Re: Klubi i tironsave

bastard

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Moira ti e pafajshme? hahaaaaa oooohahaaaaa oooooo

Po ti je dreq por pa brire vec. /pf/images/graemlins/smile.gif
ta dije tushi se c'nuse ka do te varte nje gur ne qafe dhe do mbytej. me ke e ke dredhur bishtin ti ate nate ne party kur nuk ishte tushi as une (un jam kumbara dhe duhet ta ruaj nusen.

Epo gezuuuuar se kam pireeee ugh ughp ciaooooo

:smash: prap ti o gjuhe neperke... /pf/images/graemlins/tongue.gif s'ka me pije per ty ...kos do marresh ne klub sa here te vish..te freskosh ment e kokes :tipsy:
Hajt se do te behesh njeri dhe ti ,mire qe kena nerva me punu me ty.. :lol:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

[

Gjeta nje dhe per Kondren. Te pelqen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

martini.gif
[/QB][/QUOTE]Kshu e kom trunin sot ne pune........
Banakier/i-e a ma bo 1 dry-martini 2 start 2day
llulle prej mrome llulle allway this weekend :thumbsup: :rockband:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Moira me fal vonesen drite.

Edhe 100 ishalla.

emanu3c-03.jpg

pS: Tedi ne te festojme me birre o me vere? /pf/images/graemlins/laugh.gif

U befsh sa malet edhe ti /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIRdita e piplla . Sic thashe un e mbajta llafin erdha ktu t honen . Sot jam ke qyteti im i dashur po qe qeka me shum pluhur ... Lagja knej ca ka bo si ja kan kalu vajzat dhe djemte keteja .... Ika ne erdha se skom shume kohe njerez ... arrivedociiiiiiiiiii... :kiss: :kiss: :kiss: Per Vajzat Cunat t morin :rockband: :rockband:

:wave: Tedo ...puthjet nuk i kursen fare ,po ndonje pije nuk na e hudhe e nuk na e hudhe... : /pf/images/graemlins/tongue.gif Ne vazhdojme te festojme ..... :rockband:
Paperina faleminderit ylli :kiss:
Tush :kiss: e po na e shkon peshkun gjekundi... :shrug: ka humbur fare..!!!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Tedo ...puthjet nuk i kursen fare ,po ndonje pije nuk na e hudhe e nuk na e hudhe... Ne vazhdojme te festojme ..... :rockband:
Tush :kiss: e po na e shkon peshkun gjekundi... ka humbur fare..!!! [/qb]
Mroma klubi.
Moire,qe thu ti mua sme kish kerkuar njeri kshuqe edhe une sjam duk knej.ja sa degjova te permendet emri im u duka...Sidoqofte edhe une kom qen si puna e Tedit me pamje nga deti
Ka filluar te me shijoje shume plazhi sivjet se edhe koha nuk eshte shume vape edhe zocka te bukura ka pasur nga lagjja ime ne det keto dite /pf/images/graemlins/wink.gif
erdha sot ne Tr edhe do iki prape neser ne Durres.
Peshkut si peshk i ka hum nami edhe nishani...sdo besoni por nje dite kapa me rrjetat e mia nj ashu artificial....plastik /pf/images/graemlins/laugh.gif zuri vend shprehja cfare ke kapur?kam kapur k*** :cry:
Nejse se shifemi perseri me vone
Puthje shume puthje gjithe gocave te bukura te klubit edhe shkelma po jo shume gjithe cunave ufo te klubit :wave:

Moire kom nigju qe ke pas ditlindjen???U bofsh edhe 100 edhe u rrethofsh me niper e mbesa qe ne moshe te re /pf/images/graemlins/laugh.gif

:devil: Paske pasur arsye te forte qe na paske tradhetuar.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani shpresojme te kete kaluar dalldia e pare dhe te rikthehesh serish ne "klubin e jote /pf/images/graemlins/tongue.gif "
Peshkim te mbare.... :wave: dhe t'a uroj me gjithe shpirt.... /pf/images/graemlins/laugh.gif po me gjithe shpirt... :tipsy: T'u djegte byca ne diell e u kthefsh ne harap.. :lol:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Mjaft te kom ra ne qafe (Moire)...
Kush sherbe ketu tjeter se marova per te honger :thumbsup:
N>Q>S ka mundesi ma boni 1 bisteca alla Fiorentina all sangue (rare/blue)ne nji Boce me vere te kuqe posibilmente Brunello di Montalcino. /pf/images/graemlins/laugh.gif s po qesh por po i mpref dhembet

/pf/images/graemlins/laugh.gif une i porosita keto per vete ....ty ishalla po ti sjell njeri... :devil:
87_b.jpg

bistecca_fiorentina.jpg

:tipsy: kur ke miq ne guzhine te sjellin dhe....
antipasto.JPG
gratis... :devil:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une i porosita keto per vete ....ty ishalla po ti sjell njeri... :devil:
87_b.jpg

bistecca_fiorentina.jpg

:tipsy: kur ke miq ne guzhine te sjellin dhe....
antipasto.JPG
gratis... :devil: [/qb]
faleminerit Moire :angel:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

If you like wee can share it!!!!
I pick up the bill
and dessert i sugest for you a nice tiramisu+vin santo.That will take couple of days to burn it but hoooo cares,hapens only a few times a year.
La tua gentileza non prezoooooooo :wave: :wave:

/pf/images/graemlins/tongue.gif mendova t'a ndajme krimin bashke... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja dhe nje cope per ty...
le-origini-del-tiramisu.jpg

Veren nuk e hapa dot ....s'eshte pune per mua.. :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif
champagne.jpg

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Afroje i cik goten afroje.....
Se me zuni vetem duke e pa !!
A je bo nojhere Tape vetem me ushqim???
Sot jom boo un. :goofy: :goofy: :goofy:
(Moire) kur te dalesh najhere knej nga lagjia
me tako me ta bo 1 dreke me (LOBSTER).... :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

mirdita juj knejna .ca bohet knejna mire ju...ika dhe erdha knerjna ...

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] mirdita juj knejna .ca bohet knejna mire ju...ika dhe erdha knerjna ... [/qb]
O Teddo po te jesh ne bar po ta qis i limoncel se ja vle apo so oshte e nrime shishja :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :wave: Tedo ...puthjet nuk i kursen fare ,po ndonje pije nuk na e hudhe e nuk na e hudhe... : /pf/images/graemlins/tongue.gif Ne vazhdojme te festojme ..... :rockband:
Tush :kiss: e po na e shkon peshkun gjekundi... :shrug: ka humbur fare..!!! [/qb]
MOire mer cere t dush mi ke Klubi Im Qeras un ...

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Peshkut si peshk i ka hum nami edhe nishani...sdo besoni por nje dite kapa me rrjetat e mia nj ashu artificial....plastik /pf/images/graemlins/laugh.gif zuri vend shprehja cfare ke kapur?kam kapur k*** :cry:
[/qb]
i shkreti k... ne dore te kujt paska ra :lol:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Me ka shku menja per 1 (JACK& NRICE)
Se kjo puna sot eshte bo e padurushme
E du double se me bo efekt me shpejt
Se po me hik petlla sot :tipsy: :tipsy:
O barrist paj zotin ma qit 1 pa rradhe