Re: Re: Klubi i tironsave
Mroma klubi!
Gzuar gjithe gocave shen Valentinin edhe ka i puthje te gjithave.me e mira qe eshte e vecante pervec puthjeve
E nisa me urime qe mos e nisja me sharje.Shume rremuje ma keni bo klubin gjate mungeses time.Shof qe jeni more vetem me kulinarizem edhe gocave si ka ra ne men asnjones te mledhi buzewt per 1 :kiss: tek une.Shhpresoj qe incidente te tilla te mos ndodhin me.
Cunave dihet muhabeti ka i shkelm :smash:
Moire e paske pru kaptinen me sa shof.Me kishe thone qe do me tregoishe se si kishe kap peshk me te modh se timin.Me sa pashe pervec 1 jevgu qe kishe qen tu na flliq rracen e paster s'kishe bo pisllik tjeter anej.Te kom thone si peshkun tim se kep dot me asi ven.Jo vetem qe peshku im eshte i madh,por pervec madheshtise se padiskutueshme ka edhe shume vecori te tjera kurative qe si ka asnje peshk tjeter.
Ika tashi edhe me men ne koke per Shen Valentin,pervec prezervativave dhuroni edhe nai gjo tjeter.Breket dhe trendafilat kane dale jashte mode sivjet.Na jepni nai ide per ndonje gje me te mire.Po qe edhe me e lire shume mire,i mirpresim sugjerimet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju pershendes me kengen e famshme te kengetares...
Ku ta gjej mimozen
Ku ta gjej mimozen
valle ku ta gjej
ajo cel vecse 1 here
ne lulzim te saj
u njohem ne
une 1 fjale e ti ne sy me pe
lulezo mimoze e celu ne cdo stine
me aromen tende solle dashurine
kerkon njeriu ne jete 1 enderr te vertete
se vyshkin vitet lulzon e rritet e ngel gjithmone e re
e re e re ere