Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Kondrën shif se e ke anej nga bari. E kom fillu partin para t'gjithve un ne tashti m'duhet i sy gjum /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Megjithate po m'ftoi njeri me kërcy un gati jom :angel: .

Ylli :kiss: :kiss: , u bofsh sa të kesh qef ti e si të kesh qef ti. Qofsh e rrethume me njerz që të kan xhan gjith jetën tate.

Moire, me lejen tate ne të tushit, :kiss: :kiss: . Gëzuar ditëlindjen e paç jetë e fat.

Kush do ma mushi gotën mu tashti?

Guest

Kush tjeter,pervec zonjave, te ditlindjes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Meqe Moira po kerce,po ta sjell une..
Hajt pra,Gez´Kondre dhe flm per Urimet.. /pf/images/graemlins/wink.gif

margarita-art.jpg

Pershendetje,per te gjithe ata,qe hyjne ne Klubin e Tirones.. :wave:
Sot,pihet pa pare..
Qeras Une me Moiren..(Me figura Guglli.. :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kondrapedali

Kondrapedali

Gzur mi Yllo gzur :kiss: ! Ça o kjo gjoja mi? (Kush të ka thon ty që jom smun un e?) /pf/images/graemlins/laugh.gif Do alkool una jo kshu gjojnash me shpla gojën :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif . Moira kishte bo tushin me pagu krejt kantinën e pijeve Durrës kshuqë nuk duhet me e çu dom /pf/images/graemlins/laugh.gif .

/pf/images/graemlins/laugh.gif Dehuni o popull,po mu s'keni me ma kalu... :devil:
Mereni me mend nuk i kam hapur akoma disa dhurata ...dhe une qe jam crazy per to... :lol:
Fantazie.. /pf/images/graemlins/wink.gif nuk te le te dali pija as sot...
bravo_g_joa_felicitation-mariage.jpg

Neser e kam jashte tr festen.. :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma e piplla rrofshi per Urimet atyre qe u ra Ner Men per Muve ... Un sot po e fus Kaptinen Knejna ne se di se kur do jem serish po kom shprese ka e Hona do jem serish knejna po boni shi ... E QE THoni juve une knejna jom avash avash po bohem gati t leviz me shku prap me pamje ka deti se e kom nja 20 min larg qe ktu...

tushi

Valoris scriptorum

mrama mrama :wave:

Kondra per te pime futja deri sa te duket Peshku e Tedi si Moira e Fantazia mos e ki problem /pf/images/graemlins/laugh.gif
paguj une
edhe per leje s'ke nevoje me marr per kto raste
puna asht mos me e ba rruge ket pune :shrug:

nejse meqi ra fjala me erdhi si era peshk kur hina ktu mos ka ardh ai qafiri e nuk ka hi hiç :confused:

para se me ra me fjete :sleep: nga nji :kiss: autoreve te ditlindjeve

Guest

Gjes Klubi.. :wave:

Moire jam pushim una..
Vazhdojme,Partyn ne.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

:kiss: Ok,ylli dhe une pothuajse pushim jam ....eh c'na bene keto festa .. :goofy:
Tush /pf/images/graemlins/wink.gif a vazhdojme me te qerasmen dhe sot?? :kiss:

S6T6N6

Forumium maestatis

ca bohet kshu... duke u eglendis ke shqiperia.com pashe nje foto ku isha dhe une neper pube e diskoteka...

Guest

Leri llafet Satane,se s´kena ndermen me u eglendis andej dhe ne.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po deshe dhuroja Klubit ate foto..se mbase i shtohet gjalleria.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bastard

Primus registratum

UNE PROPOZOJ QE TE HELLIM NE VOTIM NESE KY KLUB
DUHET TE VAZDOJE AKTIVITETIN APO JO.

PO NDOLLIN NGATRRESA, KEQKUPTIME, DEHJE DHE ..FEJESA .

TASH QE DHE 'SATANAI' HYRI NE KLUB , KETO FEMERAT DO TE MUNDOHEN TA FUSIN NE SHISHE ASHTU SIC E KANE ZAKON.....QENDRO SI BURRAT OR 'SATANA' MOS U BESO FEMERAVE SE PO HYRE EDHE NJEHERE NE SHISHE NUK TE NXJERRIN AS NATO AS BASHKIMI EUROPIAN ME.

UNE JAM PRO MBYLLJES....

(BAJRAKTARI JAM)

:lol: Ja Bajraktari e mbylli per vete,as nuk flet me, as nuk do te pije me ne... :devil: se mos behesh pishman..
Satana e di notin nuk mbytet si ty.. :devil:
dhe them te notojme ne martini.. /pf/images/graemlins/wink.gif
4_variantes.jpg

:rockband:

bastard

Primus registratum

SATANAAAAA OR TRIM MBI TRIMA PO KIJ KUJDES OR VELL.... O NUK MA QET GOJA TE TE THEM VELLA DREQIT ME BRIRE POR HAJDE TA PIME NJE GOTE MARTINI SE MA MERR MENDJA JE DJEGUR ATJE NE FERRIN E ZHURMESHEM DHE DJEGES.

SI KA MAJT MOTI NE FERR ?
KUR I KENI ZGJELLJET LOKALE ? HAJT GEZUAR DHE FITORE

MOIRA HAJT PRA TA PIM 1 GOT SE MU KTHY MENDJA...

NJE MINUT HESHTJE PER HEROIN ELV BAJRAKTARI

1 BIJE 10000000019 NGRIHEN

RROFTE ELVI DHE NJE DOLLI PER TE ....

S6T6N6

Forumium maestatis

pse mos ta ngrejm... se mos kom ndonje pune me te madhe me bo...

nje jack daniels per mua without the rocks!

bastard

Primus registratum

me fund.....
edhe ket pune e bera ....piva ne klub me dreqin e mallkuar.
Pupupupuuuuu ca kan me than dyrnjaja.

A ke kriju noj koalicion or i malli Dreq me brire
me sa kuptoj une ne shqiperi do fitosh bindeshem...i ke te gjith antare dhe kandidate per ferr. premtoju flaket me te mella se serbeve dhe te jesh i sigurt qe do te votojne. (atyre u intereson gjithcka me e malle se serbet, psh Shqiperi e malle, Ferr i mall ...hahaaa
gezuar o mbreti i shqiptareve

S6T6N6

Forumium maestatis

ca thu ti mer plak... ku ka mo flake ferri... nuk jep energji elektrike andis harasoni dhe per rrjedhoje nuk punojne furrat! /pf/images/graemlins/laugh.gif me mire te ngrofen robt ne dill se sa te vin te plevitosen ktu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bastard

Primus registratum

HAHAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
MOS I DESHPERO SHQIPTARET ME KETE LAJM OOOO MBRETI I SHQIPTAREVE.

SI ORE NUK KA ENERGJI? DUHET TI KERKOSH DHOGARI MINISTRIT HARASANI ATEHERE PER KETE TRAGJEDI , OSE DUHET TA ZEVENDESOSH ME NJE DREQ ME TE ZGJUAR DHE PUNETOR.

A E KENI KORRUPSIONIN E LARTE ATJE NE ATO VISE ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ja me shih mua sa e pafajshme jam ....dhe ti thua korrupsion ....
Hajt gezuar :rockband: dhe nga une e mireseerdhe ne viset tona te qefit e dallavereve... :devil: