Re: Klubi i tironsave

tushi

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Eh mi Moire, sikur t'ishte llafi vetëm për puthjet... /pf/images/graemlins/laugh.gif .
[/qb]
Kondra te tjerat s'ke nevoje me na i than se i kena lexu ne shtypin e perditshem e pabesushme !!!!!! :eek:

Kondrapedali

Kondrapedali

Gjene mir që kan mor vesht vetëm punën e deleve. Kot nuk thon që qeni është kafshë besnike /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Dre dre dre...Edhe kete e paske bere moo Kondre :confused: Me kishin thene,por se besoja.Shikoja tek ty 1 njeri gjysem te ndercem qe cdo gje e bente,por kete nuk besoja se e benje :book: Dre dre,duhen rojtur gocat se nuk i dihet c'na ndodh.Eshte prishur njerezia e nuk u dashka pasur besim ke asnji.
Goca,ecni te gjitha ne strehezen time se ju ruaj une nga cdo e keqe :wink:
:kiss: Yllit time :wub: edhe gjithe gocave :kiss: Kujdesni kjujdesni naten dhe diten,po mos jem une mos dilni nga shtepia edhe mos e teproni me alkolin :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Me kafshët mir se m'doli nomi po ishall s'm'del ene për peshqit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Mua nuk me vjen turp nga pucjet e mia ,qe t'i bej mceftas... :tipsy: [/qb]
Eh mi Moire, sikur t'ishte llafi vetëm për puthjet... /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Pytje: Pse e vendos presjen para fjalës pasardhëse e jo pas fjalës paraardhëse? Ilustrim: mia ,qe t'i . [/qb]
Qe t'i dal te keqes para... /pf/images/graemlins/laugh.gif
....Kondre ,besoj se do t'a zgjerosh faqen tende ne internet... :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Varet nga gazetari Moire. Shpresoj se po, megjithatë të shohim se sa do i përkushtohet punës Tushi. Un veprat e mia nuk i mohoj /pf/images/graemlins/tongue.gif .

tushi

Valoris scriptorum

Kondra perveç gazetarit varet edhe prej tejet /pf/images/graemlins/laugh.gif
se gazetari i shkrete nuk mundet me ja fut kot po ti duhet me i dhan material apo e kam gabim :shrug:

Po ndihmsguzhinieret ku i kam aaaaaaoooooo ushnjaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

peson

Primus registratum

Po ndihmsguzhinieret ku i kam aaaaaaoooooo ushnjaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/QB]
po ALO
tele008.gif
ketu jemi e ti nga bohesh
smile39.gif

b015.gif
ke te fala nga ky ketu

peson

Primus registratum

[qb] Me kafshët mir se m'doli nomi po ishall s'm'del ene për peshqit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
TANI VARET PER CA PESHKU SE KE SHUME LLOJE SI P.SH
vis4.gif
vis7.gif
vis10.gif
vis1.gif
vis5.gif
vis4.gif

anny

Primus registratum

miredita klubi,si jeni mo ,si keni kaluar keto dite??guzhina ecen yll fare me sa pashe, ju te tjeret??
une mbarova provimet edhe do behem pjestare e rregullt,
po si nuk me ka kujtuar njer fare kendej mo /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tweety_&S:
[qb] miredita klubi,si jeni mo ,si keni kaluar keto dite??guzhina ecen yll fare me sa pashe, ju te tjeret??
po si nuk me ka kujtuar njer fare kendej mo /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: [/qb]
welcome2.gif

mireserdhe e urime per provimet
school15.gif
smile16.gif

e mos qaj se nuk te ka harruar njeri jo
vuurwerklont.gif

assassino26

Primus registratum

Mroma klubi!
Gzuar gjithe gocave shen Valentinin edhe ka i puthje te gjithave.me e mira qe eshte e vecante pervec puthjeve :wub:
E nisa me urime qe mos e nisja me sharje.Shume rremuje ma keni bo klubin gjate mungeses time.Shof qe jeni more vetem me kulinarizem edhe gocave si ka ra ne men asnjones te mledhi buzewt per 1 :kiss: tek une.Shhpresoj qe incidente te tilla te mos ndodhin me.
Cunave dihet muhabeti ka i shkelm :smash:
Moire e paske pru kaptinen me sa shof.Me kishe thone qe do me tregoishe se si kishe kap peshk me te modh se timin.Me sa pashe pervec 1 jevgu qe kishe qen tu na flliq rracen e paster s'kishe bo pisllik tjeter anej.Te kom thone si peshkun tim se kep dot me asi ven.Jo vetem qe peshku im eshte i madh,por pervec madheshtise se padiskutueshme ka edhe shume vecori te tjera kurative qe si ka asnje peshk tjeter.
Ika tashi edhe me men ne koke per Shen Valentin,pervec prezervativave dhuroni edhe nai gjo tjeter.Breket dhe trendafilat kane dale jashte mode sivjet.Na jepni nai ide per ndonje gje me te mire.Po qe edhe me e lire shume mire,i mirpresim sugjerimet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju pershendes me kengen e famshme te kengetares...
Ku ta gjej mimozen
Ku ta gjej mimozen
valle ku ta gjej
ajo cel vecse 1 here
ne lulzim te saj
u njohem ne
une 1 fjale e ti ne sy me pe
lulezo mimoze e celu ne cdo stine
me aromen tende solle dashurine
kerkon njeriu ne jete 1 enderr te vertete
se vyshkin vitet lulzon e rritet e ngel gjithmone e re
e re e re ere

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mroma klubi!
Shof qe jeni more vetem me kulinarizem edhe gocave si ka ra ne men asnjones te mledhi buzewt per 1 :kiss: tek une. [/qb]
po mos u merzit o peshku ja nje puthje speciale per ty
pic_2004-10-08_133718.gif
pic_2004-10-28_164355.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb]
Fillimisht postuar nga tweety_&S:
[qb] miredita klubi,si jeni mo ,si keni kaluar keto dite??guzhina ecen yll fare me sa pashe, ju te tjeret??
po si nuk me ka kujtuar njer fare kendej mo /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: [/qb]
welcome2.gif

mireserdhe e urime per provimet
school15.gif
smile16.gif

e mos qaj se nuk te ka harruar njeri jo
vuurwerklont.gif
[/qb]
rrofsh gishteza,si per mikepritjen ketu edhe per per pershendetjet :kiss:
ju uroj edhe una gezuar shen valentinin
peshko he mo si ke qene ti nuk te kam pare fare ketej
mire je mo?

assassino26

Primus registratum

mire themi...Gjynof me u qa i thone knej ka anet tona,por ka edhe ma mire.Me shnet mire jena tu pellcit,por pare kishim me pranu te tjera.
Po ti si ke qene anej?ke mor nai 10 me yll ne provime apo 10 te thjeshta?
Hajt nai opinion per shen Valentin,cfare ke zbuluar qe do te te dhurojne?Mos me thuj qe se ke mor vesh akoma se kot munohena ne te shkrete me bo supiza,ju se ka i merrni vesh supizat edhe supiza s'osht mo supize.