Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Ah,se harrova....
ROS18assortpetite_l.jpg

Per gocat :kiss:

neon%20bouncing%20balls.jpeg
Per cunat........ :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Arjele, :kiss: :kiss: :kiss:

Pa shifni i her se kush paska ardh ke klubi. Ene shifni ça ka sjell :confused: . (Moire, ça jon ato topat mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Po mo i her, ça keni bo juve klubista? A keni fillu me bo noi çik plazh? Ça o tu nodh anej ka plazhi? Po ka Currilat Tedo ça bohet. Si o pamja me ftyr ka plazhi?
Hajt gzuar i her se m'ka zon m'duket
Bar.jpg

ladouce2005

Primus registratum

Tedi, po identifikohem, jam LA DOUCE /pf/images/graemlins/wink.gif
sidoqofte, humor po beja, mos na u merzit ti, se ike e nuk erdhe per tre dite :idea:
:wave:
Moira :wave: :kiss: welcome back

assassino26

Primus registratum

Mirdita poplli kneja...Paska ardh Moira qe na kishte munguar aq shume :kiss: :kiss: :kiss: Aq shume me ka marre malli per ty Moira sa jam gati te fle me ty 3 dite me rralle e te cmallem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anej nga plazhi Kondre cdo gje ne rregull.Une e mora ngjyren per sivjet se isha bere i bardhe per ibret.
Per te gjithe ato qe interesohen per peshkun tim kesaj jave ishte kulmi.rekord rekord ashtu si cmimi i naftes edhe sasia e peshkut tim arriti rekordin per kete jave.70 kile peshk qe perfunduan ne rrjetat e mia.Sidoqofte,nuk ishte gje e kendhsme per ata qe mendojne se jam kenaqur.Hyra ne det ne ora 6 te mengjesit edhe dola ne 6 te mbasdites me buzet e cara dhe i lodhur telef.nuk dua me aq shume peshk...
mqs kam bere shume mungesa puthje te gjithe gocave dhe vecanerisht shume shume te nxehta njeres qe e di vete :wub: megjithse asnjera sme ka puthur fare une prape nuk kurseheme.
Puthjet tani e tutje i pres ne buze te me sherohen pak buzet e plasaritura :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqa kush paska ardh. Ça t'kthej përmys? E gjeta :idea: , varkën e Peshkatarit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po ku ke hum o lanet se s'kom cin t'shaj. Shyqyr që t'paska hec peshku kët jav po amon kalo sa mo pak ka Klubi se megjithse penxheret jon hap, hala i vje era e qelbët e peshkut :tipsy: .

hajt shnet i her ene pije kte
images
që t'shërohet ene buza.

assassino26

Primus registratum

Kondre,s'kom bese ke ty...rrofsh per pijen,por si shume e verdhe me duket...Pije vete mo mire,une po mor nai birre me shishe ehde mundesishte te myllme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shum i qut tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithse ksaj here s'ta kisha me t'keq. Jo për gjo po si thon i her bi daci n'kos. Tashti mu ma mori menia që ene për peshkun ashtu duhet t'jet :shrug: .

561966400

Kët shishen e ke t'myllme ene t'vulosme! Po pate fryk ene ktu do t'thot që ja kom arrit qëllimit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Hehe, si t'sill daja ty, simas qefit /pf/images/graemlins/laugh.gif . S'po e gjejshe dot se ça qëllimi kisha e :tipsy: ? Ja e pive edhe kësaj here :goofy: .

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Ka shkoi shishja me???Po ti me ma solle muve apo e pive vete :smash: [/qb]
Po ti ëre s'shef mir apo t'ka zon era /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Na edhe nji tjetër. Ishalla e shef ksaj radhe!

carlsberg%20elephant.jpg

anny

Primus registratum

Mirembrema ketej.
Me sa shof klubi e ka kaluar me sukses krizen,jeni mbledhur mire,kuzhina mire,prindrit i kini prit e percjelle,Moira eshte kthyer me ne fund,=dmth jeni gjalleruar

Keshtu te jete gjithmone ishalla
Ps: sa shume qe keni shkruajtur mo na i nxorret syte

tushi

Valoris scriptorum

Tjeta juj klubi qysh po ec bisnesi ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nji pershnetje Moires mbretneshes se klubit :kiss:

edhe nga nji :kiss: ndihmeseve e bashkevujtseve te mija /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshko nuk e mora vesh mire..... me ate foken 70 kg kishe thy rekordin per elegance apo si :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje Klubi :wave:
Kondre,vajzat me lule duken nje mbrekulli,cunat pa top@ duken kot fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shiraz :kiss: faleminderit zemer!Nuk do te kisha njohur pa idetifikimin.
Peshku /pf/images/graemlins/tongue.gif te fjeturen me mua lere per te fundit ,se te jesh i sigurt se nuk zgjohesh me... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tweety :kiss:
Tushi,ngordhsh ishalla :lol: .Me thuaj me Pm si te fus fotot e mia te peshkimit,nga aparati ,t'a bej peshkun te turperohet e te nderoje nickun :devil:
Epo jeni bere si vampira ,vetem naten shkruani...?!

Guest

Po mua, s´me paske pucur eeee.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Edhe une s´para puc e para,megjithate se mohoj qe i ke munguar Klubit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

welcome%20back.jpg

Moira :wave:

ARJELA

Primus registratum

He moj Moire pse mi hiq sna pershent /pf/images/graemlins/frown.gif apo na harrove ike anej ka shkova nja dy muej rrafsh ene tash na harrovce fare ok je bo i soj si Peshkoja qe kohen e funit sna var fare

Tedo Fantzy Tushi kontrapedal Gishteza :kiss: :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] Tedi, po identifikohem, jam LA DOUCE /pf/images/graemlins/wink.gif
sidoqofte, humor po beja, mos na u merzit ti, se ike e nuk erdhe per tre dite :idea:
:wave:
Moira :wave: :kiss: welcome back [/qb]
Ere MIr Mroma iher se sa erdha dhe kom me teper se 3 dite qe skom ardh se tash jom pak i lire ...

TEDI

Valoris scriptorum

Ueeeeeee kush na paskan ardh ... Ika iher pershnetje t GJithve knejna MOces me emer tjeter MOires qe paska ardh ne t gjithve qe m njofin ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] He moj Moire pse mi hiq sna pershent apo na harrove ike anej ka shkova nja dy muej rrafsh ene tash na harrovce fare ok je bo i soj si Peshkoja qe kohen e funit sna var fare

Tedo Fantzy Tushi kontrapedal Gishteza :kiss: [/qb]
:kiss:
Per ty ylli ne vecanti...
Fantazia :kiss: :wub: edhe gjith gocat e tjera :kiss:
Mos ma vini rene qe nuk i shkruj dot gjithe emrat e gocave,por futem shpejt e shpejt edhe munohem me shkrujt shkurt
Moire!
Te jesh e sigurte qe une nickun nuk e ndrroj per cironkat e tuja.Kur te qisesh foton e peshkut mos bej hile,qe te identifikohesh qit ene surratin tat me peshkun per dore...
K'to kohet e funit se kam perdor aparatin se do ma kishte zili edhe plaku i detit per peshqit qe kam zene,pa llogaritur shumllojshmerine...
Sa per te fjeturen jam i sigurte qe do zgjohem se po aq i sigurte jam qe s'do me zere edhe gjumi :tipsy:
Tusho,ca jan kto foka mer daje ne detin adriatik...ti boji yzmet guzhines bashke me Tedin edhe Kondren se peshku eshte peshk i garantum me vule CE...
Kondre ate birren tate nuk po e pij me mire.Qe kur pashe marken elefant me hybe dyshime...Kushedi sa shishe birree mbushen me i cic elefanti prandaj me i sigurte pij raki ka ajo Bmw...
Twety,po qe i jep lezet klubit ti prandaj ecin punet mire knej...
Shirazi,si ma ke yllin....
Ok,pershendetje te gjitheve,puthje edhe i here te gjithave....edhe kalofshi i fundjave per qeif te shpirtit tuj....

:wave: Hi klubi
Fantazie,faleminderit :kiss: ,nuk te kam harruar te kam pershendetur dhe dhuruar lule /pf/images/graemlins/wink.gif
Arjela :kiss: kush te harro ty mi lal,te kam shoqe te vjeter forumi,por si fillim une nuk bej gabime te pershendes me emra ,se kam frike mos harroj ndonje ..... :shrug: ndihem si fillestare pas kesaj kohe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedi :wave:
Tani po perfitoj nga zemergjeresia e peshkut ,i cili me ofroi albumin e tij,ku une mund te bashkangjis fotot e mia te peshkimit,dhe gjuetise....Atentiiii...jam fillestare /pf/images/graemlins/tongue.gif