Re: Klubi i tironsave

tushi

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

vajza paskeni xan loj me mu m'duket :eek:
s'ka prolem tash erdhi shefi e po ju bjen ne fije
Gishteza ke me qiru 15 kg kertolla (patate se mos t'thush se mora vesh)
kurse ti fantazije meqi pa pune je edhe dora shume s'te vjen ke me rjep lepurin q1 kam ther mrame. /pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

prit mo shef mos u nxeh
na thuj si shkoji puna e kercimit njehere /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ehhhhhhhhhhh :cry: lepuri i shkrete ca ka heq ne doren tande

tushi

Valoris scriptorum

lepurushja thuj dashnorja e peshkos /pf/images/graemlins/laugh.gif
po e pranoj mram e kisha tepru pak me alkol /pf/images/graemlins/frown.gif e kam ba copa copa m'dhimbet fantazija ça ka me hek me e rjep se edhe si kasape s'ka eksperienc /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Po kta tironcit klienta ku jan :confused:

Guest

Tush mos genje tani.. :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ate lloj Lepurushi, sdo ta kisha prek kurre me dore...(dhe tani qe me thua me vjen me qa.. :cry: )e jo me ta rrjep me duart e mia..

Me mire po qeroj patatet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Tusho nji ku erdha une.Jom foo(ngop),s'du me honger mo :book: Kur lexova cer i ke bo lepurushes m'hiku oreksi.Patate te skuqme edhe i gote raki bjere,por dije qe s'kom leke.Eshte fun muji edhe jena cik dobet nga gjenja ekonimike.

Kondrapedali

Kondrapedali

Tush, klientat e Tironës jon tu prit leprin me ka i got raki para. Luji durt e mos ma muno Yllin tim me rrjep leprin e Peshkut.

anny, merre kur ta ket qefi ty. Kshu hecka klubi vetëm me t'qerasme :smash: .

Peshko, le kokrr¸en e nomit, n'pik t'mjesit tu prit për lepra. Si duket s't'ka ardh mrom lepurushja /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ylli, :kiss: :kiss: . Të tjerët ka i përshënetje të modhe si t'ja ket qefi vet.

P.S. Tush, luji durt /pf/images/graemlins/laugh.gif .

tushi

Valoris scriptorum

pag33.jpg

hajt tash un me ndihmes guzhinieret :goofy:

peson

Primus registratum

Kondra
ja dhe Tushi e maroi punen e vet mendon ti per kusurin, hajt ju befte mire njehere

tushi

Valoris scriptorum

Lene Gishteza se edhe venen jam tuj e pru prej shpijet(premen) /pf/images/graemlins/laugh.gif
HBq5tNXU.jpg

Peshku perveç kertollave futja edhe i kotolet thiut se kam ni se nuk e han /pf/images/graemlins/laugh.gif
March-12-03_Pork_&_Wine.gif

assassino26

Primus registratum

Boo bo ca na bete o njerez...Po me lini ore rehat se du me u dobsu icik se jam shnosh shume.Si i bohet ti ruj per neser ato kotoletat,kertollat po i haj sot.
Fantazie gzuar me i gote vere bashke edhe nga 1 :kiss: nen driten e qirinjve.
Gishteza ... po qe qeke goce e mir shume ti...Beqare je :confused: :angel:
Kondre,ala s'ka ra ai orteku i bores ty me?Amon sa qeif kam te te shof i here si plak prej bore /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Tush ty t'lumshin durt se e paske qa! Kuptohet edhe Gishtes i lumshit duart /pf/images/graemlins/wink.gif . Tashti jom tu u lëpi e tu majt barkun me dor se jom fo sa s'ka mo!

Peshko, ortekut ja kom mor dorën un daje ne tashti e kom kthy n'sport ekstrem /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Mbledhje urgjente qeverrie...
Kush e ka lone lokalin pa pije :mad: Pushohen nga puna menaxheri,guzhinieri edhe kamarieri.Pronari ngrihet ne pergjegjsi edhe drejtorja e marketingut behet Fantazia.Revolucion komplet.Gocat e tjera te kapi vete ka i post.VEndi i pronarit ngelet vacant :thumbsup:

Guest

Jam plotesisht dakort..
I zoti e nxjerr Gomarin nga Balta zoti Shef... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gezuar njehere..(sa me mbledh icik veten).. :devil:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Fantazia*:
[qb] Jam plotesisht dakort..
I zoti e nxjerr Gomarin nga Balta zoti Shef... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gezuar njehere..(sa me mbledh icik veten).. :devil: [/qb]
Gezuar edhe ti ylli ime :kiss: :kiss: :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

O Peshko, mos u lodh se ajo puna e leprit nuk kalo kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif . Tashti e tutje un për vete do t'thrras Lepri /pf/images/graemlins/wink.gif .

Ne meqë u ankove nje ku i ke furnizimet po s'o faji im që ti je tap ne s'gje dot asigjo :tipsy:
Alcool.jpg

assassino26

Primus registratum

Tashi,po ka lezet.Vihet me qeif ne klub...PO birra sikur spo me ze syri :confused: Raki,konjak skenderbeu?Ku jane kto Kondre?
Leprin e hongre ti me duket,pranej te jan bo veshet si lepur...Une honra papate te skuqme,kshuqe ty duhet me te thrrit lepri /pf/images/graemlins/wink.gif