Re: Klubi i tironsave

ladouce2005

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

une s'thashe S'dua, thashe qe me pelqen ekskluziviteti, por po vi, pse jo /pf/images/graemlins/smile.gif
jam e sigurte qe ti do n'a lesh t'pagujm, prandaj s'kisha naj qef t'madh me ardh :devil:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: ti po na ftoke bukur :tipsy:
une s'pi kokteje, nje gote vere me kenaq e me mjafton, pastaj s'rrihet me gjate se sa per nje gote me ty :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

:lol: :lol:
Po jo mi dreq se qesh tu u la. Po vazhdojsha msimet e notit /pf/images/graemlins/tongue.gif . Po ti thuj ç'dush paske nejt gjat tu m'prit :goofy: .

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj Shiro 3 sahat i paske bo vetëm. Un për aq kohë ta kisha var targën me kohë /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Po mir i her po si ja kalove me zëvendësusin që m'kishte zon venin?

Kondrapedali

Kondrapedali

Morpo mir Shirja që paska prit 3 sahat e paska gjet tjetër po Fantazija nga hiku?

Fantaaaaaaa, ke lon gotën e martinit ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Guest

Ca ke qe bertet...si Tarzani.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Martinin e paske tha ti..
Hani icik Shalqi..se qeka vap e madhe sot.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

melonegr.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Me shalqi katnarsh po na rre ti neve? Un e du shalqi uzine /pf/images/graemlins/laugh.gif . Masnej ai qeka gjith bërthoma ne un përtoj me i heq :rolleyes: .
Mo mir po freskohem me içik kshu

cold_beer.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif Tani qe erdha per plazh una ,filluat me shalqi juve...??Apo s'kisha nje mendje me i mesu notin kondres :devil:
V243573.jpg
Shiro :kiss: duro dhe icik se po t'vjen boza.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fantazie a ta lup nje cope une,se po me benka gizili... :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Moire, ça lloj noti dojshe me më msu ti mu?
Jo,mos e thuj. Kom hall se m'njelet pishmon masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Megjithate un jom gati me e maru gjith shalqinin vet që ti të futesh të lahesh e të më msosh notin :tipsy: .

ladouce2005

Primus registratum

:lol: Kondre fillove me kontrollu si kaloj une kohen time te lire? ty t'kam pas per t'vra kohen, por t'a kam heq vizen ka kohe, keshtu qe mos kerko detaje, se do plasesh nga xhelozia :devil:

Moira o shpirt :kiss: po une bej shaka mi goc, mos ki merak. ma jep bozen kur t'vi n'tirane /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pse kshu paskom qen naiher pa viz un ke ty? na fute frykën goce /pf/images/graemlins/tongue.gif . Nejse, un dojsha me dit se ça zëvendsimi m'kishe bo jo se me cin kishe shku. Me i llaf, nuk e kisha menien ke ty po ke konkurenca! :goofy:

Guest

Moire..E pse na thu ti,qe ishe sot ne Plazh.. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shalqi hani sa te doni..(Ka me bollek.. /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Kondra eshte ai qe do ju mesoj notin,atyre qe s´dine..

P.s Une di per vete... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shi kjo, s'rri dot pa fol. Fante, m'lej mi t'përfitoj içik e t'boj sikur s'di not. Ka lezet jo për gjo, kur bo sikur je tu u myt p.sh ne kapesh me dur sa anej knej :devil: .

ladouce2005

Primus registratum

Kondre mos bo sikur lexo between the lines dhe humb kuptimin e asaj qe thu :smash:

varet ca koncepti ke ti per vizen gjithashtu :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

S'po e mor mo vesh as un se për ça vize jena tu llafos /pf/images/graemlins/laugh.gif . A o viz, leje lëvizje nëpër vene të tjera, apo o viz që vizatohet.

Nejse, un nuk lexova gjo mes rreshtave se ishin shtrëngu shum rreshtat e s'u dukte gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Un për vete po hiki e po ju them juve notën e mir, e plazh i mar.

Shire :kiss:

Moire :kiss: :smash:

Fante :kiss: