Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Qyqaaaaa. Erdhi, i futi i fjalim, ne krisi e hiku me vrap kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif . Nal mi goce me e pi noi gjo herës tjetër kur t'vish. Po s'qesh aty shkruje ke tefteri që qeras una.
(Shife tashti kur t'fillosh t'vish 20 herë n'orë ti tashti. Ke tefteri vetëm /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Po ti ça bone për Saint Valentine? Ose mo mir, sa her e bone /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

peson

Primus registratum

e ka me nxitim

ARJELA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ej Arjele, pa na thuj i her si ja kalove dje /pf/images/graemlins/wink.gif ! Bone gjo a jo /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Megjithse menomin që m'ka dal mu ktu ke klubi s'ma do menia t'më thush gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Ehh ja kalova mir e mir qe cke me te po si ti nam le ktj mo Kontra :kiss: lali ty
Gishteze
ruj Kontren /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tanky Tweety_&s :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ejjjj, m'duket se e paska djeg shamin e beqarllikut Arjela m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mirë mirë, kështu i do Partia anëtarët e saj /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Hajde t'jap na i gotë që t'pëlqe ty /pf/images/graemlins/wink.gif .

:kiss: back.

tushi

Valoris scriptorum

Arjela u bash 100 vjeçe edhe nji puthje :kiss: prej mejet ne emer te stafit te guzhines
edhe vajzave te tjera :kiss:
kurse Kondras e Peshkut q1 jane anku demek prej ushqimit ju te dy keni bubza nuk e di si i thone ka lagja juj atyne si ne forma njalash te vogla :lol: te mshehuna ne ndoj zorre
kshtuqi bini vedit mrapa (jo ne be** ) /pf/images/graemlins/laugh.gif e shkoni te doktori

ababababa tash po m'dalin n'anerr tash :smash:

vajzat i pershnes me ket kangen q1 jam tuj ni itash

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher knejna . Ca ka bo vaki knej me qe se kom mor vesh una ... Uuuuuuuuu Arjela paska DItlindjeeeeen ...Ne 100 Yllo ne u bofsh sa vjec t dush ... :kiss: qe nji prej meje ne kjo o per juve
Happy%20Birthday%20Gallon%20Fsample.jpg

Arjola

Primus registratum

e du tironen, dhe i puci gjithe tironst (ato te mire e te bukurit vetem kuptohet)....ku jeni mo njerez se na keputi molli....xxx

anny

Primus registratum

[qb] Qyqaaaaa. Erdhi, i futi i fjalim, ne krisi e hiku me vrap kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif . Nal mi goce me e pi noi gjo herës tjetër kur t'vish. Po s'qesh aty shkruje ke tefteri që qeras una.
(Shife tashti kur t'fillosh t'vish 20 herë n'orë ti tashti. Ke tefteri vetëm /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Po ti ça bone për Saint Valentine? Ose mo mir, sa her e bone /pf/images/graemlins/laugh.gif ? [/qb]
u po ika una se kish nje cik pune,do pija ca birra /pf/images/graemlins/laugh.gif ,jemi bere alkolista
nejse una tani dua,nje akullore,nje santal me porokalle,nje baleys....... kaq kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif se te vem ne harxhime,keto i mora se kam munguar nga ceshtja e provimeve
une si e kalova shen valentinin?! cope cope
se e kam ne distance amoren :cry: nejse ti si e kalove ,bere ndonje dhurate te bukur??
ju te tjeret si jeni mo?
guzhina si ecen? po gocat ku jane ?:fantazia,moira .............
gishteza eshte
nejse per ata qe jane ketu :kiss:

peson

Primus registratum

ketu jam ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ehhhhhhh, Shën Valentini! Mos na e kujto se megjithse ka emër mashkulli prap m'ka bo me ra n'dashni /pf/images/graemlins/laugh.gif . Dhurata sa të dush kom bo, ene lule kom dhon, ene çokollata, ene konjak, ene .... ah, kjo ishte mas konjakut kshuqë s'maj men gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ti i tërbove provimet apo të tërbun provimet ty? Sa për Shën Valentin edhe pse e ke larg amolen s'ke pse mos e festosh. Si thon kur s'ke origjinalin mjaftohesh ene me i kopje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.S. Ato gjojnat që deshe me pi e me hongër çohu vetë e merri po deshe se ishin shum. Llogarinë e paguj vet!

