Re: Klubi i tironsave

peson

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

po ja hyme e dalim kur te na teket , qetsi e madhe ketu pasaj nuk kam qef te rri vetem, ne guzhine jam une kush te me kerkoje
KOKEN.gif

Florus

Forumium maestatis

Ca po gatuan ndonje gje te mire Gishtez :rolleyes:
Mua me ka marre malli per speca te mbush dhe nje damote ne mes /pf/images/graemlins/laugh.gif ti di ta besh?
:wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo ke Klubi nuk rrihet veç për i kafe ene o burra/gra (se na hapin probleme feministet masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me ja fut vrapit. Klubi ka lezetin e vet me u mor ka içik me thashetheme ene jo vetëm me ja bo si puna e Tedit që fut kaptinën ke dera ene i përshnet t'gjith tu nrejt dorën nolt /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Gishte, përzie mir gjellën se mos t'njisi /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Arjele, ti ene qahesh ene s'rri me prit içik se mos thy nanjoni qafën e bi ke klubi. Megjithate f.l.m për përshnetjen. Un ktu jom sot (ene po s'qesh n'tavolinë jom n'banjo /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Ca po gatuan ndonje gje te mire Gishtez :rolleyes:
Mua me ka marre malli per speca te mbush dhe nje damote ne mes /pf/images/graemlins/laugh.gif ti di ta besh?
:wave: [/qb]
po po si nuk di?

Hey Joe

Primus registratum

mu me ka mor molli per i mish keci ose qingji ne hell anej nga dajti mer daje ose noi peshk nga durresi se knej ka une u ngopem me kartoffel te zime.

anny

Primus registratum

Mirmbrema ketej?
Si mo keni rene kaq ne qetesi ju keto kohet e fundit,nuk merreni fare me thashetheme /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo te na thoni ndonje te re,te vjeter???????????

Gishteza e di cfare dua une shume tani???:speca te skuqura me gjize,sa shuem me hahen
eeeeeeeeee thuaj nejse nejse

do kaloj prape une ketej

ARJELA

Primus registratum

Ku jeni o Njerz edhe me thojn mua qe ankohem mo do bej namin un ktu per ju

he ec e gjej kto njeri mthot jam ne banj tjetra ne kuzhin te tjere kush e di nga brockullisin :goofy:

ho mo Kontrapedal mos rri ne banjo se na bere forumin te hym me gaz mask pale dhe Gishteza po ti mi do na gatush ato specat e mushme apo si e ke hallin
hajt notten se kemb njeri ske ktu :k :idea: iss:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIrdita iher e piplla si po ja kaloni knejna juve . Une sapo erdha dhe pas pak do hiki . MIRdita arjele :kiss: per tyja masnej sa per pershendetjen kisha nji mo t modhe po se zinte faqja kshuqe vuna ate qe ishte pak mo e vogel ...

Guest

Miredita Klubi!
Si nuk u mblodhem njehere,ne te njejten kohe mor aman..(por vetem Kokra Kokra..)
U pa puna,do e organizoj vete nje feste te forte..
Keni kohe tre dite, me ble cfare te doni..

DITEN E SHTUNE NE DARKE ORA 21,00 NE KLUB KA PARTY....
FTOHEN TE MARRIN PJESE TE GJITHE PA PERJASHTIM...
DO BEHET PAK RREMUJE PO ATY QENDRON DHE LEZETI...
TE DETYRUAR ME PJESMARRJEN E TYRE JANE SIDOMOS GISHTEZA ,KONDRA,TUSHI,ARIELA,ANNY.TUSHI,PESHKOJA,TEDDY,MOIRA,FLOBO...............
ATIJ QE SI DOLI EMRI DIHET QE ESHTE I DETYRUAR...(Por keta qe permenda sjane korrekte prandaj)

/pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Ktheni pergjigje...

mostro

Putraku

une do sjell farat e kungullit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
o fantazia ylli,si je tia??
pershendetje te gjith tironsve :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Morracaku ca ylla ke ti , se fillova me qa una :cry: /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

Muahhhhhhhhhhhhhhhh pershendetje te gjitheve e befshi vec qef! :kiss:

mostro

Putraku

ti je omelsina pra miiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif
si i thone asaj fjales se urte..
omelsina per ne fun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

E dita se s'ke aq zemer me ba me qa nje femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

Qao....

Mas bores del dilli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

O Putre Mire jam mir.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Domethene do vish ne Party ee..
Meqe ke rene ne fukarallik, keto kohet e fundit,po te pranojme dhe me Fara.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolce dhe ti me siguri eee.. :wave:

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Fantazia*:
[qb] Miredita Klubi!
Si nuk u mblodhem njehere,ne te njejten kohe mor aman..(por vetem Kokra Kokra..)
U pa puna,do e organizoj vete nje feste te forte..
Keni kohe tre dite, me ble cfare te doni..

DITEN E SHTUNE NE DARKE ORA 21,00 NE KLUB KA PARTY....
FTOHEN TE MARRIN PJESE TE GJITHE PA PERJASHTIM...
DO BEHET PAK RREMUJE PO ATY QENDRON DHE LEZETI...
TE DETYRUAR ME PJESMARRJEN E TYRE JANE SIDOMOS GISHTEZA ,KONDRA,TUSHI,ARIELA,ANNY.TUSHI,PESHKOJA,TEDDY,MOIRA,FLOBO...............
ATIJ QE SI DOLI EMRI DIHET QE ESHTE I DETYRUAR...(Por keta qe permenda sjane korrekte prandaj)

/pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Ktheni pergjigje... [/qb]
Hi Fantazia ,do vi si jo. Po ti do jesh se ndoshta na e ben ftesen po harron vete te vish ne feste.Tushi nuk qenka me korrekti ketu se i paska dale emri dy here te shkretit

Kondrapedali

Kondrapedali

Un nuk kom faj! Më vujti ky Tushi. Se ka i psonis ca receta t'habitshme e na bo me e kalu gjith ditën n'WC /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ej, mos ma merrni për ters po të shtunën un nuk vij dot /pf/images/graemlins/frown.gif .
Ylli, ti mos u mërzit se un do bej si do bëj dhe do e shlyej gabimin /pf/images/graemlins/wink.gif . Masnej ku i dihet e maroj pazarin shpejt e shpejt ene i fus i xhiro sa me i thon Tushit e Peshkos që ti largojn durët prej teje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Meqë ra llafi, e ka pa njeri ate plakun e detit apo ja ka fut për emigracion ai?

Guest

Gishteza po si nuk do vi une mi..
Une do tju pres tek dera e Klubit! :devil:

Kondre i poshter..nga tu kujtuan keto fjale.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt pra besoj se do mblidhemi ..
TE SHTUNEN NE 21:00

Plakun e detit se kam pare jo..
Uroj, te kete kapur Peshkoja peshq,e jo Peshqit Peshkon!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher knejna . Fantazie un jom m Party n pun n at ore ne vallahi me qejf e kom t vij knejna po skom posibilita me ardh ... MIre jeni e piplla si po ja kaloni juve ...Ika ne erdha shnet e pare t gjithve ...

Kondrapedali

Kondrapedali

images

I tjetër, t'lutem kamarier!

images

Ene i tjetër! Dopjo ksaj rradhe!

images

A ka nërmen njeri me kalu knej apo do m'leni mu me u bo tap? Kush vje t'mori ça t'ket qef.

P.S. Shifni i her mir se mos m'ka zon gjumi cipër tavolinës /pf/images/graemlins/laugh.gif .

tushi

Valoris scriptorum

mrama klubi po si keni ken iher /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa lezet keka feste te shtunen edhe po i takoka une me dy ndihmesguzhinjeret e mija :goofy:
Kondra me Peshkun ala me diare :lol:
A e kuptut ma ne fund pse-ne :idea: