska gjo ai paska qen TIronc Mas 90 ... MRoma Knejna iherna ...Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] ca kom bo mer, qyqa tedo keto jane ato mungesat prej vitesh ne forum kam lajthit. lol [/qb]
shef qe ta paskan hudh mi goce!!!Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Sa per Alionsin ,s'ka gje n'xhep ai ,vetem nje abone te vjeter dhe nje foto kishte ,cop-cop mo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Hë se i kisha dhon komve mrapç ne kisha njel n'ven (for those who understand it /pf/images/graemlins/wink.gif ). Tashti ju arrita po po nalem se s'paskom mo takat /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] Tedi- how u say it.... terhiqe mos e keput ne puna e blendit aty ka shku. lol
kondrapedali ku me ike mer, qyqa TEDo cuni kish te drejte qe tha u don't catch him that easy. [/qb]