Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

:lol: :lol: Tusho ,jepi nje birre cunit ,se i iku gjaku n'fund te kembeve... :devil:
/pf/images/graemlins/laugh.gif Bajraktaro mos u tut mor burr i dheut ,se grate prap kan me te bere kacarel... :tipsy:
Welcome :wave:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Thanks Moira.
I think u r a nice girl. I'm very unlucky because of being 'bajraktar'haaa , therefore i cann't have two girlfiends,nor can be afraid of one invisible man as tush is...(joking)

tushi

Valoris scriptorum

Bajraktar mos i merr mrapsht gjanat se kjo Moira jeme nuk asht prej atyne
Kur mundet veç me nxjerr prej ngatrresave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masanej une ta thash ty me ndi te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif se disa :smash: tuj perfitu prej mungesave te mija kan marre zemer si pretendentat e Penelopes

Po mos te merziten shume se sa te vi une(Uliksi) do t'ja u fus nga nji shigjete bethve q1 t'ju dalin gjysa teper.

Hajt masi u prezantume t'ja fusim nga nji gote raki taljonit
grappabrunello.jpg

TratTHUMB.jpg

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

ME FUND TUSH ME FUND.
C'FAR RAKIET ASHT? A CA MA KE CUA GOJEN LANG.
KETU NE SINGAPOR ASHT 35 GRAD TEMPERATURA POR HAJT SE PASHA ZOTEN ME GJITH QEF KISHEM ME E PI I GOTE ME NJE SHQIPTAR SE JAM THA KREJT ,PO PASHA ZOTEN JAM THA KREJT .

A E NJEF AT RAKINE E SHLIVOVICES , KUR KAM KENE NJEHERE NE TITOGRAD ME SHOKE PATEM PI ATE RAKI DHE KUR U KTHYME NUK DIJSHIM SE TE CILA DOGANE KENA HY, A NE MURIQAN APO HAN TE HOTIT. (pa vula sigurisht se a kene fillimi 2003)

GEZUAR EDHE NE DASEM T'ANDE O ZOT.

:devil: Wauuu e gjeta nje shok ne Singapor ,... /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur te vij une me burrin e ime ,po t'sjellim nje raki ,e ti na trego vendet ma te bukur qe ka Singapori.. :idea: /pf/images/graemlins/wink.gif
Tushi :kiss: ,c'a rakie t'i cojme Bajraktarit ,qe te mos na mbaje gjona te mcefme.. :tipsy:

/pf/images/graemlins/wink.gif Ok....
A ka ndonje rob me na i mbush gotat...?
B0000CESWS.01.LZZZZZZZ.jpg
/pf/images/graemlins/tongue.gif e keni lene klubin troke... /pf/images/graemlins/frown.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Poça lesh kena lon neve. Ktu ja keni nis muhabet Singapori juve /pf/images/graemlins/laugh.gif (no offense).
Masnej sikur i ka hik lezeti klubit /pf/images/graemlins/frown.gif .

/pf/images/graemlins/frown.gif e mo mire qe eshte klubi i Xhonit hap ,po shkoj te pi ndonje gote.. :shrug: Ju befte leshi torke juve e ju pafsha me shtiza ne dore.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

ME KA SHKU MENDJA ME U MARTUA ... E ME MARR NJE ULQINAKE.... AMAN ULQINAKEN ..... MA MBUSHNI PERSERI SE E SHTERRA EDHE KETE GOTE ughp ugp ...Aman ulqinaken (kam shku per lesh se i kam shterr 4 gota deri tani)

Hejjjjjjj....m'ka shku mendja me u martue...
e me marr nji Ulqinak.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Aman Ulqinakun s'ma do nana
se n'ka zan i ziu marak... :devil:
C'fare dueti...
Hajt gezuar me vodka kete here .. /pf/images/graemlins/wink.gif
The-Vodka-10.jpg
Nje per ty......
e nje per mu...
The-Vodka-08.jpg

Beba /pf/images/graemlins/wink.gif t'a kam porosit dhe mojiton..

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Thanks very much Moira.

PO NUK E DI PSE PO MA MERR ME MJEGULL...AGUP UGHP!
A TA MBUSHIM EDHE NJE HERE ? KU E KENA TUSHIN? ME BA ME ME GJETE TU PI BASHKE TASH NA VRET TE DYVE.

/pf/images/graemlins/laugh.gif Jo ,mo do te ulej te pinim bashke /pf/images/graemlins/wink.gif E di ai c'a gruje ka....
Hajt gez edhe nje here ,me fund.. :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

He mo karafila si m'u gdhitë?
Thuj shyqyr që s'o ka ato miza që t'vret Tushi se shpirtin duhej t'ju kishte mor të dyve.
S'keni turp! I boni t'palamet ene n'publik pale. Prej Moirës ene e pritsha :devil: po prej Bajraktarit kurr. Si duket prap e kom nënvlersu fuqinë hipnotizuse të Moirës /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Kush do ma japi i got mu i her se m'ka mor molli për Yllin time :wub: .

:lol: Na paska nderu klubin Brodha /pf/images/graemlins/tongue.gif me ardhjen e saj..
O Kondre kjo eshte ylli jote mo..??,se dhe une 10 vjet kam tek klubi e s'e mora e s'e mora vesh kujt i thu ylle ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
E .... :smash: mos mu bej si plakat e klubit ,me pergojon mua . :devil: Pastaj duhet t'a dish ate shprehjen qeni qe leh s'te ha ....megjithese ty edhe qeni me i urte t'a kishte fut nji t'kafshume ...Gjo e keqe.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ej po une mer qe kom 10 vjet ne Tiron a quhem tironse?? /pf/images/graemlins/laugh.gif He si thoni, Bordha e kom emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me perpara do e kesh pasur Bardha????
Sidoqofte nqs e ke lyer shpine 3 here quhesh automatikisht Tironse /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Asnjona nuk ma pruni i got mu ëre? Bordha, a ma bjen nji long doardhe mue? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moire, nuk jom un si plakat e kqija po ktu ka plas sheshit fare :shrug: .

P.S. Kush t'tha ty për ate qenin e? :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kondre po e ben me bismilah kacen..
Po hajde te pime nje kafe ,se mora aparatin ne pune /pf/images/graemlins/smile.gif Po deshe caj,cokolate ti bej une ,pije mos me kerko ,se flasin plakat.. :devil:
EL3100.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

:kiss: :kiss:
Si shpirt je kur të ajo menerja /pf/images/graemlins/laugh.gif . M'u dojte i kafe tashti se jom tu ra prej karriges.