Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Mroma e piplla knejna . Cere bohet ktu me si po ja kaloni knejna . spaska njeri ktuja . Ika ne erdha un Iher shnet e pare t gjithve .. Ti qe thu pirdhuni u Pjerdsh Vet ...

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] E Po Rrofsh o
Moire te kemi ajken e forumit ..........

Kontra nuk eshte po e hja vetem akulolen ....... Tedo avash se do maresh nai virus qe me heret po ke fillu plazhin akoma sjan pastru mbeturinat mor amani......... dhe do na sjellesh noi virus knej nag klubi ik Tedo ik te vdeksha
Peshko dhe ju Tjeret fantazy Alda Gishteza :wub: :wub: [/qb]
:wave: :wave: u be kohe qe nuk kam dale ketej pershendetje Arjela dhe te tjeret gjithashtu

assassino26

Primus registratum

Qe thoni ju shoke e shoqe pershendetje te gjitheve e para e punes...
Po diskutonte i here i komshi im me i pseudo peshkatar edhe ai pseudoja po i shiste men:-Une kap gjithe ate peshk,ushqej familjen 2-3 vakte kur iki per peshk etj etj...Ky komshiu im ja ktheu :angel: Edhe une i tha kam i komshi qe gju per peshk,ai nuk kap kaq shum peshq sa thu ti,ai kap 2-3 kokrra kur iken per peshk /pf/images/graemlins/laugh.gif Ky pseudoja filloi duke shit prape men...Jo mer vlla i thoshte une kap shum 50-60 kokrra boj namin.Edhe ky komshiu im i pergjigjet /pf/images/graemlins/laugh.gif Po mer po i thote,po ai komshiu im ato 3 kokrra qe kap duhen 3 burra me i nrejt :tipsy:
Nejse a doni mo per Belulin
Upss se harrova,ma mori menjen peshku...Puthje gocave edhe shkelma cunave /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :tipsy: O Zeqo ,po nuk je tek tema "Dua nuse",e pastaj ku merret vesh ketu ,kush eshte me rrenje Tironcish .. :idea: Peshku e di qe eshte tironc dembabadem :tipsy: edhe Tedi,per kondren nuk e vej doren ne zjarr.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kaq di une ,te ndihmoj dot... :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif ?? [/qb]
me verte e ke ti me mos ma thyej zemren /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Qe thoni ju shoke e shoqe pershendetje te gjitheve e para e punes...
Po diskutonte i here i komshi im me i pseudo peshkatar edhe ai pseudoja po i shiste men:-Une kap gjithe ate peshk,ushqej familjen 2-3 vakte kur iki per peshk etj etj...Ky komshiu im ja ktheu :angel: Edhe une i tha kam i komshi qe gju per peshk,ai nuk kap kaq shum peshq sa thu ti,ai kap 2-3 kokrra kur iken per peshk /pf/images/graemlins/laugh.gif Ky pseudoja filloi duke shit prape men...Jo mer vlla i thoshte une kap shum 50-60 kokrra boj namin.Edhe ky komshiu im i pergjigjet /pf/images/graemlins/laugh.gif Po mer po i thote,po ai komshiu im ato 3 kokrra qe kap duhen 3 burra me i nrejt :tipsy:
Nejse a doni mo per Belulin
Upss se harrova,ma mori menjen peshku...Puthje gocave edhe shkelma cunave /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a te sheplaft barku ty ishalla..ala ske vdek e derr.po njele po te peshku a te ront noi peshkadreq kresi jarebi...nejse si te ka lala ty..je bo per mall mer gazep.
pershnetje popull..ju uroj tja kaloni mire me brek neper shale

assassino26

Primus registratum

Llapaqeno,po Llapaqen njele gjith jeten er druq /pf/images/graemlins/laugh.gif Do kaloj nai dite anej...Jo se skam kalu po ti ske qene anej :wave:

Guest

Pershendetje Klubi.. :wave:
Peshko te erdhi koha per Peshkim tani..
S´kane nga ja mbajne,me Peshqit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gishteza.. :kiss:
Arile :kiss: dhe gjithe te tjeret..

Ja dhe nga nje Lore,sa me e shty icik.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eis.jpg

:wave: Klubi!!
Nuhata era kulore una dhe erdha me vrap.. :goofy: thanks Fantazie.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif a po me thua kush jane ata qe te ndihmojne me e ngrejt se ketu ai (komshiu) qenka vetem per gjunaf.. :tipsy:
fishing.gif

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Moire. ja ke fut kot. Peshku nuk o tironc denbabaden /pf/images/graemlins/tongue.gif , kurse Kondra o i perzim. Masnej Zeqo pyti per gocat m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kush po ma bje mu i got ka ai longu qe kom qef un?
[/qb]
Nuk jam raciste une /pf/images/graemlins/tongue.gif .Te gjitheve njesoj ju kam.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja dhe pija qe ke qef ti..
milk.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti rrofsh po un nuk e du nga gota :devil: .

P.S. As nga shishja /pf/images/graemlins/tongue.gif

anny

Primus registratum

Mirembrema klubi.
Si jeni,a keni kaluar mire?Me sa pashe me peshkime /pf/images/graemlins/laugh.gif te qerasme, prezenca goxha mire.vetem se nuk eshte kujtuar ndonje per mua. :cry: :cry:

pershendetje te gjitheve :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Salve tweety, si ke qen ti? A mbarove me ato dreq gjojnash që s'du me ja përmen emnin?

Un kaq e kisha, tashti po hiki.

:kiss: për tweety-n.

sigurisht edhe gocat e tjera :kiss: :kiss: :kiss: .

anny

Primus registratum

Rrofsh Kondra :kiss:
Me ato gjerat mbarova une ,bera dhe ca dite pushime andej nga atdheu edhe u ktheva serishte

Po iki edhe une........ Naten

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita e piplla knejna cere jeni tu bo kteja ... UN jom tu nejt ktuja ka lagja ime me pamje ka deti po m ka mor icik molli per tironen tone heroike ... PEshko je tu ardh knej mer gazep apo anej ka Bishti ...

assassino26

Primus registratum

Tedo e di ti qe une anej ka bishti e kom qeifin sidoqofte te shtune te diele te hone do dukem edhe nga bishti...
Mroma klubi

Fantazia :kiss: Edhe gjithe gocave :kiss: Twety mirserdhe goce...Ishe gati gati duke u harru :kiss: megjithate ne te kena kujtu

Nejse une knej verdalle jam,po patet nai gjo me boni zo :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Lat nom ne juve ëre, po ke Palla e keni menien. Tedo, ti mir e bo që rri me pamje ka deti po mos harro se ke detyrime ene ktu ke klubi /pf/images/graemlins/tongue.gif . Na bini i got raki ne nai meze t'vogël :shrug: .

Mire qe erdha une se te lane pa gje keta.. :tipsy:
Appetizer-Sampler.jpg
Per te pire kete gjeta :shrug:
old_brandy.gif

Befsh qef tani.. /pf/images/graemlins/laugh.gif