Re: Re: Klubi i tironsave
Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] He moj Moire pse mi hiq sna pershent apo na harrove ike anej ka shkova nja dy muej rrafsh ene tash na harrovce fare ok je bo i soj si Peshkoja qe kohen e funit sna var fare
Tedo Fantzy Tushi kontrapedal Gishteza :kiss: [/qb]
:kiss:
Per ty ylli ne vecanti...
Fantazia :kiss:

edhe gjith gocat e tjera :kiss:
Mos ma vini rene qe nuk i shkruj dot gjithe emrat e gocave,por futem shpejt e shpejt edhe munohem me shkrujt shkurt
Moire!
Te jesh e sigurte qe une nickun nuk e ndrroj per cironkat e tuja.Kur te qisesh foton e peshkut mos bej hile,qe te identifikohesh qit ene surratin tat me peshkun per dore...
K'to kohet e funit se kam perdor aparatin se do ma kishte zili edhe plaku i detit per peshqit qe kam zene,pa llogaritur shumllojshmerine...
Sa per te fjeturen jam i sigurte qe do zgjohem se po aq i sigurte jam qe s'do me zere edhe gjumi :tipsy:
Tusho,ca jan kto foka mer daje ne detin adriatik...ti boji yzmet guzhines bashke me Tedin edhe Kondren se peshku eshte peshk i garantum me vule CE...
Kondre ate birren tate nuk po e pij me mire.Qe kur pashe marken elefant me hybe dyshime...Kushedi sa shishe birree mbushen me i cic elefanti prandaj me i sigurte pij raki ka ajo Bmw...
Twety,po qe i jep lezet klubit ti prandaj ecin punet mire knej...
Shirazi,si ma ke yllin....
Ok,pershendetje te gjitheve,puthje edhe i here te gjithave....edhe kalofshi i fundjave per qeif te shpirtit tuj....