Re: Klubi i tironsave

ARJELA

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Hola klubi epo kush na qenk mi ky Ev Bajraktar
aman gjasmeja te behet kritiku i Klubit cke re
nejsemo
pasaj ju qe ju kemi nga klubi Peshkatarin
upsssss
tedin se duhet me i marr masat per neser klubi ne fest kemi ditl. e Tedit mos harrojm
un kam hapur temen qe sot kshu qe festa e TEDIT FILLON 1 jav para dhe 7 dite pas

nejse nejse
ju pershendes Alden qe na ka humb fare Moiren, Shiraz, tushin pushin /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kontren qe i ka honger qershit e fantzaise
te :kiss: Fantazyyyyy dhe Rozalina pafshim se shpejti :wave: :kiss:

S

Scorpion

Guest

Pershendetje klubi! Miresejugjeta! A u lodhet ndopak sot? Hajd pini noi gjo se ka qene shume vape sot, pa turp ofroj une.

cocktail.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Kondra a po e sheh se te gjitha çikat me ty e kan mor gja e keqe
kjo asht me kja e jo me qesh!!!
Ah tush, tush rrapatush. Po si nuk e more vesht njiher nji femën n'jetën tane? Po un mor qyp ate po du që çikat ta ken me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif . Për m'u rrit rriten vet /pf/images/graemlins/tongue.gif . Me mu t'kapen tan ditën nuk i tham kurrgja /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Hi klubi. T'ju kiss içik juve gocave? :kiss: :kiss:

P.S Shiro, prej hallit e kom /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Me peshkun kam pas nje krap ,po do te jete rrit tani e kushedi nga bredh neper europe /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Pershndetje klubi

Mbaj mend q1 me ke fol per nji krap,po gjithmone kam kujtu se e ke pas per peshkun :shrug:

se kisha imagjinu kurre te kishte shku puna kaq larg

[/qb]
:kiss: Po krapin me peshkun e kam virtual mo ylli /pf/images/graemlins/wink.gif ,kurse me ty s'kam femije real.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos u merzit ti shpirti se une per ty .... :wub:
hi klubi :wave:
Goca :kiss:

Guest

Hi Klubi.. :wave:
Moire,Ariele :kiss:

TEDO U BEFSH 100 VJEC !!! GEZUAR !!!

c2c134703a0489f4419f3fff203d4a75.jpg

:confused: kam qene duke bere floket....deri vone a thua ti ishe parukjerja... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk besoj se me njeh.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Fantazie :wave: c'kemi ylli ,hajde te pime dicka bashke se une sot e paskam inatin me gjithe universin mashkullor... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hi Klubi :wave: . Tedo u bofsh 100 vjeç plako ene mos na i vono ato pijet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Moire, ty nuk të flas se kom fryk çekiçat /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: .

Gjithato :kiss: :kiss: për gocat e klubit.

A ma ka pa njeri ate peshkatarin apo ka dal n'det t'modh ai për peshk?

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :confused: kam qene duke bere floket....deri vone a thua ti ishe parukjerja... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk besoj se me njeh.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Fantazie :wave: c'kemi ylli ,hajde te pime dicka bashke se une sot e paskam inatin me gjithe universin mashkullor... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moire, s'te kane dale mire floket nga permanenti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjesi Tironca.

/pf/images/graemlins/tongue.gif Aragorno ,vetem i ngjyrosa me viola.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre kush te bjen m'qaf ty ... :smash: ....eee.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif pse nuk e thua troc ..."mbetsh pa martu!",se burre te martum me 700 kalamoj nuk na kane degju veshet..... :tipsy:
Po sa te mban kjo koka ty ore... :devil:

ODISEA

Primus registratum

We loved and went crazy, listening to that minidisco /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ku po ma gje minidisco Aragorno /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Moire, ka mi burra me 700 kalamoj. Futi i xhiro anej nga Afrika ne gje sa t'dush :goofy: . Nuk jom aq i keq sa dukem jo :devil:

/pf/images/graemlins/smile.gif Aragorno une e kam cuar per ate princin e vogel ,jo per ty.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kondre pse andej te paskemi ty eee??? :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ngjan me Afrikën po nuk o anej /pf/images/graemlins/laugh.gif .
O Moire, se ka ca që du me t'pyt. A njifmi gjo neve? Ose mo mir, a ka nai shonc që t'njifmi :shrug: ?

P.S. Nuk jom tu t'gjujt ëri /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ne Kanada kam disa kusherinj... /pf/images/graemlins/laugh.gif kushedi dhe njihemi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E kisha llafin për Brrakën mi dreq :smash: . Meqë s'dashke me thon gjo s'po t'cys mo /pf/images/graemlins/tongue.gif .

P.S. Mund të ma thush ene n'privat se kshu n'public nuk ka lezet. E ku i ke kushurijt n'Kanade ti?