ladouce2005

Primus registratum

eh rinia sotme, i vlo gjaku :devil:
shife Kondren, ka ra prape n'dashni /pf/images/graemlins/laugh.gif
shi po s'pati ra prape me t'njejtin person :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Grow ti grow edhe içik /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si ëre paskom ra n'dashni me t'njëjtin person :confused: ? Personi me t'cilin kom ra n'dashni o mo i rrit (ajo d.m.th, se mos na qit nai artikull tjetêr Tushi /pf/images/graemlins/laugh.gif ), mo i pjek, mo me eksperienc :rolleyes: . Eh lum un që bi n'dashni përdit me i rob t'ri /pf/images/graemlins/wink.gif .

anny

Primus registratum

[qb] Ehhhhhhh, Shën Valentini! Mos na e kujto se megjithse ka emër mashkulli prap m'ka bo me ra n'dashni /pf/images/graemlins/laugh.gif . Dhurata sa të dush kom bo, ene lule kom dhon, ene çokollata, ene konjak, ene .... ah, kjo ishte mas konjakut kshuqë s'maj men gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ti i tërbove provimet apo të tërbun provimet ty? Sa për Shën Valentin edhe pse e ke larg amolen s'ke pse mos e festosh. Si thon kur s'ke origjinalin mjaftohesh ene me i kopje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.S. Ato gjojnat që deshe me pi e me hongër çohu vetë e merri po deshe se ishin shum. Llogarinë e paguj vet! [/qb]
erdha una erdha,sa qefffffffffffffffffffffffff
i marr une i marr nuk pertoj po llogarine ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
po te marr edhe per sot une lejohet :angel:
jo mo jo po nuk pata ime una ketuja kopjet ti mbajne ata qe i kane
po lum si ajo qe te ka me gjithe keto dhurata qe i bere /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse nejse cun per goce te veteme je /pf/images/graemlins/tongue.gif

sa per provimet ................ 2 mire
nje nuk e di shpresojmeeee :angel:

ju te tjeret si jeni???

tushi

Valoris scriptorum

mramja e mire klubi
ndimsguzhinieret ku i kam :eek:
si shkretohet klubi pa femna /pf/images/graemlins/frown.gif me t'ardh keq

kot me ju pyt per Moiren e din kush gja :confused:

Kondra rri pa frike per artikuj se m'kane hek prej gazetaris /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithça me miq e me pare :rolleyes:

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh duket që s'pjerdh ma njeri për lirin e shtypit! Sa fillon e merresh me personalitete t'qisin prej gazete /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithse ti e meritojshe me t'hjek prej anej se u merreshe shum me thashethena /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

TEDI

Valoris scriptorum

MIremengjesi iher Piplla . Ckina Knejna ka lagja jone e vjeter . KA jeni ka sjeni e piplla si po ja kaloni . Ika ne erdha un t boj i xhiro n Af verdalle ...

ARJELA

Primus registratum

He mo klubi ku jeni eh ju ka marr gjumi e di kte si gjithon vi ne koh kur klubi esht ne gjum

oooooo Tedoja ma kish bo nji pershnetje tmodhe htjtpra Gzuar qofshim te gjith neper festa te flm shum

Hajt mo po marr edhe un nji Smirnoff hajt pra shnet e gjum ju qe ju ka marr :kiss:

Kontra Peshkatari Fantazy_g Moira qe zbohet e gjall fare
Gishteza ect ect me falni ju tjeret :kiss: :kiss: