Re: Klubi i tironsave

disku

UNI
Re: Re: Klubi i tironsave

Mroma klubi, ma keni pa gjo peshkatar delenxhiun? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita e piplla ka jeni mer se keni hum fare gjalle jeni a s jeni ... pershnetje knej ka Lagja jeme ne bofshi qejf t gjithe ka jeni ...

tushi

Valoris scriptorum

Klubi me falni per mungesen kto per fitoren /pf/images/graemlins/laugh.gif

opening-champagne.jpg

B00004SUI9.01.LZZZZZZZ.jpg

ARJELA

Primus registratum

Epo Gezuaqi Fitoren dhe gjithmon fitore festofshi
Tusho je shum zemer gjer aman te keqen ngjan nga sala :lol: :lol:

tushi

Valoris scriptorum

Arjela mi xhan edhe une edhe Sala maloke jena

po urimet jane per ju tironsat q1 na nderut me ate fitore kolosale ne Tirane :kiss:
zoti ju bekooooooofte

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Zoti bekoftë Tiranën qytetare dhe Shqipërinë. Sot është një ditë e madhe për Lirinë (i hypi prap burri n'fik) :goofy: .
Tush, un e mora gotën time.

Klubi, si keni qen juve se un s'jom duk mo. Kom lon cinaren pranej jom hollu içik knej.

Peshko, ta kom thon un që ti për ashu gjojnash shko n'det /pf/images/graemlins/tongue.gif . Ka ke qen mër lanet. Shyqyr more i cop tapi dielli ti ne u firove.

Ka i alamet puthje gjith klubistave (gocat n'buz) :kiss: :kiss:

:lol: U ,i shkreti ti...!!Une i kam buzet e zenme me goten qe me mbushi Tushi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: Mund te me puthesh doren..??!!
C'kemi klubi..??A gjendet ndonje rrjete me e kap peshkun me gjithe barke ,e me e sjell ketu..?? :devil:
:wave: te gjitheve
Arjela :kiss:

Guest

Ja ti hudhim ca fishekzjarre knejna,me rastin e fitores.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

lodrat10.jpg

Kondre,tani qe ke lon Cinaren,s´ke shonce me puc..
Era Big - Babol, s´dun gocat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pershendetje,Klubi... :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqa mi goc për erën po bohesh merak ti? Nje po i fus i got raki para se me të puth ty ne gaditet muhabeti. Me Moirën spaska problem se dashka me i puth dorën (e haj ate un? Kushedi ça ka bo me dorën ajo :goofy: ).

A ma bo njeri i kafe muve? Mu shkëly goja për içik gjum jo për gjo :sleep: .

tushi

Valoris scriptorum

t'asht shkely goja per kafe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt se ta pjek une /pf/images/graemlins/wink.gif

images

bile po e pi edhe une nji :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

JA MIrdita e PIplla . Si po ja Kaloni . Ca bohet ca thuhet . Ika ne erdha ne ja kalofshui MIr t gjithe ... PEshku MOire ka hup n Det ...

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Qyqa mi goc për erën po bohesh merak ti? Nje po i fus i got raki para se me të puth ty ne gaditet muhabeti. Me Moirën spaska problem se dashka me i puth dorën (e haj ate un? Kushedi ça ka bo me dorën ajo :goofy: ).
. [/qb]
:tipsy: E humbe shansin e vetem qe kishe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dore elegante..gishta te gjate,te lyer bukur nje unaze ne gishtin e mesit,dhe e parfumuar me BLW clasik.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo si po ja kalon ti..??Beji te fala peshkut e thuji se ketej ka ra tregu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif C'a ka fillu me kap ai ee..??
:wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/smile.gif

Moire, je gjo pjaniste ti? Hajt se po ta jap i kafe. Ku të pëlqe ty me e pi kafen? Na gjej i ven me kondicioner se masnej bohem për konjak un /pf/images/graemlins/tongue.gif , xefem shum /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Si të duket Linza? Ka ene pishinën aty ene mund të tregoj punët që kom bo un atje, dhomë për dhomë po deshe ti :goofy: .

Just kidding! :kiss:

:smash: mire qe me sqarove se per pak desh te vura nje vize te kuqe e kishin me te mbledh klubi te koshi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: Klubista... Shume qetesi ketej .

MLK

Primus registratum

Pini raki e champagne klubi se ne i muj sa te boj qeverine e re sala se ka vendos me leju veç çaj me klor, me urdher te posaçem ka Ladeni :lol: :lol: :lol: Pershendetje te gjitheve, se kisha pa ket klubin e ri une :rolleyes: Qeka hap i ri mo, eh mer si na e bot Tirones gjith klube ne disko /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Jo mo jo ,se ti je i ri ,ky klubi ka qekur kam lind une.. :tipsy: Dashke me na fut dhe eksluzivitetin e cajit me klor ... :smash:
Ketu aheng ka me pat .... :rockband:
S'kemi frik nga bora
S'kemi frik nga shiu...
Jemi rrac e forte..
Rrace Arixhiu...!!
:lol:

MLK

Primus registratum

Kjo konga Moira nuk osht tironse po ka jugu keshtu qe mos na e keno ketu :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ene mundsisht ate borën mos na e përmen të lutem /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Moire, ti do m'futshe vizën e kuqe për qëllimin apo për mashtrimin (dhom për dhom) :goofy: ?

Ç'kena lagja? MLK, e do i konjak me klor? Meqë je i ri ne Sala hala s'ka hyp n'fuqi kemi konjak të mirë. Duhet me e maru veç.

Moire, :kiss:

P.S. MLK mos të ngelet hatri ty :tipsy:

MLK

Primus registratum

Jo jo sme njel hatri mu vazhdo puth Moiren ti, biles mire e bo se une per vete i kom pre mardheniet dipllomatike me te /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per konjakun qe kur nuk bojne mo ekstra , Skenderbeu ka mor fund qe para 15 vitesh keshtu qe e kom kalu me konjak francez /pf/images/graemlins/tongue.gifDo nonji dopjo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masnej konjak vetem ne France behet, ne vendet e t jera quhet Brandy /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo MLK. Në Francë bëhet cognac kurse tek ne bëhet Konjak /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithatë e marr me gjith qef sido që të jetë.

Po pse i ke pre marrëdhëniet me Moirën ti?