Re: Klubi i tironsave

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Kush e gje se kush ka bo mo shum piramida, shqiptarët apo egjyptjont?

Me ju pergjigj pyetjes duhet ne radhe te pare me dit me dit ca jane piramidat e sipas mendimit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishin ndertesa per te varrosur faraonet, e me ndertu njato mrekullina kane vdekur miliarda skllever.

Shqipnia s'ka pas kurre njaq popullsi per vedi jo ma me tret /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Edhe mu 1 dicka me pi,me shoqeru Dolcezzen.Per te pagu pagu Kondra.
M'duket i kam ra hiles...Kondra e di qe s'cohet njeri me na sjell porosine pranej thote paguj une.Nejse,porosisni ca te doni so sot keni privilegjin te servirin nga une,i teri dhe i beri.
Yllit time,si gjithmone puthjen e pare :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

E prune kokën edhe ti mër mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Meqë qeka rradha jote sot me pagu a ma bje mu nji shishe ven? Po e du t'mir amo!
Ene boll e puthe erën se le nom /pf/images/graemlins/tongue.gif .

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] E prune kokën edhe ti mër mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Meqë qeka rradha jote sot me pagu a ma bje mu nji shishe ven? Po e du t'mir amo!
Ene boll e puthe erën se le nom /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
po mire veren sade do e pish te vret stomakun porosit ndonje gje tek Tushi

per mua nje fanta te lutem
images

ja dhe leket mos harro kusurin te lutem /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk e pij sado mi jo se kom ca gjojna t'mira ktu përpara /pf/images/graemlins/wink.gif .
Fantën kërkoja Peshkut ne paret merri mrapsht se përveç se i kishe fallco sot nuk të duhen se pagu ... Peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif !

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] E prune kokën edhe ti mër mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Meqë qeka rradha jote sot me pagu a ma bje mu nji shishe ven? Po e du t'mir amo!
Ene boll e puthe erën se le nom /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
Kondre,ti paguj une sjell porosine.Sot luj rolin e kamarierit mqs na e ke lone lokalin pa kamarier.
Gishteza,lene tushin se e ka zone barku u bo dite ne spital nga ato qe kishte gatuar edhe ngrene vete.
Maja,duhet te kesh me te vertete kohe qe s'je dukur kendej /pf/images/graemlins/laugh.gif

kole

Primus registratum

Une e kuptova gabimin dhe nuk e perseris me
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga maia*:
[qb] Une e kuptova gabimin dhe nuk e perseris me
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ashtu te lumte /pf/images/graemlins/tongue.gif Keshtu na meson partia.GAbimet te mo perseriten.
Si thua te ta heqim njollen qe ke ne biografi?Ne ate dhomen aty kam birra dhe meze te mira,hyjme edhe e bisedojme :angel: jemi dhe vetem prandaj :angel:

kole

Primus registratum

Une kam besim ke partija ...
i dashur drejtori ma hoqi njollen ...
e dashur partia ben cudira :lol:

Meqe jemi vetem i fusim ca birra jam dakort e nezim ne i cigare si thu ..dhe flasim per ceshtjen e gjinit persik /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Une kam besim ke partija ...
i dashur drejtori ma hoqi njollen ...
e dashur partia ben cudira :lol:

Meqe jemi vetem i fusim ca birra jam dakort e nezim ne i cigare si thu ..dhe flasim per ceshtjen e gjinit persik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Plotsisht dakort me menimin tuj.Flasim per gjirin persik se eshte situate shume e ndere andej.Do ta zgjidhim bashke se ate pune kemi tere naten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj flasim po te duash per prodhimet bujqesore e blegtorale...qumeshtin gjalpin,dybekun :angel:
te te puth 1 here para se te fillojme te pijme birrat se pastaj do ma marresh per tersa e do mendosh se perfitoj ngaqe do jesh ndopak e pire :wub:

tushi

Valoris scriptorum

Mrama klubi /pf/images/graemlins/laugh.gif
do t'thoni pse shef tushi e ka mbyll guzhinen
he he Moirushi :kiss: ka ardh prej Orientit edhe ka pru disa projekte te tjera guzhinash /pf/images/graemlins/wink.gif
kshtuqi do t'kena pune nja nji jave diten edhe naten.
Ndimsguzhinieret mos t'merziten se rroga ju ec njilloj /pf/images/graemlins/laugh.gif shkoni ti Kondra e merrni çekun.
Ps peshko mos ma ngacmo shume Maien /pf/images/graemlins/laugh.gif

kole

Primus registratum

Posi do me m'puth se t'ka marr malli per mu besoj po ke faqja ama eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tushi ke deshire te behesh badigardi im /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Posi do me m'puth se t'ka marr malli per mu besoj po ke faqja ama eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tushi ke deshire te behesh badigardi im /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tashi ne faqe,se erdhi edhe Tushi.
Tusho si shpjegohet te gjitha kane besim tek ti.Une sdo te te besoja as 1 kokerr gruri se kushedi cdo i beje :smash:

tushi

Valoris scriptorum

[qb] Posi do me m'puth se t'ka marr malli per mu besoj po ke faqja ama eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tushi ke deshire te behesh badigardi im /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Maia sa emen te bukur q1 paske /pf/images/graemlins/laugh.gif
tushi deshire ka (edhe me shit) po .... s'mund ta la guzhinjerllekun :idea:
po pate qejf per ndoj gja te shpejte apo edhe te ngadalte ec te shefi mos e ki problem /pf/images/graemlins/wink.gif

t'bafte mire (po pate uri dihet)
pasta-sausage-kale.jpg

kole

Primus registratum

Pse re tushi cun i mire duket i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif ja dhe buk me dha me ngren se skisha hang gjith dites /pf/images/graemlins/tongue.gif
gracie shume tushi dhe ti emrin e ke shume seksi /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Mrama klubi /pf/images/graemlins/laugh.gif
do t'thoni pse shef tushi e ka mbyll guzhinen
he he Moirushi :kiss: ka ardh prej Orientit edhe ka pru disa projekte te tjera guzhinash /pf/images/graemlins/wink.gif
kshtuqi do t'kena pune nja nji jave diten edhe naten.
Ndimsguzhinieret mos t'merziten se rroga ju ec njilloj /pf/images/graemlins/laugh.gif shkoni ti Kondra e merrni çekun.
Ps peshko mos ma ngacmo shume Maien /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moirushi???Clidhje ka me ty ajo :eek: C'fare ka ndodhur?Clidhje ka Kondra me ceqet?Pse asnjera s'me puth mew mua?
Keto dhe shume ceshtje te tjera te pazbardhura der me sot presim te zbardhen sot ne emisionin Tushi dhe lidhjet e tij ilegjitime me grate e klubit.
Drejton emisionin gazetarja e njohur maja,operator Peshkatari(dora vete),skenarist Kondra,Teknik pulti Tedi,Ndricimi Fantazia,e shume e shume te ftuar speciale ne mbremjen e sotme

assassino26

Primus registratum

[qb] Pse re tushi cun i mire duket i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif ja dhe buk me dha me ngren se skisha hang gjith dites /pf/images/graemlins/tongue.gif
gracie shume tushi dhe ti emrin e ke shume seksi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mos u genje nga aparenca.Ato duken si makarona,por jane zhaba kokoshesh deti.Ku ka me sexi se peshkatar...Peshku vete eshte shume sexi.VEte perendia e lashte greke qe s'ja mbaj mend emrin ka qene peshk