Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Hehehehehe, Lepro ty t'thërras kshu se deshe me kalu notën me Lepurushen që na gatoi Tushi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Sa për birrat, Skënderbeun e rakinë kqyr mir se aty i ke. T'kom thon që n'klub mos hajde i pim po hajde me pi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hehehehehe, Lepro ty t'thërras kshu se deshe me kalu notën me Lepurushen që na gatoi Tushi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Sa për birrat, Skënderbeun e rakinë kqyr mir se aty i ke. T'kom thon që n'klub mos hajde i pim po hajde me pi /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Mu syte vetem vodka mshofin or ti.A je i sigurte qe si ke pi vete edhe s'ma men.Te kom thone 100 here mos e sill furnizimin masi t'kesh pi se s'ma men gjo.Sill i here furnizimin masnej fillo edhe pi.
Ajo lepurushja ishte shume e lezetshme,e pe si hishej.UNe desha me e kalu natan me te se menova qe kishte nai lloj tjeter lepurushje te mcefme posht gezofit,ka ato vajzat pom pom qe bojne tifozllik anej ka amerika neper neshje
Sidoqofte,me thirr lepur se s'ka gjo,sdo me njohe njeri,te gjithe e dine qe une jam Peshkatari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ore po ti na çudite mër çun. S'o faji im që s'shef gjo ti :shrug: .
Nje ku i ke pijet e tjera
Resize%20of%20P2250002.JPG

assassino26

Primus registratum

[qb] Ore po ti na çudite mër çun. S'o faji im që s'shef gjo ti :shrug: .
Nje ku i ke pijet e tjera
Resize%20of%20P2250002.JPG
[/qb]
Pranej them une pse maro kaq shpejt furnizimi...Ti rrike duke shkrujt edhe pijet afer...Normal,si te rrish gjithe kohes ne interbnet me gjithe ato pije afer as te behet te ikesh nga kompiuteri as te behet te ikesh nga pija.
Hiqe ore kompiuterin nga banaku e kshu edhe ne internet rri me pak edhe pije pi me pak :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Hehe, të rre menia. Un po s'pata no i gotë përpara s'shkruj gjo n'AF. D.M.TH që po s'pata içik alkool s'të bi dot n'qaf ty. Për ty kjo do ishte mrekulli po s'shpëto dot kollaj prej meje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

[qb] Hehe, të rre menia. Un po s'pata no i gotë përpara s'shkruj gjo n'AF. D.M.TH që po s'pata içik alkool s'të bi dot n'qaf ty. Për ty kjo do ishte mrekulli po s'shpëto dot kollaj prej meje /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
TAshi e mora vesh une.Dmth fakti qe ti do vra me lug druni s'eshte se je ti qei qe e ke fajin,por qenka alkoholi...U pa puna,nashi kom me t'ra me shishe jo me lug druni
Si i bohet hallit qe edhe une sot sqekam fort ne terezi.Ahh mor njerez mor njerez,kom vetem 5 ore qe s'kam pi asnji cigare :cry:

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mbledhje urgjente qeverrie...
Kush e ka lone lokalin pa pije :mad: Pushohen nga puna menaxheri,guzhinieri edhe kamarieri.Pronari ngrihet ne pergjegjsi edhe drejtorja e marketingut behet Fantazia.Revolucion komplet.Gocat e tjera te kapi vete ka i post.VEndi i pronarit ngelet vacant :thumbsup: [/qb]
e cfare vendi ka mbetur akoma i lire mos e bej me hile PESHKU :confused: :confused:

assassino26

Primus registratum

cin cin cin...Detektive Gizhteza.E kuptoi armikun Kondre qe e mcifte furnizimin...dhe e zbuloi.Mire birrat o Kondre,po coca colat pse i ke mcef??Apo mos valle ketu ka gisht dikush tjeter qe i ka qeif coca colat.....
Do pa kjo pune. :confused:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] Nuk paska njeri kendeja ca behet keshtu mbyllur eshte sot??????? :confused: :confused: [/qb]
eshte ftofet,me duket i paskan marre njerzit pijet me vete ne shpi,s'ja mban njeriu te lere vendin prane zjarrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Krejt e kundërta, u ka nrof koha mër Peshko që s'ta mer menia. Ariu ja ka math vrapit se ktu u ka bo si me qen Shqipni. Mas nja 2-3 javësh me - 35°C imagjino si dalin robt me bredh ne i morin pijet me vete :angel: !
Po ti ngordhe në punë o burr i dheut, le nom /pf/images/graemlins/laugh.gif .

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma knej si jeni e NJerez a maheni a smaheni ... PIni cere t doni po anejna ka Klubi im se sot skom lek ... Persh t gjithve Per Vashat e Klubit :kiss: :kiss: Per disa nga ato vashat Super :kiss: :kiss: :kiss: Derisa t Vij Prape...

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush e gje se kush ka bo mo shum piramida, shqiptarët apo egjyptjont?

Hajde se sonte paguj un! Merrni ça t'ju dojë b... zemra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Resize%20of%20P2250042.JPG

blendiys

Primus registratum

Ore Cifut /pf/images/graemlins/laugh.gif ,cointreau nuk po shoh aty une!
Nese ke,desha nje teke me leng limoni dhe shume akull.
Sa kushton??
/pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O Blendo shif se anej ka mrapa o fut. Un thash merrni ça të doni se vet jom tu përtu me e lujt se e kom nrof ene venin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Për t'pagume paguj un :angel: .