Re: Klubi i tironsave

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

e ketu kafe :cry: ... me jepni ndonje gje me te forte ... Moira thnx per Mojiton /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

tushi

Valoris scriptorum

Nuse ma ban mu nji kafe iher :kiss:
ps edhe nji gote (ujit) me raki prej asaj q1 pime me bajraktarin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondres ja pjeku une kafen :smash: ...gjo e keqe

Po klubi ça duket mire pershndetje antares se re Bordhes.

Per emrin si thu ti me te thirr per shkurt Bora se kshtu .....te shkon goja keq :rolleyes:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ça t'kam ba mar gja e keqe? Nuk ta kam lan grun me i rrshkit kama /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Epo ku dojn me dit kta malcuert e dreçit /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .

tushi

Valoris scriptorum

Beba kujdes me ato avatart sexy ktu te klubi se jane disa maniake seksuale q1 s'po u jap emra po jane teper te rrezikshem /pf/images/graemlins/wink.gif .

Antarja e re duket kjo Bordha :shrug: ka ardh te klubi me pyt me ate cv a pranohet a jo.

Kondra shiko ate tanden ma mire se kam tret nji lkur bananet nji dite e kot per sherr mos te shkelin ne te /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebivogel

Forumium maestatis

anetaren e re lejani Kondres ta marri ne interviste /pf/images/graemlins/laugh.gif

tush skam frike nga manjaket une ... ate pune kan ato me hap syte but not touch /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Tush po ke tret veç lkurën e bananes nuk ka dert po druj se mos ke tret tjetër sen. Jo se do spjegonte dhe sjelljet e Moirës :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif .

/pf/images/graemlins/smile.gif
cup.jpg
Kafe per te gjithe...
Kondre e shoh se kerkon shoke ,po mos e prek burrin :devil: tim me dore.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tush :wub: :kiss:

tushi

Valoris scriptorum

Shoku yne Kondra :rolleyes:

Nigjoje kshillen e Moires mos me prek ne <<senin tjeter>> se ke prek fitilin e dinamitit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moirush mos u ban marak ti :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ku ku sa t'trash jan ca njerz. Po a nuk e shikjon se si po t'thirri gruja mar?

Buri.

E po ta vuni ajo njat emën kush jam un me e kundërshtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Moire, un nuk kom gjo me "burin" tat :devil: .

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Mire se u gjeta o trima e trimnesha .
Tush pse je tu me pa njashtu shtrember , pasha buken nuk ti kam thane as nje gja nuses tate . Pyt Kondran.

Kondra jam ne doren tate , a kam bese ?

Guest

Pershendetje Klubi.. :wave:
Uroj t´ja keni kalu mire..
Tirona,si Molla ishte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Aha ,kondra jeton ne Kanada ,e ka lene besen ne Shqiperi.... :tipsy: dhe eshte martu me nje tjeter... :devil:
Bajraktar a s'po e kupton pse po te sheh Tushi shtrember...?/
Po ma ke lene goten bosh mor burr... :lol:
Hajt gezuar ,po te sheqeroj une ,sa te me vije burri im.. :wub:

:wave: Fantazie ,aman shyqyr qe u bere e gjalle ,se po qante njoni per ty ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne mire ja kemi kaluar ,shpresojme te jesh kenaqur dhe ti ne token meme :kiss:

Guest

Moire... :kiss:
Jom kenaq,me Qershia.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

kirsche.jpg

Kete dyshe,ja solla Kondres,ta veje te veshi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: aman ,se po e terbonke fare. :devil: Hajde foli pastaj,apo si ka dal emri dhe tek goca me mendjemadhe.. :devil:

Guest

Kondra,eshte pak i perkedhel..po mendjemadhadh..se dija.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre..xhan,xhan..
Mos degjo Moiren,se vetem fut xixa.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

O me si kalut mire? Ca bohet ihere ktej? A u lodhet tu nejt apo tu fol? Hajd se shifna! Kalofshi sa me mir! Ah se harrova po ha ca pjeshka, do njeri? :tipsy:

peach.jpg

ARJELA

Primus registratum

amoni mi kush mi ka nxjerr kto pjeshket me shkoj leng gojaaaaaaaa
ohhhhhhhh.
E po ckemi Klubista a jeni mire te gjith
ngjova se ju kish ngel hatri pse ju pata puth heren e kaluar kshu qe po ju jap i puthje me te rreshqitur kush e kap e kap kush jo le te prese radhen kur t'vi
epo hajt pra shnet se sna ngelt koh me honger buk jo me me hy ne klub
ciaoooooooo :kiss:

tushi

Valoris scriptorum

tjeta juj klubi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush na paska ardh Fantazija :rockband: po si e kalove moj ???

Mire ke ba q1 ja ke pru nji vath Kondres tash edhe i pale mercedeska i duhen :thumbsup: (paguj une-->2$)

Moirush kur te kesh kohe gjeji disa modele e te zgjedhin vete.

Bajraktar mos u ban me fiksime edhe ti se nuk te shikjoi kush shtrembt :shrug: vetem sa me kishte ra dielli(shkelqimi i Moires) ne sy :wave: