Re: Klubi i tironsave

ladouce2005

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

tek kjo faqja te leshon goja leng /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre, sa i rencishem je bo mer :smash:
garrumlli i omelsinave ketu, te gjithe tironsa jeni? :devil:

:devil: lum si une qe ndodhem mes miqsh...
Fantazie t'a lej me qef llogarine ,se nuk i kam qef shifrat fare..vetem se xhepin e dua te mbushur me mengjes .. /pf/images/graemlins/laugh.gif
peshku me mjafton qe je i gatshem ,do te therras ,kur te kem nevoje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Ok Moire..U tha u ba.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po i ndajme fitimet cdo fund jave...

P.s *LD* Mireserdhe!!

assassino26

Primus registratum

PO mu a do ma boni i kafe ri Graa???
LA Douce,ke hum fare goce.Ato paret qe mi ke borxh mos ja jep njeriu tjeter,i dua une direkt ne dore :sleep:

ladouce2005

Primus registratum

:smash: s'ke turp qe me qet bojen para gjithe tirones more? :smash:
ma bini dhe mu nji kafe ne llogari te Peshkut. ja kthej paret te gjithe menjehere, i bo vete llogarite ai :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa ters e paske fillu vitin ti mi goce! Njele tu i sill gjith dynjos. Ene un nuk i jap ronsi vetes se ma ka dhon perënia /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Duhet me sqaru muhabetet tashti se kujt do ja kthesh borxhin të parit :rolleyes: .

Peshko, sa ke fillu me u lavdru ne ti mre /pf/images/graemlins/laugh.gif . Fotografia s'del se s'e nxe ekrani peshkun m'duket. Un ato që kapa vet s'i nxjerr dot se del vetëm i përshesh i modh mishi ngaqë i kom kap me çifte /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ksaj rradhe i bona dredha ariut se zbrita nga veriu :rolleyes: .

Ylli, :kiss: se më knoqi ai keku.

P.S. Vazhdoj të pres konjakun un :rolleyes: .

ladouce2005

Primus registratum

kondre me qafsh hallin se ju sillem vetem juve virtualisht, realisht jam e dashur si shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fantazia faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif

kafen s'ma solli njeri. do kete ik pa pagu ai Peshkatari i poshter, e me la dhe mua pa gje :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

La douce ta kisha ba un i kafe po ai peshk krapi s'di ku e ka msheh kafen lyp me ti hyp shqelma. :smash:

Sa lezet po e marrin klubin Moira e fantazia :goofy:
tash ju do t'ju la te dyjave banakiere(me turne dihet) se si kamarjere s'jua kam besen /pf/images/graemlins/laugh.gif .

anny

Primus registratum

eje ej
po si beni keshtu mo hani gjithe keto embelsira ele uk me flisni mua
èèèèèèèèèèè
:cry:
kondre,moira, peshko,fantazia_g :kiss: :wave:
mire jeni?

assassino26

Primus registratum

Ika une o njerez.Naten e mire.
Anny,ti do :smash: qe sme fole kur erdhe ne Tr.Desh u perplasem i dite me njoni tjetrin ne ruge edhe bere sikur sme njohe...Nejse.Ika tashi edhe me klubin boni ca te doni.Moires ja kam lene celsat edhe llogarite.La Douce,s'ka problem renoje llogarine se e di une qe mos ne 1 forme ne 1 tjeter do ma shlyesh ti. :angel:
Fotot,do munohem i here nga masnesemrja mos i postoj.Megjithate edhe pa i pa fotot,s'keni pse e vini ne dyshim qe jam peshkatari me i madh i gjithe Shqiperise :rockband:

anny

Primus registratum

kot
ti vure syze mo dhe kapele qe mos te te flisjas une edhe venim gje per kafe,se nuk doje te harxhoje

fairy

Primus registratum

Mosh qaj goça se kam porosit nje tiramisu per tyja.

images

Kete tjetren e kam per Moiren dhe LD. :kiss: Vetem gjak u befte se dhjamin s'kemi ce dum. /pf/images/graemlins/laugh.gif

images

Djemat mos e bejne kshu fytyren kur te hane kete tjetren se eshte e mire.
images

ladouce2005

Primus registratum

:lol: peshku kaq keq puna per pare, as nje kafe si ke paguar annyt?
hajde se rregullohemi bashke, po posto ndonje gje atje tek vendi dhe po ve dhe une ca foto te reja /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

fairy

Primus registratum

Me kapi dielli vallaj, kur ngrija koken me kapte direkt dhe kur ulja koken me kapte se reflektohej ne uje. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pse ëre kaq keq qeka bo për i konjak e? Kom qy ka mjesi që vazhdoj ne pres! As gruja s'pritet kaq gjat :rolleyes: .
Lejeni fare se s'e du mo :tipsy: .

LD e di që vetëm virtualisht t'sill ti se nryshe do ta kishim nigju kongën përpara ke lagja /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Moce, kaq shum shi kishte ra sa ishte bo pellg uji gjithanej? Hajt shnet për sonte :wave: .

Nesër? Kismet i ri, nafakë e re :shrug: !

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] O yll vec se per ty hy un ktu

/pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
se kto tjeret ti ngarkojm me Lopata e ti hedhim nga mali dajtit :tipsy: [/qb]
Mirdita iher piplla si po ja kaloni knejna juve . O Arjele po ti ske qen naiher mi ke Mali Dajtit . Shprehja o per ke Mali me Gropa . Se atje e kom Prenotu i Parcele une ...Ca bohet iher knejna si po ja kaloni e njerez ...

anny

Primus registratum

mire qe eshte edhe macja ketu qe na jep ndonje embelsire se keq punettttttt
moce thnx :kiss: apo sa me hahet tani me ka vajt sheqeri ne zero