Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] .... :sleep: "Zgjohu more,se u bere vone,per pune.."-i tha Ajo..
-"Ehhhhhh,pse sa shkoi ora??" :shrug: -pyeti Peshkoja,duke ferkuar syte e pergjumur..
- :smash: "9-te"-tha Ajo.
-"Booooooo,sa vone u bera..
Pasi u vesh shpejt e shpejt,doli me nxitim per ne pune.Dhe floket harroi ti krehe,nga nxitimi..
-"Endra nga s´te con, ndonjehere"-mendoi Peshkoja me vete..
:confused:
Megjithate, ne ato momente,ju kujtua firma e Fantazise se Forumit..

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne ato momente,ju kujtua firma e Fantazise se Forumit,por ama vetem per 1 sekonde.Duke ecur ne mendje kishte firmen e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] A ka njeri kendeja apo jeni ne gjume ? [/qb]
Edhe une qe jam do iki tani.Prit edhe icik se mbase vjen Kondra.Boji te fala preje meje.Ti boj kujdes cik me ate alkolin se eshte i pakontrolluar.te te tregoj une vendin ku mbahet Rakia BMV,por mos ja dorezo celesat armikut.Mos pij kur te kesh cuna rrotull,pervec se me mua edhe me jep i puthje :kiss: se iki me rehat ne shpi.
Puthje gjithe gocave,ylli ime e di vete qe e ka super,naten e mire edhe mos u merzisni po su bona i gjalle per ca kohe.Shef i ri rreglla te reja knej ka une.Sa te ulet vigjilenca e shefave duhet me hy cik mo rralle,megjithate nuk do rri pa kaluar sa per te marre e dhen puthje nga gjinia femerore.
Cunat dihet shkelma te gjithe,pa dallim feje,krahine :tipsy: dhe ideje

peson

Primus registratum

e kush tha qe une pi alkool , nuk pi alkool una po vetem FANTA ose COLA per te tjerat mos u bej merak /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo per ty :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

O Peshko po kur njela vetëm me Cindyn e di ti? Po s'e dite hap Googlin ne kërkoje. Po s'e gjete ta them nesër (me kismet)!

Hajt notën t'gjithve tashti ne i :kiss: të fuqishëm Yllit tim!

peson

Primus registratum

po sot mbyllur eshte ? apo po pini vete ju keshtu :confused: :angel: :wink: /pf/images/graemlins/tongue.gif

anny

Primus registratum

mirembrema ketej
po sa me jeni gjalleruar mo,ptuuuuuuuu se mos ju hane me sy
keshtu ka lezet,po une kam bere ca si shume mungesa po cfare te bej une qe kam provime

kondre po une kam 4sezone gjate vitit,jo
edhe jam nje muaj po(pothuajse) nje jo ne provime
po me ngeli dhe ndonje per korrik(gje shume e mundshme)behem me 5sezone
le mos e pyet me iku jeta ne provime
por medaljen e dua una,mgjth flm per urimin

ju te tjeret si jeni? mire keni kaluar
:kiss: :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Apapapapa, gjith ditën vetëm dy klienta /pf/images/graemlins/frown.gif . Me kto ritme ka me falimentu klubi!

anny, po ti qeke me u qa me gjith opinga mi goce. Me kaq provime sa jep ti në vit a e merr titullin doktor në fund apo ...! Ne këtej kemi provime po jo aq shpesh sa ju :confused: .

Po nejse, me kurajo, trimëri dhe ka i got ke klubi jam i bindur që do ja dalësh mbanë.

Peshko, ti e ke kalu gjith ditën tu kërku n'Google apo ja ke fut gjumit gjith ditën?

Kush vje sonte notë ka falas ça ti ket qefi vet! Ofro Klubi (kjo bohet sa me tërhek klienta se nryshe falimentojm me gjith men /pf/images/graemlins/laugh.gif )!

peson

Primus registratum

kondrapedal te thashe une ndrysho forme pune se falimentove , /pf/images/graemlins/wink.gif hap guzhinen naten

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita piplla knejna . Si po ja Kaloni Juve . Ca po bohet ketu . a jeni a sjeni me se spo ju shof mo ... Peshkun mire e kom se sapo e pava ne knej koha nuk o e mire qe t jena tamom per gjueti Peshku ... Ika ne erdha piplla ka po shifena prape...

assassino26

Primus registratum

Ktu me keni muve.Po keni ndonje pyetje qe si gjeni dot pergjigje bujrum.
Gocave si gjithmone,shume puthje dhe dashuri,cunave shkelma edhe gzuar vitn e ri me raki
Shume mungesa shof qe qenkan bere...Si sme late i here rralle me mungu mer jahu.Ho mer ti menaxheri i ri klubit,cere bo?fle gjume? :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Kur robt vin nji ka nji Menaxheri ja fut gjumit! Shyqyr që u duke ne ti mo. E ke bo klubin si zyr, vje ka i her m'jav, i fut ca mesazhe (si përgjigje letrash t'Vitit t'Ri), flet ka içik për peshqit, masnej zhdukesh prap ne tashti do me u kap me Menaxherin. Paske qen dallkauk fare /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Po na i peshk tjeglle kur do e bish ktu ke klubi se m'ka mor molli! Knej ka jom una s'ka tjeglla se për peshk sa t'dush /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Gishte ti ke ardh ke orari i Peshkut. Për pun t'hongme un s'mush shum (jo keq po përtoj /pf/images/graemlins/wink.gif ) kshuqë duhetme mor Tushin me koh t'plot /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolcezza:
[qb] Sa managjera i paske vu klubit mo llokum? [/qb]
Ku je ti ylli?
Ja kte menaxherin rrumpallen,por e paskam vu kondrapedal me duket.E ka menjen vetem per peshk e tjeglla.Ate tjegllen kom per t'ja thy kaptines qe te mori vesh edhe ti shtrohet punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Beba, klubi o hap 24/24 ne un s'e myll ne me dasht se s'kom çelsat!
Peshko, sa për ate punën e tjegllës n'lidhje me kaptinën time mos u tut po lshoje. Ça boni nji mo shum a nji mo pak /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] po pati ndonje peshk persiper tjegulles s'do ishte keq apo jo ?
Kondra [/qb]
Po pati nai cop betonarme thuj me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif