Kondrapedali
Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave
Aha, limonat i mori tushi se ju dojshin me gatu /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Aha, limonat i mori tushi se ju dojshin me gatu /pf/images/graemlins/laugh.gif .
po mire veren sade do e pish te vret stomakun porosit ndonje gje tek TushiFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] E prune kokën edhe ti mër mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Meqë qeka rradha jote sot me pagu a ma bje mu nji shishe ven? Po e du t'mir amo!
Ene boll e puthe erën se le nom /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
Kondre,ti paguj une sjell porosine.Sot luj rolin e kamarierit mqs na e ke lone lokalin pa kamarier.Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] E prune kokën edhe ti mër mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Meqë qeka rradha jote sot me pagu a ma bje mu nji shishe ven? Po e du t'mir amo!
Ene boll e puthe erën se le nom /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
Ashtu te lumte /pf/images/graemlins/tongue.gif Keshtu na meson partia.GAbimet te mo perseriten.Fillimisht postuar nga maia*:
[qb] Une e kuptova gabimin dhe nuk e perseris me
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Plotsisht dakort me menimin tuj.Flasim per gjirin persik se eshte situate shume e ndere andej.Do ta zgjidhim bashke se ate pune kemi tere naten /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga maia*:
[qb] Une kam besim ke partija ...
i dashur drejtori ma hoqi njollen ...
e dashur partia ben cudira :lol:
Meqe jemi vetem i fusim ca birra jam dakort e nezim ne i cigare si thu ..dhe flasim per ceshtjen e gjinit persik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tashi ne faqe,se erdhi edhe Tushi.Fillimisht postuar nga maia*:
[qb] Posi do me m'puth se t'ka marr malli per mu besoj po ke faqja ama eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tushi ke deshire te behesh badigardi im /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Maia sa emen te bukur q1 paske /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga maia*:
[qb] Posi do me m'puth se t'ka marr malli per mu besoj po ke faqja ama eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tushi ke deshire te behesh badigardi im /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moirushi???Clidhje ka me ty ajoFillimisht postuar nga tushi:
[qb] Mrama klubi /pf/images/graemlins/laugh.gif
do t'thoni pse shef tushi e ka mbyll guzhinen
he he Moirushi :kiss: ka ardh prej Orientit edhe ka pru disa projekte te tjera guzhinash /pf/images/graemlins/wink.gif
kshtuqi do t'kena pune nja nji jave diten edhe naten.
Ndimsguzhinieret mos t'merziten se rroga ju ec njilloj /pf/images/graemlins/laugh.gif shkoni ti Kondra e merrni çekun.
Ps peshko mos ma ngacmo shume Maien /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos u genje nga aparenca.Ato duken si makarona,por jane zhaba kokoshesh deti.Ku ka me sexi se peshkatar...Peshku vete eshte shume sexi.VEte perendia e lashte greke qe s'ja mbaj mend emrin ka qene peshkFillimisht postuar nga maia*:
[qb] Pse re tushi cun i mire duket i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif ja dhe buk me dha me ngren se skisha hang gjith dites /pf/images/graemlins/tongue.gif
gracie shume tushi dhe ti emrin e ke shume seksi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]